Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ekim 2015, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz canlılığını gitgide kaybediyor. Çok iyi anlaşan dostlar gibi görünüyorsunuz. Hareketli kişiliğinizin artık durağanlaşmış beraberliğinizden ne bekleyebileceğini düşünmeniz gerekiyor.

Haftanın başında birbaşvurunuzdan haber alacaksınız. İş hayatınızın aksamalarını, yığılmalarını, yorgunluğunu, oradaki yapay insan ilişkilerini bugün ve yarın tamamen unutmak istiyorsunuz.

Hızla yaklaşan büyük bir ödeme sizi bugünden düşündürüyor. Para sıkıntısı içine düşmekten nefret ediyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

Hayatınızdaki temel sorunlar, arada bir hayata küskün gibi bir davranış içine girmenize neden oluyor. Bu küskünlük sorunlarınıza teslim olmanıza yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Eski bir dostunuzla bugünlerde küslük mü, soğukluk mu ; adını koyamadığınız bir iletişim içindesiniz. Birbirinizi aramıyorsunuz. Böylece sorgulama şansını yakaladığınız bu ilişkinizde, istismar edildiğinizi düşünüyorsunuz. Yakında bu arkadaşınızın yaşadığı uzaklara bir yolculuğunuz olacak. İçinizde buruk bir kızgınlık var. Araya bazen bir vicdan sızısı da karışıyor.

6 Ekim 2015, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 11:30 olana dek  etkili olacak Ay-Boşluk süresince, hassas düşünmemiz doğaldır. Ne de olsa Yengeç burcundaki boşluk zamanlarının özünde bu vardır. Eğer son günlerde birisiyle  anlaşmazlık yaşadıysanız ve bir de aynı ortamda iseniz, bugün sözcükler dilinizin ucuna gelir. Ancak dışa yansıtamadığınız için sıkılırsınız. Aslında yansıtamamak iyidir. Fakat sizde baskı yaratabilir. Artık elden geldiğince sakin olmaya çalışacağız. Bu saatler arasında, ailevi konularda biraz gerginlik yaşanabilir veya siz hassas düşünürsünüz. Durumları sübjektif bakış açısıyla ele alma riskiniz yüksek. Eh bazı kişiler sizin gibi düşünmeyince alınabilirsiniz. Geçmişe dönük bazı meseleler üzerinde daha fazla durabilirsiniz. Saat 11:30 itibariyle Ay-Aslan burcuna geçiş yapacak.  Değerlerimizi koruma içgüdümüz fazlasıyla yoğun. Hayatın güzelliklerini, sosyal yaşamın insana kattığı mutluluğu, güven içinde yaşama arzumuzu yüreğimizin derinliklerinde çok daha yoğun hissedebiliriz. İlişkimizi önemseriz ancak önemsenmeyi de isteriz. Sevgimizi cömertçe karşınızdaki kişiye  ifade edebiliriz ancak takdir edilmeyi de bekleriz. Duygularımız zenginleşir, etrafımızdaki dünya ile temasımız artar. Saat 11:53 Ay-Kuzey düğüm görünümü, dostlarınızın desteğini, sosyal yaşamın lezzetini,  uyum ve huzurla paylaşılan her şeyin güzelleştiğini hissetmemizi sağlıyor. Gönlümüz aşktan yana, aşkla buluşmaktan yana. Bu saatlerde sevilmek, sevmek istiyoruz. Çünkü biliyoruz ki, sevgi varsa orada gelişim, orada mutluluk var. Saat 14:23 Ay-Satürn görünümü, başkalarıyla olan her türlü paylaşımı zenginleştirici, yaratıcı tarzda düşünmemizi sağlayıcı, işlerimizi sağlam ve uzun vadeli şekilde ele almamızı destekleyicidir. Saat 17:14 Güneş-Pluto zorlu görünümü,  kimi Terazilerin hayatını yönlendirmek amacıyla verdikleri birkararının işareti olabilir. Evinizi ofise çevirmek ve yavaş yavaş ekmeğinizi kazanarak hayatınızı kurmak. Bazıları bu görünüm altında, ev veyayerini değiştirmeyi düşünebilirler.  Birinin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bir kısmınız bu etki altında, daha önce ikamet ettiğiniz ve işinizi sürdürdüğünüz yerde,  daha farklı biriçin mücadeleye girişebilirsiniz. Değişiklikleri yavaş yavaş yerli yerine koyunuz. Acele ederek kendinizi sıkmayınız. Bu görünüm, ailenizin üzerinizdeki baskısını, alışkanlıklarınızın önemini, sahip olduğunuz her şeyi korumak istediğinizi gösteriyor. Kaybetmemek için, mutlaka iyi bir planlamaya ihtiyacınız olduğunu biliniz ve  mantıklı hareket ediniz. Bütün işlerimizde kolaylıklar, ilişkilerimizde sevgi dolu paylaşımlar ve gün boyu güzellikler bizlerle olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

6 Ekim 2015, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal patlamalara açık bir gün. Tepkilerinizi kontrol etmeniz gerekebilir. Karşıt fikirler söz konusu olabilir. Pozisyonunuzu korumak için sakin kalmanız gerekiyor. Beklentilerinizin karşılanabilmesi için diğerlerinden yardım isteyebilir veya bilgi toplayabilirsiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda şartlarınızı dayatmak konusunda ısrarcı olacağınız kişiler söz konusu olabilir. Ancak, bu yolu seçmeniz durumunda hararetli bir tartışmayı başlatabileceğinizi veya yüksek sesli tepkilere hazır olmanız gerektiğini hatırlatmak isterim Niobe'ce. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yengeç burcundaki Ay, atalar, gelenekler, ev, aile, vatan, millet veya kadınlarla ilgili başlıklı konuları ön plana çıkartabilir. Geleneksel kodlarımızdan gelen birikimle duygusal reaksiyonlar verebiliriz. Çok olmasa da, (zira olumlu ve olumsuz açılar kol kola hafta boyunca)kin, nefret, öfke duyguları ön plana çıkabilir. Saldırgan kişiler, gruplar ve ülkeler gündeme gelebilir. Ani gelişmelere, ani tepkilere veya ani olaylara açık bir aylık süreçteyiz. Tepkisel tavırlardan uzak durmalı ve değişikliklere uyumlu bir tavır sergilemeli ya da değişikliklerden fayda sağlamasını bilmeliyiz. Su ve sıvılarla ilgili konular da gündeme gelebilir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

6 Ekim 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde üstlerinizle iletişiminiz önem kazanabilir. Başarı için daha fazla mücadele edeceğiniz zamanlar var. İlerleyen zamanlarda kendinizi gelecek planlarınıza kaptırabilirsiniz. Yeni meşguliyetler edinebilirsiniz. Arkadaşlarınızla buluşmak keyif verebilir. Kişisel planlarınızdaki değişiklikler canınızı sıkabilir.

6 Ekim 2015, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha aktif olmanız ve daha fazla sorumluluk almanız gereken bir dönemdesiniz. Suskun kalarak çözüm üretemezsiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Ekim 2015, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile büyükleriyle, ev hayatındaki insanlarla çatışmalar yaşayabilir, ego sürtüşmeleriyle karşı karşıya kalabilirsiniz. Ailede baskın bir insanla ters düşme ihtimaline karşı kendinizi hazırlayın.

6 Ekim 2015, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Pluton-güneş etkisi ile ev, yuva, aile ile ilgili bir takım konularda aşılması gereken bir engele işaret etmekte. Aile büyükleri ile ilişkilere dikkat etmekte yarar var. Ego savaşına girilmemeli, kimsenin kalbini kırmamaya özen gösterilmelisiniz.

6 Ekim 2015, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

6 Ekim 2015, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 11' 52" R
Ay
Koç
20° 17' 09" R
Merkür
Koç
20° 21' 12"
Venüs
Boğa
08° 19' 53"
Mars
Koç
04° 18' 22"
Jüpiter
Boğa
25° 21' 03"
Satürn
Balık
17° 04' 49"
Uranüs
Boğa
22° 41' 21"
Neptün
Balık
29° 04' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 59' 23"
Lilith
Başak
23° 59' 52"
True Node
Koç
15° 24' 44"
Son Güncelleme : 06/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>