Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz kişiyle aranızdaki buzları çözmek için aradığınız zamanı ancak akşama bulacaksınız. Stresli bir günün sonunda da onunla istediğiniz diyaloğu kurmakta zorluk çekecek, duygularınızı anlatmakta pek başarılı olamayacaksınız.

Meslek yaşamınızda cesur ve kendinize güvenen tavırlarınızla ön plana çıkacaksınız. Ancak kararlarınızı verirken duygusal davranıyor, altından kalkamayacağınız yüklerin altına giriyorsunuz.

Parasal açıdan giderek rahatlıyorsunuz. Daha önce sıkıntı duyduğunuz sorunları çözümlemeye başlayacaksınız. Bugün sizin için sürpriz sayılacak ailenizle ilgili yeni bazı başlangıçlar olacak.

Sağlığınızla ilgili ufak problemleriniz var. Bunları ciddiye almalı en kısa zamanda bir doktora görünmelisiniz. Ufak sağlık problemleri ileride büyük problemlere dönüşebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok alakasız bir konuda sizi istemeden, bilmeden hataya yöneltenler var. Bu konuda etkilenmeye çok yatkın duruyorsunuz. Yakında içinizde biriken bir özlemi gidereceksiniz. İçinizin derinliğindeki sevincin nedeni bu olabilir. Çok özel bir hedefinize bu günler içinde ilk adımı atmak üzeresiniz. Ama bunun farkına varmanız gerekiyor.

12 Şubat 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  Cuma gününe,  saat 12:36 Ay-Satürn görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, fikirlerinizi birbirinize karşı ifade ederek, ortak bir zeminde buluşmanızı sağlayabilir. Sizler en başından beri anlaşamayan bir çiftseniz, eğer bu beraberliği sürdürmek istiyorsanız birbirinizin görüşlerine saygı duyarak, kontrol kurmaya çalışmadan fikirlerinizi ifade etmelisiniz. Saat 15:03 Ay-Pluto görünümü, anlaşmazlıkları körükleyicidir. Birbirinize karşı güç ve baskı uygulamaya kalkışabilir, bu yönde kararlı olabilirsiniz. Bir daha düşününüz. Saat 16:51 Ay-Uranüs kavuşumu, partnerin beklenmedik tepkilerde bulunabileceğini, ilişkinin niteliğine göre sürpriz bir karar verebileceğini işaret ediyor. Oysaki çözüm yollarınız açık. Bir daha duruma bakınız. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileği ve  kalben sevgilerimle,  

12 Şubat 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz , hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.

12 Şubat 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

En romantik burçlardan biri olan Teraziler bugünü çok iyi bir şekilde planlayacak veya partnerlerini güzel cümlelerle mutlu edecektir. Fakat karşı taraf beklentilerinizi karşılamaz veya istediğiniz hazırlıklarla karşınıza çıkmazsa da moralinizi bozmayın. Bu Sevgililer Günü'nde ikinizin farklı hazırlıklar yapmış olması başka zamanlarda bu durumun telafisi olmayacağı anlamına gelmez. Her ne kadar Sevgililer Günü'nü güzel bir günde kutlasak da Ay'ın olumsuz açıları bazen sinirlerin kontrol edilmesini zorlaştırabilir. Bu duruma dikkat etmeniz iyi olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bu yıl Sevgililer Günü, Pazar gününe geliyor; yani Boğa burcunda gerçekleşiyor. Boğa burcu lüksü, yeme içmeyi ve yaşamın güzelliklerini simgelediği için bu Sevgililer Günü'nde özen gösterilmeyen hediyeler veya iyi planlanmayan durumlar, ilişkilerde yanlış anlaşılmalara ve bir tarafın kendini önemsiz ve değersiz hissetmesine neden olabilir. Fakat yaratıcılığımızın yüksek olduğu bir gün olacağı için aslında romantik jestler yapmak çok zor olmayacak. Ve belki de uzun süredir geçirmediğimiz kadar güzel ve romantik bir Sevgililer Günü geçireceğiz. Fakat Ay'ın olumsuz açıları sebebiyle bazen gerginlikler, ufak kazalar ve sakarlıklar veya fevri tepkiler de yaşanabilir. Bu güzel günün akışını bozmamak için ona gerekli önemi vermek, iyi planları yapmak ve ani tepkilerden kaçınmak iyi olabilir. Sevgi ile ve sevdiklerinizle kalın… Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

12 Şubat 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda sürprizler olabilir. Ev hayatınızdaki ani olaylar sizi değişime itebilir. Karşınızdaki kişiye kendinizi doğru ifade etmeniz gereken bir gündesiniz. Aldığınız sorumluluklar sizi yorabilir. Ailevi konularda dönüşümler yaşanabilir. İkili ilişkilerinizde uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Bunu yaratmak zor olabilir.

12 Şubat 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle bekar Terazilerin biraz dikkatli olması gereken bir zaman. Olmaması gereken duygusal yaklaşımlarla karşılaşma olasığınız var.

12 Şubat 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinizi, yeteneklerinizi, enerjinizi ve yaptığınız işleri en iyi şekilde sergileyebileceğiniz, ilişkilerdeki beklentilerinizi ve isteklerinizi net olarak ifade edebileceğiniz, bireysel gücünüzü etkili şekilde kullanabileceğiniz bir gündesiniz. Kariyer alanı ve finansal konularda destek görebilir, fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.

12 Şubat 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eğlenceli ortamlarda bulunacak, flörtöz tavırlar sergileyeceksiniz. Sevdiğiniz insanla birlikte katılacağınız güzel organizasyonlar aranızdaki buzları eritmenizi sağlayabilir.

12 Şubat 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün mümkünse tek başınıza vakit geçirip ortağınız veya sevgilinizden uzakta kalmalısınız. Bencil ve saldırgan tutumunuzla ilişkilerinize zarar verebilirsiniz. İkili ve özel ilişkilerinizde çocuk şımarıklığı, fevri çıkışlar, bencil yaklaşımlar sergileyebilir, size değer veren kişilerin kalbini kırabilirsiniz. Enerjinizi kendinize ve spor aktivitelerine aktarmalısınız. Genel olarak ise; Ay bugün Koç burcunda kalacak. Haftanın bu son günü Koç enerjisiyle dinamik ve hevesli hissedebiliriz. Belki hafta sonuna başlamak için acele edip sabırsızlanıyorsunuz. Bugün en iyisi çok planlı olmamak. Çünkü Koç burcunun dürtüsel yanıyla anlık kararlar alıp uygulamaya koyabilirsiniz. İşleri basit tutmalı, fazla karmaşık konularla ilgilenmemeliyiz. Mümkünse fiziksel egzersizler yapmalı ve atıl davranışlardan uzak durmalıyız. Bugün heyecan duyacağınız konularla ilgilenmenin zamandır.

12 Şubat 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ortamınız, son derece uyumlu ve sıcak olabilir. Ailenizle olan iletişiminiz ve etkileşiminiz, maddi konularla ilgili tartışmalara girmediğiniz sürece, olumlu bir seyir izleyecektir. Akrabalara yapılacak ziyaretler, hoş sohbetlerle geçebilir.

12 Şubat 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 32' 01" R
Ay
Oğlak
26° 46' 49"
Merkür
Koç
16° 56' 09"
Venüs
Boğa
01° 08' 14"
Mars
Balık
29° 48' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 58' 59"
Satürn
Balık
16° 35' 07"
Uranüs
Boğa
22° 21' 13"
Neptün
Balık
28° 54' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 55"
Lilith
Başak
23° 21' 00"
True Node
Koç
15° 21' 13"
Son Güncelleme : 30/04/2024 12:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>