Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız problemlerin sevgilinizle ilişkinizi etkilemesini engellemek için yoğun çaba harcıyorsunuz. Problemlerinizi bir yandan sevgilinize yansıtırken diğer yandan ondan uzak tutmaya çalışıyorsunuz.

İşinizde başarılısınız. Bu konuda amirleriniz açık olarak takdirlerini size iletmeseler de kendi aralarında başarınızı konuşmaktalar. Yakında terfi ya da zam alabilirsiniz.

Parasal açıdan oldukça sıkışık durumdasınız. Bu sıkışıkı durumdan çıkmak için ne yapmanız gerektiğini kestiremiyorsunuz. Bu yüzden olayları gidişatına bırakmış durumdasınız.

Karamsarlığınız sebebiyle olaylara olamdık açılardan bakabileceğiniz bugün, sevdiklerinzin kalbini kırmamaya bakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde bir umudunuz gerçekleşecek. Bu sevincinizi doğru değerlendirmelerle daha da arttırabileceksiniz. Sorumluluk hissedip üstlendiğiniz konularda birtakım hayal kırıklılıkları yaşamanız sizi incitebiliyor. Ama dersler çıkartmayı çok iyi biliyorsunuz. Erdemleriniz sizi ayrıcalıklı yerlere koyarken, bazı çekemezliklere de neden olabiliyor.

14 Şubat 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, Saat 08:58 Güneş-Satürn görünümü, aşk hayatımızı yenileştiren ve düşüncelerimizi iletmemizde yardımcı olan bir etkidir. Ayrıca aşkta özgür hareket etmekten, başkalarıyla görüşlerimizi paylaşmaktan hoşlandığımızın da göstergesidir. Saat 13:51 Ay-Venüs karşıtlığında ilişkide sorunları bir daha gözden geçirelim. Eğer gerçekten sevdiğiniz kişi sizin için önem taşıyorsa ve onun yokluğunda kendinizi kötü hissedecekseniz konuşmakta fayda vardır. Ayrıca çevrenizdeki insanlarla irtibatta bulunmak, dostluk barış olgusu içinde hareket etmek ruhsal açıdan sizi güçlendirir. Bu bazılarınız için sıkıcı ve sevimsiz bir durum olarak algılanabilir. Fakat oyunun kuralı ve işlerinizin düzgün bir seyirde gelişmesi açısından bu son derece önemlidir. Saat 21:09 Ay-Merkür görünümü, önemli konularda yeni çözümler bulmamızda bize yardımcı oluyor. Sevdiklerimizle nice mutlu 365 günlere erişmemiz dileğimle,

14 Şubat 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Dostlarınınkonusunda desteğini alacaksın. Bir sorumluluğun gitmesiyle kendine zaman ayırmak isteyebilirsin.

14 Şubat 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevreniz ve sosyal yaşamınızda beklenmedik bazı davranış şekilleri sizi gerebilir. Sinirlerinize hakim olun ve bugün maddi beklentiler içerisinde olmayın. Beklenmedik harcamalar sıkıntı yaratabilir.

14 Şubat 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün olumlu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Kişisel olarak önem verdiğiniz konularda gelişmeler olabilir. Yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Gün içinde sorumlu olduğunuz konularda ilerleme kaydetmek için çaba gösterebilişiniz. Eğitsel konular gündeme gelebilir. Teknik konularda alışveriş yapabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda yardımcı olacağına inandığınız insanlardan destek istemeniz gerekebilir. Gurur yapmadan fırsatlardan faydalanın. Bereketli günlerde bulunuyorsunuz.

14 Şubat 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde hayatınızda değer verdiğiniz kişilerle ve ilişkilerinizde etkili iletişim kurarak bugün yapacağınız görüşmelerden faydalı sonuçlar alabilir, davalar, eğitimler ve seyahatler alanında gelişmeler kaydedebilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda yakın çevrenizden aldığınız desteklerle güzel adımlar atacaksınız. Kreatif işleriniz için yakın çevrenizde bulunan olgun ve deneyimli insanlardan destek alacaksınız.

14 Şubat 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz.Hedef ve kararlarınızı işler hale getirmeden önce medeni, uyumlu ve orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjilere sahip olmalısınız. Ortaklaşa kazançların alınabileceği bir sürece başlıyorsunuz. Mesleki olarak bilgilerinizin doğru ve dorukta olduğu bir süreçtesiniz. Sıra dışı zevklerinizin karşılanması konusunda güçlü tanıtım ve iletişim araçlarından faydalanabilirsiniz.

14 Şubat 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki önemli konular ne kadar yolunda giderse gitsin, aşırı iyimser yaklaşımlardan özenle kaçınmalısınız. Bugün yaşayacağınız gelişmeler, tarafsız bir bakış açısı gerektirebileceğinden, dünyaya pembe gözlüklerle bakmamalısınız.

14 Şubat 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 27" R
Ay
Oğlak
07° 43' 30"
Merkür
Koç
16° 27' 58"
Venüs
Koç
29° 23' 29"
Mars
Balık
28° 43' 07"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 11"
Satürn
Balık
16° 27' 34"
Uranüs
Boğa
22° 16' 22"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 06"
Lilith
Başak
23° 11' 35"
True Node
Koç
15° 24' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>