Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğiniz insan bugün sizi çok mutlu edecek. İlişkiniz bunca zaman sonra bile dipdiri görünüyor. Dışardan da ilişkinize hiç bitmeyecek gözüyle bakılıyor. Nazardan korunmalısınız.

Çevrenizdekiler sizin onlara verdiğiniz güvenle birlikte bazı sorunları atlatmanıza yardımcı olacaklar. Problemleri çözecek beceriye ve deneyime sahip olmanız, dış desteklere kapanmanızı gerektirmiyor.

Küçük harcamalarınıza daha uygun çözümler getirmelisiniz. Bugünden bu konuda yeni alışkınlıklar edinmeye çalışmak iyi bir başlangıç olabilir. Bazı para haberlerini iyi araştırmanızda yarar var.

İçe kapanık insanlara yaklaşımınızda yapacağınız değişiklikler, size çok özel bir arkadaşlık kazandırabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde daha kararlı ve eli çabuk olmanız gerekiyor. Geleceğe ertelediğiniz çözümler sizin kadar sabırlı olmayabilir. Bu günler içinde sizi sosyal konularda atağa kaldıracak bazı haberleriniz var. Çevrenizdeki sıra dışı diye tanımlanan birtakım ilişkiler size yapmacık geliyor. Ama bunlardan birine duyduğunuz ilgiyi de saklamıyorsunuz.

15 Mart 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 05:41 Güneş-Chiron kavuşum etkisi altında günü merhaba diyeceğiz. Bu enerji sayesinde her türlü ilişkide vericilik, empatide bulunma ve yardım severlik haliniz yoğundur. Yani o kadar iyisinizdir ki, neredeyse kendinizi unutacak kadar. Size göre iyi olmaktan başka çareniz sanki yok gibidir. Zor şartlarda çalışırsınız ancak sanki çok rahatmış gibi şikayetçi bile olmazsınız. Kendi kafanızda belli kıstaslarınız vardır. Günlük hayatta o kıstaslara göre hareket edersiniz. Size göre her şeyin mükemmel olmasından sorumlu gibisinizdir. İşlerin iyi yapılması için çevrenize yardımcı olurken kendinize dikkat etmelisiniz. Onun için lütfen bugün fedakarlıklarınızı, kendinizi ve bilinç altınızdaki korkularınızı mantıklı bir şekilde gözden geçiriniz. Saat 13:05-18:10 arasında etkili Ay boşluk süresince, ilişkide ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak yolundaki sorunlarınızı veya durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Saat 18:10 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, paraya düşkün olmanın işaretidir. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün gayet iyi bilincinde olursunuz. Saat 22:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, para kazanmayı çok daha fazla önemsememizi sağlıyor. Boş işlere ayıracak zamanımız yoktur. İyileştirici ve huzur verici gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

15 Mart 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün o kadar yoğun geçebilir ki, kendini telaşa kaptırabilirsin. Bazı kişiler tarafından yanlış anlaşılabilirsin.

15 Mart 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta heyecan kazanmak adına ilişkisi olanlar için bazı yönelimler tehlikeli olabilir. Aileniz ve babanızla ilişkilerinizde ilgisiz tavrınızı onlara yansıtmamalısınız.

15 Mart 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için önemli olan konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde başkalarından yardım alabilirsiniz. Geleceğinizle ilgili konularda farklı fikirler içinde olabilirsiniz. Eğitim konularında araştırma yapabilirsiniz. Sevdiğiniz şeylere zaman ayırabilirsiniz. Birlikte olduğunu kişi ile program yapabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat edin.

15 Mart 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşkta kendinizi şanssız hissedebilirsiniz fakat yakın çevrenizle iletişiminiz güçlü olacak. Duygularınız değişiyor. Duygusal karmaşa hissedebilirsiniz fakat endişelerinizi sevdiğinize yansıtmasanız iyi olacak. Özellikle bilgisine güvendiğiniz kişilerin tavsiyesini dinlemek size iyi gelecek. Yapmanız gereken şeyleri odaklanırsanız, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

15 Mart 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Mart 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün kendi isteklerinize odaklısınız. Özel hayatınızda şanslısınız. Yaratıcılığa dayalı işlerde partnerle ilerlemek size daha kolay gelebilir. Sevdiklerinizle farklı birgün geçirebilirsiniz.

15 Mart 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki olarak bilgilerinizin doğru ve dorukta olduğu bir süreçtesiniz. Aile içi ilişkilerde otorite baskısı, dönüştürme ve değiştirme hevesli diyaloglar kaydedilebilir. Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz. Ortağınız veya özel ilişkinizle olan iletişiminizde soğuk, kopuk ve mesafeli davranışlarınız nedeniyle eleştirilebilirsiniz. Sözleriniz ve düşüncelerinizle biraz soğuk ve uzak, ancak sağlam bir intiba bırakabilirsiniz.

14 Mart 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınıza çok büyük önem vermeye başlayacaksınız. Kendi ihtiyaçlarınızı bile ikinci plana atma eğilimine girebilirsiniz. Görevlerinize öncelik vermeniz elbette iyidir ama arada kendinize de vakit ayırıp biraz dinlenmeniz gereklidir.

15 Mart 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
29° 13' 32" R
Ay
Terazi
15° 29' 10" R
Merkür
Boğa
05° 20' 11"
Venüs
Boğa
24° 56' 12"
Mars
Koç
14° 37' 02"
Jüpiter
Boğa
28° 31' 54"
Satürn
Balık
18° 03' 57"
Uranüs
Boğa
23° 28' 20"
Neptün
Balık
29° 25' 28"
Plüton
Kova
02° 02' 14"
Chiron
Koç
21° 41' 39"
Lilith
Başak
25° 29' 38"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 19/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>