Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Şubat 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yenilikçi misiniz? Tutucu musunuz ? Buna bir karar verin de hem sevdiğiniz hem de kendiniz için davranışlarınızı belirleyin ve ondan sonra onunla aranızdaki sorunları çözüme ulaştırmaya çalışın.

Başarınızı kıskananarkadaşlarınızın kışkırtması ile, onlara karşı bir güç savaşı içerisine girebilirsiniz. Oysa politik davranarak arkadaşlarınızı avcunuzun içerisine alacak yeteneğe sahipsiniz.

Bugün ailenizden birilerinin maddi sıkışıklığına çare olacaksınız. Onlara maddi yardımda bulunacaksınız. Bu arada yaptığınız parasal yatırımlarla ilgili Hoş gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bugün dikkatsizliğiniz sonucu ufak bir ev kazası geçirebilirsiniz. Ailenizdeki insanları bu kaza ile heyecanlandırabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanları kolay ikna edebiliyorsunuz. Bilgilenmek ve sosyal faaliyetler sizin için birer hoşluk. Arkadaş sohbetleri, yakın çevre gezintileri hafta sonunuzu doldurabilir. Küçük ayrıntılarla yaşanan gerginlikler, sizin için pek anlaşılır şeyler değil. Günü son dakikasına kadar değerlendirmeniz karşılığında gözden çıkartamayacağınız şeyler hayli sınırlı.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:42 Ay-Mars ve saat 10:57 Ay-Pluto görünümleri, yuvanız içinde yaşanabilecek çekişmeleri işaret ediyor. Bir taraf alttan alırken diğer taraf baskın olmaya çalışır. Kim galip gelir derseniz, bu mücadelenin galibi aşktır. Eğer sevginiz tam ise sorunlar çözüme bağlanır. Eğer çoktandır çekişmeler yaşanıyorsa, ipler kopabilir. Saat 17:00 Ay-Uranüs karşıtlığı, partnerin beklenmedik hatta hesapta olmayan çıkışlarını işaret ediyor. Bu sizi bir hayli şaşırtabilir. Oysaki aranızdaki bu ihtilaf, zamanında halledilmemiş sorunların neticesidir. Saat 19:54 Ay-Jüpiter kavuşumu, başkalarıyla uyumlu, nazik ve sevecen tarzda anlaşmanızı sağlıyor. Belki bazı kişileri idare ediyor olabilirsiniz. Ancak huzurunuz için bunun gerekli olduğunu siz de bilmektesiniz. Günümüz, güzelliklerin başlangıcı olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş hayatında kendini sürekli geliştiriyorsun. Bugün, uzun süredir beklediğin bir ödemeyi alabilirsin.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gizli saklı olayların açığa çıkması an meselesi. Şüphelendiğiniz ve ispatlayamadığınız bazı konular kendini bugün ele verebilir. Duygusal gerilimlerinizi davranışlarınıza yansıtmayın.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel konularda kendinizi cesur hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha sabırlı davranmanız gereken durumlar söz konusu. Hassas olduğunuz konuları daha fazla ifade etmek isteyebilirsiniz. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde oluşan değişiklikler sizi rahatsız edebilir. Kontrol edemediğiniz duygusal sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiç beklemediğiniz anda alacağınız bir maddi destek size çok iyi gelecek. Zor durumda olduğunuzu kendiniz de kabulleniyorsunuz. Bugün rahatlayarak günü pozitif geçireceksiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlemeyi sürdürürken kendinize olan güveniniz de giderek artıyor, bu durumun yarattığı duygusal coşku ve heyecan halini  zaman zaman kontrol etmeniz gerekebilir. Böylece özellikle ikili ilişkilerde kötü sürprizlerin önüne geçebilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı davranışlarınız yanlış anlaşılabilir, bu da sıkılganlığınızı artırabilir. İlişkilerinizdeki dengesizliklere dikkat edin. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

15 Şubat 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki olarak bilgilerinizin doğru ve dorukta olduğu bir süreçtesiniz. Aile içi ilişkilerde otorite baskısı, dönüştürme ve değiştirme hevesli diyaloglar kaydedilebilir. Estetik ve güzellik üzerine bedensel başlangıçlar yapabilirsiniz. Benliğinizde dengeye ulaştığınız ve kibar davranışlarınızın takdir gördüğü bir gün yaşayabilirsiniz. Hedef ve kararlarınızı işler hale getirmeden önce medeni, uyumlu ve orta yolu bulma arzusu taşıdığınız enerjilere sahip olmalısınız. Ortaklaşa kazançların alınabileceği bir sürece başlıyorsunuz. aile

15 Şubat 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bakış açınızı genişletmek, farklı yaklaşımlar hakkında bilgi sahibi olmak isteyeceğiniz bir gün geçirmeniz mümkündür. İstediğiniz bilgilere ulaşmak için uzun araştırmalar yapabilir, çeşitli insanlarla görüşebilir veya kısa seyahatlere çıkabilirsiniz.

15 Şubat 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 52" R
Ay
Oğlak
07° 49' 02"
Merkür
Koç
16° 28' 05"
Venüs
Koç
29° 24' 00"
Mars
Balık
28° 43' 26"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 16"
Satürn
Balık
16° 27' 37"
Uranüs
Boğa
22° 16' 23"
Neptün
Balık
28° 52' 06"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 07"
Lilith
Başak
23° 11' 37"
True Node
Koç
15° 24' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>