Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ağustos 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun kaprisleri, onun bunalımları, onun sorunları derken, kendinizle ilgilenemez oldunuz. Bugün sorun da yok, kapris de, bunalım da. O olmadığı kadar iyi olacak.

İnişler çıkışlar sizi yordu ama işler rayına oturdu sayılır. Zaman zaman hissettiğiniz güvensizlik bugünlerde yanınıza uğramayacak. Güvensizlik için de bir nedeniniz yok zaten. İşinizi iyi yapıyorsunuz, yeteneklisiniz, çalışkansınız.

Sizden uzun zaman önce borç alan arkadaşınız arayabilir. Bugünlerde ödeyecek durumu var, o sizi aramasa da, siz onu aramalısınız. Bir eşya alıp almama konusunda karar veremiyorsunuz.

İşten çıktıktan sonra işi düşünmekten vazgeçin. Bu ilişkilerinize de yansıyor. Hiç değilse bugün, işten vetartışmalarından uzak bir gece geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sonunda aradığınız huzuru buldunuz. Tatsız günler şimdilik geride kaldı. Bundan sonrası biraz da size bağlı. Bugün sizi çok mutlu edecek bir haber alabilirsiniz. Bu haber sizinle ilgili değil, çok sevdiğiniz biriyle ilgili bir müjde. Sağlığınızı yeterince önemsemiyorsunuz, oysa biraz kendinizle ilgilenmeniz gerekiyor. Bugün önemli olmayan bazı arazlar, ilerde başınıza dert açabilir.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 10:56-11:54 arasında etkili Ay boşluk süresince, sen ve ben demek yerine biz olmalısınız. Durumunuzu gözden geçirmekte yarar vardır. Saat 11:54 itibariyle Akrep burcunda ilerleyecek Ay, paraya düşkün olmanın işaretidir. Kazancınızı yükseltmenin, size sağlayacağı konforun, gücün peşindesiniz. Saat 16:27 Ay-Uranüs karşıtlığı, maddi-manevi anlamda rahat etmek arzumuzu vurguluyor. Bazen elde olmadan geriliyoruz, birilerine veya bir şeylere isyan ediyoruz. Bunun nedeni, kendimizi kısıtlanmış hissetmemizden kaynaklanıyor. Saat 17:06 Ay-Satürn görünümü, ailevi veya bir takım nedenlerle duygularımızı ifade etmenin, huzur bulmanın önüne geçiyor. Saat 20:38 Ay-Kuzey düğüm görünüm etkisinde, ileriye yönelik şekilde düşünüyoruz. Toplumsal hayatın içinde başarılı olmak, sağlıklı yaşamak ve geleceğimizi görmekten yanayız. Dostluklar bizim için önemli. Bizi gerçekten mutlu edebilen insanlarla olmaktan yanayız. Kendimize güvenimiz bu görünümle yükseliyor.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ortaklı bir işte çalışıyorsan, bu günlerde görüş ayrılıkları yaşaman mümkün. Karşı tarafın aldığı kararları sorgulaman, yeni kararlar almana neden olabilir. Seneler önce yaşadığın olayların benzerini deneyimleyebilirsin. Hayatın sürprizlerle dolu olduğunu düşünmekte çok haklısın. Uzun sürredir ilişkisi olan bir Terazi burcuysan, evlilik fikrine sıcak bakmaya başlayabilirsin. Sosyalleşmenin faydalarını gördüğün bir döngüden geçiyorsun. Uzun zamandır kararsızlık yaşadığın bir konuda, yakın çevrenden bulunan bir arkadaşından ilham alabilirsin. Bugün çok sevgi dolusun. Sevdiğin insanlara sevgini belli edecek şekilde davranmak isteyeceksin.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde bencilliklere ve sorunlara karşı hazırlıksız yakalandığınız bir gün olabilir. Kendinizi her yönden duygusal hissettiğiniz bugünü kendinize adayabilir ve hoşlandığınız aktivitelerle geçirmek isteyebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde uğraştığınız işlerinizde sorumlu olduğunuz konuları yeteneklerinizle çözüme kavuşturmanız mümkün olur. İş arkadaşlarınızdan alacağınız desteklerle işlerinizi halledebileceksiniz. Kendinizle ilgilenebilir, kişisel açıdan önem verdiğiniz konular için para harcayabilirsiniz. Dostlarınızla bir araya gelmekten keyif alırsınız.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Bilgelik.. Çekilen kartınızda bilgelik olduğuna göre karşı cinsle gereksiz tartışmalara girmekten kaçınmanız gerekiyor. Özellikle eş dost veya akraba olabilir bu kişi.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Ağustos 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün iletişim hainde olmak, keyif yapmak, gezmek ve eğlenmek isteyeceksiniz. Parasal konularda halletmeniz gerekenlerin üzerine yoğunlaşın zira bu işlere kolay kanalize olacaksınız.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay’ın Akrep burcundaki seyahati dış dünyayla olduğu kadar iç dünyanızdaki dinamiklerle de bağlantı kurmanıza aracılık edecek. Şifacılık yeteneğinizi keşfedebilir ya da öngörüsü açık olan bir kadından gelecek hakkında bilgi edinebilirsiniz. Kazancınızın bereketini artırmak için bolluk olumlaması yapın. Meditatif enerjilerle şifalanın.

16 Ağustos 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

16 Ağustos 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 01' 28" R
Ay
Yay
22° 25' 02"
Merkür
Koç
16° 11' 43"
Venüs
Koç
27° 57' 17"
Mars
Balık
27° 49' 08"
Jüpiter
Boğa
23° 22' 54"
Satürn
Balık
16° 21' 16"
Uranüs
Boğa
22° 12' 23"
Neptün
Balık
28° 49' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 07"
Lilith
Başak
23° 03' 49"
True Node
Koç
15° 27' 37"
Son Güncelleme : 27/04/2024 22:41

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>