Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Şubat 2019, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşkta istediğiniz girişimleri yapabilirsiniz. İletişim yeteneğinizi sevdiğinizi etkilemek için kullanabilirsiniz. İleriye dönük planlarınızı kabul ettirebileceğiniz ve uygulayabileceğiniz bir günde olduğunuz söylenebilir.

Bugünü grup çalışmaları ve arkadaş çevrenizle beraber geçirebilirsiniz. İleriye yönelik hedeflerinizi yeniden gözden geçirmek faydalı olabilir. Hiç hesapta olmayan gelişmeler günlük düzeninizi bozabilir.

Sizi harekete geçiren ve değişiklikler yapmanızı isteyen çok sayıda etken olmasına rağmen parasal konularda engellerle karşılaşabilirsiniz. Size verilen dost tavsiyelerinde işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız.

Sağlığınızla ilgili konularda gereken hassasiyeti göstermiyorsunuz. Böyle devam ederse yaşayacağınız sorunlar canınızı çok sıkabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizle olan ilişkiniz zaman, zaman özel yaşamınızı aksatabiliyor. Bugün yine ailenizle sevdiğiniz arasında kaldığınızı hissedebilirsiniz. Karşılıklı yakınlaştırma niyetiniz iyi bir çözüm getirebilir. Bazı inatlaşmalardan uzak durmalısınız. Önümüzdeki günler içinde planlarınız arasında bazı tercihler yapma zorunluluğu duyabilirsiniz.

17 Şubat 2019, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Güne başladığınızda Ay Yengeç burcunda hareketine devam ediyor olacak. Sabah Plüton ile karşıt açıda olan Ay işinizle ilgili sinirli olabileceğiniz durumlar yaratabilir. Belki de tatil gününüz olmasına rağmen yöneticiniz sizden ek işler isteyebilir. Başka bir durum da öfkelenmenize sebep olabilir. Güzel gelişme ise hemen Venüs ve Neptün tarafından geliyor. İkisinin güzel kontağı sayesinde huzurlu bir zaman dilimine giriyorsunuz. 17:17-18:20 saatleri arasında Ay boşlukta olacak. Bu bir saat boyunca dinlenmek, yeni bir şeye başlamamak iyi olacaktır. 18:20 itibariyle Aslan burcunda ilerlemeye başlayacak olan Ay, şansınızın açıldığı bir evreye girmenizi sağlıyor. Dışarıda vakit geçirebilirsiniz. Gece Ay'ın Mars ile sert kontağı dostlarınıza karşı sert tavırlar takınmanıza sebep olabilir. Sevgiler, Astromeri

17 Şubat 2019, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikimlerini değerlendirmek isteyeceksin!Çevrende şüpheli davranışlar sergileyen insanlar olduğunu düşünebilirsin. İşlerin istediği gibi gitmesini istiyorsan biraz insanların ne yaptığına takılmaman gerekiyor. İçindeki kaygıyla baş etmen gereken bir dönemdesin. Planlarının bozulacağını düşünmekten özellikle bugün uzak durmalısın. Evli bir Terazi burcuysan, eşinle kafa kafaya verip birikimlerinizi nasıl değerlendireceğinizi düşünebilirsiniz. Bugün aynı zamanda özellikle arkadaş çevrenin seni olduğun gibi kabul etmesini bekleyebilir, aksi takdirde herkesten feragat edebileceğini göstermek isteyebilirsin. Akşamüzeri evde dinlenmek isteyeceksin. Kaçırdığın dizinin tekrarını izleyebilirsin.

17 Şubat 2019, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde denge bulma sorunu yaşayabilirsiniz. Karşı tarafın suçlayıcı yaklaşımları sizi kendinize kötü hissettirebilir. Gerçek dışı söylemlere dikkat etmeniz gereklidir.

17 Şubat 2019, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konularda ve ilişkilerinizde daha dengeli ve esnek olmaya özen göstermelisiniz. Ortaklaşa konulara anlayışla yaklaşmak gerekebilir.

17 Şubat 2019, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yerinizde sizin alanınızla diğerarkadaşlarınız arasında fark oluşuyor. Bu fark akranlarınızın kıskanmasına sebep olabilir.

17 Şubat 2019, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Terazi burcu aşkın kapınızı çalması an meselesi. Zaten çalmış bile olabilir. Birçok flört ilişkisini bir arada yaşıyor olabilirsiniz. Evrene yaydığınız enerji çok güzel ve bu enerji karşı cins tarafından hemen fark ediliyor. Dikkatler üzerinizde olduğuna göre, sizin de kendinize daha fazla özen göstermeniz gerekiyor.

17 Şubat 2019, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yaratıcılığınız el beceriniz yüksek. Bu konulara yoğunlaşın, ailede otorite konumunda olan insanlarla çatışmalardan kaçının.

17 Şubat 2019, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yönetici gezegeniniz Neptün ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim gündelik hayatınızı kolaylaştıran insanlarla çevrili olduğunuzu size fark ettirir. Hem aileye yetişmek hem işte başarılı olmaya çalışmak sizi enerjinizi düşürür. Bu yüzden sizi destekleyen kişilerle hayatınızı kolaylaştırmayı denemelisiniz. Hiç kimse her şeyi siz yapıyorsunuz diye madalya takmayacak.

17 Şubat 2019, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İkili ilişkilerinizde anlayışlı olacaksınız ama tarafsızlığınızı kaybedebilirsiniz. Önemli olan, fikirlerinizi empoze etmeye çalışmamak ve görüşleriniz konusunda ısrarcı olmamaktır. Karşınızdaki kişiyi de dinlemeye çalışmanız gerekir.

17 Şubat 2019, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 09' 03" R
Ay
Oğlak
07° 37' 58"
Merkür
Koç
16° 27' 51"
Venüs
Koç
29° 22' 59"
Mars
Balık
28° 42' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 39' 05"
Satürn
Balık
16° 27' 32"
Uranüs
Boğa
22° 16' 20"
Neptün
Balık
28° 52' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 35' 05"
Lilith
Başak
23° 11' 32"
True Node
Koç
15° 24' 05"
Son Güncelleme : 29/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>