Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Şubat 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yaşadığınız ilişki içinde biraz sınırlamanız gerekebilir. Daha eşitlikçi yaklaşımlar daha da mutlu edebilir. Sağlam temeller oturmuş beraberliğinizdeki dengeleme çabalarının daha çok karşıdan geldiğini kabul etmelisiniz.

Mesleğinizi geliştirme niyetleriniz, bu günlerde kısa aralıklı sık yolculuklar yaptırabilir. Kendinize duyduğunuz aşırı güven, her işe el atmanızı gerektirmiyor. Bu, size ilişki sorunları yaşatabilir.

Toplu bir parayla alakalı görüşmeler söz konusu. Bu ilişkide belirleyici olma çabalarınız olumlu sonuç verecek. Yatırım konularındaki gözü karalığınızı, şu sıralar dizginlemenizde yarar var.

Erdemli dostluk arayışları içindesiniz. Bu arayışınızın, çok paraya dayalı ilişkiler içinde karşılığı olmayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyimserlik ve kötümserlik arası gelgitleriniz var. İç dünyanızın derinliklerinde belli fasıllarla yaşadığınız uç duyguları, akılcı gayretlerinizle zararsız hale getirebilirsiniz. Ev hayatınızda bugünlerde birtakım zorlanmalar söz konusu. Bununla alakalı bir takım kararlarınızı çabuklaştırma yönünde ısrarlar görebilirsiniz. Yakında bir ziyaretiniz var.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, 18 Şubat-20 Mart arasında etkili olacak Güneş-Balık burcu seyir süresince, disiplinli bir şekilde çalışmakta ve sistemli hareket etmekte tabii ki fayda var. Başkalarının etkisi altında kalmamak için bu dönemde dikkatli olacağız. İyi niyetimizin kullanmasına izin vermeyeceğiz. Ayrıca sağlığımızı ihmal etmeyeceğiz. Grip, cilt hastalıkları, ayaklarımızın bakımına özen göstereceğiz. Güneş Balık burcu seyrinde, hayallerinize uygun gelişmeler olmuyor diye, nasılsa böyle gelmiş böyle gider diyerek kader kurbanı olduğumuzu düşünmeyeceğiz. Her doğan günün ne getireceğini kimse bilemez. Birileri tarafından izleniyor, bir yerler için düşünülüyor veya teklif verilmek için bekleniyor olabilirsiniz. Onun için size tavsiyem ne fazla alıngan, kırılgan ve endişeli olunuz ne de fazla iyi niyetli davranınız. Her şeyin bir ayarı ve ölçüsü olsun. Böylece üzülmezsiniz, yanılmazsınız. Saat 21:52 itibariyle Yay burcunda ilerleyen Ay, kimle beraber olursanız olun veya hangi işle uğraşırsanız uğraşın, farklı konulara yönelme arzumuzu yükseltecektir. Düşüncelerinizi coşkulu bir ifade tarzı ve ilgiyi üzerinize çekecek şekilde dile getirebilirsiniz. Bu enerji, girişimde bulunma cesareti aşılayıcıdır. Saat 22:33 Yay-Balık burçları arasında oluşacak sondördün,hayatımız, bazı yakınlarımız, sağlığımız, yolculuk, başvurularımızla alakalı konuları işaret ediyor. Ancak abartılı kararlar vermemek için bilinçli olmak durumundayız. Huzur ve mutluluk her dem bizlerle beraber olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlarında hedefe yürümek seni yeni fikirlere yönlendiriyor. İş ve özel hayatını dengede tutmakta zorlanabilirsin.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sonunu düşünmeden yapmış olduğunuz harcamalar sizi zor durumda bırakabilir. Parasal konularda, partnerinize karşı benmerkezci yapınızı bir kenara bırakmalısınız. Ortak ve hisseli kaynaklarınızdan yararlanırken, ortaklık ilişkileriniz tehlikeye girebilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ziyaretler ve sohbetler için uygun koşullar getirmekte. Sözlerinizle daha iyi etkiler bırakabilirsiniz. Yeni şeylere açıksınız.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sürekli hazır cevap halleriniz tepki çekebilir. Her kararınızı hızlı düşünüp çabuk uygulamamalısınız. Biraz yavaşlayın. Sağlığınız için hareketli yaşamı tercih etmelisiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Kimliğinizive hizmet alanlarınızda göstereceksiniz. Başkaları için uğraşacak, onlarınyükünü omuzlarınızda hissedeceksiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Yaptığınız çalışmaların sonuçlarını almaya başlayabilirsiniz. Karşılaştığınız teklifleri hemen değerlendireceksiniz. Kararlarınızı uygularken dostlarınızın desteğini alabilirsiniz.

18 Şubat 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eğlenmek için katılacağınız sosyal ortamlar için vakit bulamayabilirsiniz. Diğer taraftan, işlerinizle ilgili davetler, toplantılar, veya seminerlere katılabilirsiniz. Tartışılan, karara bağlanan veya açıklanan şeyler, sırtınızdaki yükü kaldırabilir.

18 Şubat 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 22' 49" R
Ay
Oğlak
10° 46' 22"
Merkür
Koç
16° 31' 55"
Venüs
Koç
29° 40' 26"
Mars
Balık
28° 53' 44"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 23"
Satürn
Balık
16° 28' 48"
Uranüs
Boğa
22° 17' 09"
Neptün
Balık
28° 52' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 53"
Lilith
Başak
23° 13' 06"
True Node
Koç
15° 23' 28"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>