Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ona karşı hissetiklerinizi bir kez daha kontrol edeceksiniz. İlişkinizde ve tartışmalarınızda sürekli bir suçlu aramaktan da vazgeçmelisiniz. Gerekirse suçu üzerinize alın çünkü onu kaybetmeye hazır değilsiniz. Dahası sizin çok iyi giden ve kıskanılan bir ilişkiniz var.

Sabah saatlerinde yoğun birtrafiği yaşayacaksınız. Tanımadığınız insanlara açıklama yapmanız ve sağa sola koşuşturmanız gerekebilir. Amirlerinizin vearkadaşlarınızın gözü sizin üzerinizde olabilir.

Elinizde para tutmayı bilmemeniz yine zor gün bir gün geçirmenizi sağlayacak. İnsanın cömert ve eli açık olması güzel bir şey ama sizinki bazen savurganlık sınırına kadar geliyor.

Çevrenizdeki insanlar hakkında olur olmaz yorum yapmamaya dikkat etmelisiniz. Siz konuşmayı ve eleştiriyi seviyorsunuz ama bunu karşınızdaki insanlar anlamıyor olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Maddi konular,ve para konuları gündeminizde olabilir. Harcama ve alım satım işleriyle uğraşabilirsiniz. Size keyif veren alışverişler yapmak, şık ve güzel eşyalar satın almak isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 09:40 itibariyle Ay-Akrep burcunda geçişine başlıyor. Hayata olumlu veya olumsuz şekilde vereceğiniz her yanıt değer taşır. Kimi anlarda geçmişi şöyle bir gözden geçirebilir, kayıp-kazanç anlamında değerlendirmelerde bulunabilir diğer yandan şu anki mevcut durumunuzu iyileştirme anlamında neler yapabileceğinizi düşünebilirsiniz. Saat 21:15 Merkür-Venüs görünümü, sevgi ve aşkı çağrıştıran güzel sözlerin ilişkide karşılıklı olarak sunulmasını sağlıyor. Eğer bir sorun varsa, bu sorunu ortadan kaldırmada yardımcı oluyor. Çiftler konuşarak anlaşabilirler. Yalnız Teraziler bu görünüm sayesinde karşı cins üzerinde bir hayli etkili olurlar. Sizden hoşlanan bir kişi, duygularını açıklayabilir. Yeni bir tanışma yönünde de bu görünüm akşamı keyifli geçirmenizi sağlar. Bugünkü işlerinizde, paylaşımlarınızda her şey gönlünüzce olsun. Güzel niyetlerinizin karşılık bulması dileğimle,

16 Şubat 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarmak istediğinde başarıyorsun. Sorumluluklar gözünü korkutabilir. İşte otoriter olmanda fayda var.

16 Şubat 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal durumlar ve ani değişen ruh halinizden dolayı ilişkilerde hızlı karar vermeyin. Hızlı gelişen olaylara karşı daha mantıklı davranışlarda bulunun. Başlattığınız her işte mutlaka hemen sonuç almayı isteyeceğiniz bir gün.

16 Şubat 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde olası tartışmalara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Bazı konuların olgunlaşmasını beklemelisiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı hallerde çok fazla gerçekçi değilsiniz, hayal peşinde koşuyor gibisiniz. Özellikle aşk ilişkinizi gözden geçirmelisiniz. Biraz gerçekçi olun. Mutluluk yakın.

16 Şubat 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Farklı davranışlarınız yanlış anlaşılabilir, bu da sıkılganlığınızı artırabilir. İlişkilerinizdeki dengesizliklere dikkat edin. Yaratıcılığa dayalı işlerinizde güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

16 Şubat 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İradenizi dış dünyaya yansıtmakta pek başarılı olamayabilirsiniz. Ancak sebat göstererek, maddi ve manevi değer yarattığınız alanda güvenilirliğinizi ortaya koyabileceğiniz başlangıçlar yapmaya muktedirsiniz.Gündelik hayatın rutinlerinden ve streslerinden kaçmak ve kendi keyfinize göre yeni bir şeyler yapmak için çok uygun bir gündesiniz. Maddi ve manevi değer yarattığınız alanlarda ilerlemek, merhamet ve derin duygularla empati kurmak ancak şüpheli bir ruh yapısı ve davranış modeliyle gününüzü değerlendirmek isteyebilirsiniz.

16 Şubat 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşleriniz ve görevlerinizle ilgili olarak son derece sıradışı bir gün geçirebilirsiniz. Gelişen olayların nitelikleri sıradan olmayacaklarından, sizin de değişik programlar yapmanızı, farklı yöntem ve perspektifler belirlemenizi gerektirebilirler.

16 Şubat 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>