Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sorunlarınızda kendi dışınızda sırdaşlar edinmeyi ve onlardan etkilenmeyi sakıncalı görüyorsunuz. Aşk ilişkilerinin bazı açmazlarında dışardan dostça telkinler yapıcı olabilir.

Çok hazırlandığınız bir toplantının içinde olacak, ama amaçladığınız kazanımların azını elde edebileceksiniz. Bugün can alıcı bir sorunu halledeceksiniz. Çok umutla ele almayacağınız bu sorunda şans size yardım edebilir.

Bugünlerde, akraba içindeki büyük bir satış işinin haberiyle umutlarınız yeşerebilir. Korktuğunuz ödemelerin günü yaklaşırken, önümüzdeki günler içinde de yeni masraflar görünüyor.

Kimseye danışmadığınız konularda ilerde büyük yalnızlıklarınız olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Şansınızın yoğun olacağı bir dönem. İçinizde belli konularda taşıdığınız tedirginlik ve kararsızlık, esas olarak şansınızın destekleyeceği gelişmelerle, bugünlerde yok olabilir. Sürprizlere elverişli ortamları değerlendirmelisiniz. Hiç aklınıza gelmeyecek oluşumlar, sizi bazı gerginliklerinizden bir anda kurtarabilir. İnançlı olmanız gerekiyor.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, yeni haftaya saat 07:44 Ay-Pluto görünümüyle adım atacağız. Bu enerji, ailevi konular başta olmak üzere toplumsal hayatın içinde yaşananları dikkatle gözlem altına almanızı sağlar. Gerek gördüğünüz meseleler üzerinde titizlikle duracağız. Bize göre henüz yerli yerine oturmamış durumlar söz konusu. Bu yüzden de içimiz pek rahat değil. Dışa belli etmesek de, derinlikli bir şekilde bunların üzerinde düşünebiliriz.Gün boyu Başak burcunda ilerleyecek Ay, yorulan bedeninizi dinlendirmeniz gerektiğini işaret ediyor. Başak geçişleri sağlıklı ve zinde olmanın önemini gösterir. Ay bu burçta ilerlerken kişinin de kendine bedenen ve ruhen özen göstermesi şarttır. Saat 14:29 Ay-Mars görünümü, bir çok meseleyi inceden inceye analiz etmenizi sağlar. Her bir detayı önemsemek hali biraz yorucu olabilir. Duygularınızı dışa karşı pek belli etmezsiniz. Bir çok kişi kendi içinizde eleştirirsiniz. Çünkü size göre haksızlık ve yanlışlıklar vardır. Değerlerinizi korumaya ve savunmaya çalışırsınız. Yeni haftanın hepimize şans getirmesi dileğimle,

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz insanlar için haddinden fazla fedakarlık yapmaktan vazgeçmelisiniz artık. Son derece duyarlı, hayal gücü yüksek, kolay etkileyen ve başka insanlara hoş gözüken bir portre çiziyorsunuz bugün. Dikkat edin başkalarına değil öncelikle kendinize ve size değer veren insanlara hoş görünün. İnsanların etkisinde kalarak yakınlarınızla ilişkilerinizi bozmayın. Ailenizi ilgilendiren konularda uyum sağlamaya ve zor konularda diplomatik tavırlarınızla çözüme yönelik tavırlar sergilemeye özen gösterin. Özel yaşamınızda ise duyduğunuz her şeye itibar etmemeli dedikodu yapan kişileri yaşamınızdan çıkarmalısınız. Unutmayın size laf söz getiren sizden başkalarına götürecektir.

19 Temmuz 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda mükemmel bakış açılarına sahipsiniz. Yeteneklerinizi, bilginizi veya yaratıcılığınızı en yararlı şekilde kullanabileceğiniz günlerde olacaksınız. Motive edici ve fark yaratmanızı sağlayabilecek etkiler devrede. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Başak burcundaki Ay'ın Pluton ve Mars'la olumlu açıları, tatil sonrası ilk günde kendimizi dinamik hissedebileceğimiz, otorite konumundaki kişilerle olumlu diyaloglar kurabileceğimiz, yapmamız gereken işleri rahatlıkla tamamlayabileceğimiz bir günde olduğumuza dikkat çekiyor. Güçlü hissedebiliriz, özgüvenimiz yerinde. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konularda risk alabilirsiniz. Harcamalarınız konusunda kararlar alacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeteneklerinizi kullanarak işlerinizi daha iyi hale getirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İşlerinizde ilerleme kaydedebileceksiniz.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Olayları akışına bırakarak gitmelisiniz. Eğer yaratıcı bir ortamda çalışıyorsanız, bugün size ekstra destek gelecek. Çocuklarınızı ihmal etmeyin.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde partnerinizin sıkıntıları size yansıyabileceği gibi,alanı ve finansal konularda problemlere açık bir enerjiden geçtiğiniz için, önemli görüşmelerinizi bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bilinçaltınız ve sezgileriniz fazla çalışacak. Sosyal çevrenizden ve arkadaşlıklarınızdan beklediğiniz desteği göreceksiniz. Geçmişle ilgili konular gündeminize oturabilir. Sağlığınıza dikkat edin.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjinizi arttırabilir, girişimci ruhunuz tetiklenebilir, özel hayatınıza hız kazandırabilir. Kişisel hedeflerinize ve amaçlarınıza ulaşmak bubir kaç gün çok daha kolay olacak. Motivasyonunuz yüksel, eğlenceye, hobilere daha fazla zaman ayırabileceksiniz. Aslında spora başlamak içinde uygun birkaç gün.

20 Temmuz 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun zamandır beklediğiniz atılımları gerçekleştirebilirsiniz. Hayatınız tam çok monotonlaştığını düşündüğünüz anda canlanacak. Türlü yerlerden irili ufaklı para gelebilir. İyi bir yatırım yapabilirsiniz.

20 Temmuz 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 57' 03" R
Ay
Aslan
22° 48' 58" R
Merkür
Koç
29° 29' 26"
Venüs
Boğa
19° 28' 43"
Mars
Koç
11° 14' 21"
Jüpiter
Boğa
27° 29' 05"
Satürn
Balık
17° 46' 04"
Uranüs
Boğa
23° 12' 53"
Neptün
Balık
29° 19' 13"
Plüton
Kova
02° 04' 03"
Chiron
Koç
21° 28' 15"
Lilith
Başak
25° 00' 08"
True Node
Koç
14° 52' 26"
Son Güncelleme : 15/05/2024 10:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>