Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sonsuz güven duyguları içinde sürdürülen ilişkinin aşk olamayacağı şeklindeki düşüncelere itibarınız yok. Her anlamda belli bir güvene oturmuş ilişkiniz, karşılıklı yaşanmışlıkların sonucu.

Oldukça önemli bir konuda sizinle değişik görüşte olan birini dikkate almanızda yarar olabilir. İş hayatınızda bir iki gün içinde temel bir değişikliğin kritiğini yapacaksınız.

İş yaşantınızda yapmayı düşündüğünüz bazı ataklar sizi erken umutlandırıyor. Artık maddi sıkıntı çekmeyeceğiniz yolundaki inancınız, sandığınız kadar yeni düşüncelerinize bağlı değil.

Son zamanlarda sıkıntı duyduğunuz beraberlikleri bitirmek gibi bir seçeneğiniz de var. Ya da çıkar ilişkilerine dayalı ilişkilerdeki tahammülsüzlüğünüzü daha kapalı tepkilerle belirtmeye çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevreyle çok ilgilisiniz. Duyarlı olduğunuz şeyler oldukça fazla. Sizde bu özelliğin bir cazibe yarattığı düşüncesinde olanlar, size karşı özel bir yakınlaşma çabası içine girebilirler. Bir konudaki onaylanma ısrarcılığınız, barındırdığınız birtakım gizli kuşkulardan kaynaklanıyor olabilir. İnsan ilişkilerine biraz daha az beklentili bakabilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü, ruhsal anlamda kendimizi, hayatımızı, yaşantımızı, çevremizi gözlemleyeceğiz. Bazı kişilerle anlaşmanın, bir araya gelmenin ne kadar zor olduğunu düşünebiliriz. Detaylara bir hayli önem veririz. Bazen de gereğinden fazla endişeli düşünürüz. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu çevremizle olan ilişkimizi ciddi kriterler anlamında ele almamızı sağlayacak. Öyle çok fazla iyimser veya sıkı fıkı bir samimiyet içinde olmayabiliriz. Kendimize göre önem verdiğimiz noktalar vardır. Buna saygı duyulmasını bekleriz. İşimize, emeğimize değer verilsin isteriz. Emir verilmesinden ziyade, nazik konuşulursa çok daha rahatlarız, verimli çalışırız. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Çevre ilişkileri, girişim, aşk hayatımız, eğitim yaşamımız,yapma becerikliliğimiz, çocuklarımızla ilişkimiz gibi geniş bir alanda kendimizle yüzleşmemizi sağlıyor. Kimseye göre değil, kendi arzularınıza göre bir dünya özleminiz var. Birileri şöyle düşünürmüş, bunu dermiş kafaya takmak niyetinde değilsiniz. Saat 22:22 Ay-Chiron görünümü, şu anda en önemli meselemizin, iş, sağlık, ilişki konularının akıllıca ele almak gerekliliğini işaret ediyor. Evet, birçok şey, sizin açınızdan tatmin edici değil. Ancak umutsuz da düşünmeyelim. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Nedensiz korkularınızı yenmeli ve kişiliğinizi daha çok ortaya koymalısınız. Siz gücü seven bir kişi olduğunuz için, liderlik özelliklerinizi pekiştirecek yeni atılımlar peşindesiniz. Bugün sosyal aktiviteleriniz sırasında karşılaşacağınız kişilerin daha sonra size kazandıracağı avantajları unutmayın.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Seyahatler, ziyaretler, akrabalarınızdan ya da komşularınızdan alacağınız haberler, birlikte yapacağınız planlar, onlarla ilgili olaylar bugünlerde zamanınızı alıyor. Bu alanlarda bazı konular neticeye kavuşabilir. Kardeşleriniz, akrabalarınız ya da komşularınızla ilgili haberler sizi şaşırtabilir. Daha fazla bilgi toplayıp buna göre diyalog kurmanız daha doğru olabilir. Satış pazarlama işlerinde de dikkatli olmakta fayda var.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Zihinsel olarak yorulabilirsiniz. İletişimden kaynaklanan stresler yaşayabilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar sizi de etkileyebilir. İkili ilişkilerinizde duygusal değişiklikler eni tepkiler vermenize neden olabilir. Ticari konularda daha mantıklı davranmaya özen göstermelisiniz. Akşam saatleri daha sakin geçebilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kilonuzla ilgili değişiklikler sizi biraz yıpratabilir. Beslenme düzeninize daha fazla dikkat edin. Sofranızda eksik etmemeniz gereken besinlere dikkat edin!

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle ortaklaşa olarak yapı- lan hersizi bir üst basamağa taşıyacak. Bu nedenle tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almayı tercih etmelisiniz

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kontrol dışı gelişen konularda sezgilerinize güvenmeli ve özellikle iletişimsel sorunlarınızın ve aksaklıklarınızın üzerine gitmelisiniz.Taşıdığınız sorumluluklar ve eğitimsel zayıflıklarınızı denetleyip şu sıralar kendinizi yetiştirme yoluna gitmeniz için özel enerjilere sahipsiniz. Akşam saatlerinde sosyalleşmeli ve üzerinizdeki duygusal yükten uzaklaşmalısınız.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Şans oyunlarına fazla güvenmeyin. Para konusunda tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 21' 06" R
Ay
Oğlak
24° 13' 43"
Merkür
Koç
16° 51' 54"
Venüs
Boğa
00° 54' 22"
Mars
Balık
29° 40' 00"
Jüpiter
Boğa
23° 56' 22"
Satürn
Balık
16° 34' 08"
Uranüs
Boğa
22° 20' 34"
Neptün
Balık
28° 54' 20"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 16"
Lilith
Başak
23° 19' 46"
True Node
Koç
15° 21' 28"
Son Güncelleme : 30/04/2024 08:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>