Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Nisan 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir değişiklik için bile en ufak bir çaba harcamıyorsunuz. Oysa o çabalamanızı ve ona değer vermenizi istiyor. Bugün yine bu konu üstünde tartışabilirsiniz.

İş yerinizdeki başarılarınızarkadaşlarınız tarafından takdir ediliyor ama yenilikleri yeterince takip etmemeniz sizin aleyhinize olabilir. Sadece deneyimin yeterli olmadığının siz de farkındasınız.

Dikkatli para harcamaya çalışıyorsunuz fakat bu konuda başarısız kalıyorsunuz. Bugün bu konuda bir tartışma yaşayabilirsiniz. Yine de kırıcı olmaktan kaçınmalısınız.

Bir arkadaşınıza sürekli fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz fakat o bu durumdan oldukça rahatsız. Onun da bir yetişkin olduğunu fark etmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı bir duygusallıkla yaşadığınız bir üzüntüde, mantıklı bakmanızı engelleyen güçlü takıntılar var. Duygularınızı kontrol altına almadan bu üzüntüyü azaltamayacaksınız. Bir ilişki ağı içinde, konumunuzu koruma uğraşı içine gireceksiniz. Sizi bu ihtiyaca yönlendiren gelişmelerde belli oranlarda hatalı yargılar içindesiniz. Bu, sizi yersiz endişelere sokuyor.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler, saat 03:32 Ay-Koç burcu geçişi, hırs ve rekabetin insanlarla olan ilişkilerde zorlayıcı yanlarını işaret ediyor. Tabii ki insan, öncelikle kendinden yana düşünebilir. Fakat adil olmak sizin burcunuza has bir özellikse, eğriyi doğruyu iyice tartıp hareket etmekte yarar vardır. Özellikle partnerinizle aranızdaki sorunları bu bakış açısıyla ele almamız yerinde olacaktır. Saat 06:43 Ay-Mars görünümü, özellikle ilişkilerde duygusal ve fikirsel anlamdaki farklılıklara saygı gösterilmesi gerektiğini vurguluyor. Enerjiniz gayet olumludur. Ancak nasıl kullanıldığı, biraz da ilişkimizin niteliğine göre değişir. Eğer birbirinizden hoşnutsanız, partnerinizin ateşli halleri sizi uyarır, canlandırır. Eğer sorunlu bir ilişkiniz varsa, karşı tarafın baskın hallerinden uzak durmak, yalnız kalmak isteyebilirsiniz. Bu kimi Teraziler için, biriyle tanışmanın, konuşmanın, görüşmenin işaretçisi de olabilir. Saat 11:17 Merkür-Satürn görünümü, fikirlerimizi eğer bilinçli, akıllıca, acele etmeden, tartışmadan dile getirebilirsek, karşımızdaki kişi kim olursa olsun etkileyebileceğimizi işaret ediyor. Geçmiş meselelerin de tekrar ele alınarak ortaklaşa çözülmesi yönünde destek veriyor. Yeni haftanın hepimiz için güzel gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Evinde zaman geçirmek isteyeceğin bir gündesin. Söz sahibi olmak istediğin konuları konuşabilirsin.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden destekler alabileceğiniz bir gün. Geçmişte kalan bir aşk hikâyesinin hesaplaşması ruhunuzu yorabilecek bir noktaya getirebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkileriniz bugün ön plana çıkabilir. Bugün ikili ilişkiler size daha fazla sorumluluk getirebilir. Bu durum sizi sıkıntıya sokabilir. Gün içinde tolerans göstermeniz gereken olaylar yaşanabilir. Sorumlu olduğunuz konulara yenilik getirme isteği içinde olabilirsiniz. Ortaklaşa işler gündeme gelebilir. Kadınlardan destek görebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Güne keyifli başlayacaksınız ve kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Özellikle saygı duyduğunuz kişilerin sizi desteklediğini anlayıp farklı çevrelerle ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Yabancılar ile işbirliği yaparak hoş fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinizi yenilemek istediğiniz bir dönemdesiniz ve isteklerinizi gerçekleştirmek için stratejinizi değiştirebilir ve projelerinizi gözden geçirebilirsiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

24 Nisan 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya özel ilişkilerinizdeki duygusal iniş çıkışlarla başlayabilirsiniz. Özel hayatınızda verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz. Ortaklaşa işlerinizde çabuk ve hızlısınız. İletişimsel işlerinizin sorumluluklarını yerine getirmeye hazırsınız.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz mevcutsa yepyeni enerjilerle ve yeni bakış açılarıyla ona sarılabilir ve umutla yaşanacak olumlu günleri planlayabilirsiniz. Sıra dışı ilişkilere çekilebileceğiniz gibi, çabuk başlayıp gelişen, gidişatı değişebilen ve hayatınıza hız katabilecek bir ilişkinin içine çekilebilirsiniz. İşinizi yürüttüğünüz ortamda tanışacağınız biriyle ciddi ve verimli bir ortaklık kurabilecek etkiye sahipsiniz. Sosyal ortamınızdan sizden deneyimli birisinin tanıştıracağı birisiyle ilişkiye de başlamanız olasıdır.

24 Nisan 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, haberleşme ve iletişim trafiğinde son derece büyük bir artış gözlemleyebilirsiniz. Buna ek olarak, çok fazla hareketli olmanızı gerektirecek, hesapta olmayan bir sorumluluk yüklenmeniz de günün konuları arasına girebilir.

24 Nisan 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 13' 09" R
Ay
Balık
20° 22' 31"
Merkür
Koç
18° 54' 19"
Venüs
Boğa
05° 49' 00"
Mars
Koç
02° 44' 12"
Jüpiter
Boğa
24° 52' 18"
Satürn
Balık
16° 54' 42"
Uranüs
Boğa
22° 34' 17"
Neptün
Balık
29° 01' 25"
Plüton
Kova
02° 06' 13"
Chiron
Koç
20° 52' 39"
Lilith
Başak
23° 46' 17"
True Node
Koç
15° 23' 20"
Son Güncelleme : 04/05/2024 07:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>