Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yaşadığınız şu günlerin değerini bilin. Küçük sorulara, zor seçilen detaylara takılma zamanı değil. Hafta sonuyla ilgili düşünceleri var, ama size söylemeyecek. Karşı bir teklifle gitmeyi deneyin.

Bir sorunun çözülmesinde tercih ettiğiniz gizlilik, belli şeyleri korumaya yönelik. Ama bu konuda fazla inisiyatif kullanıyor gibisiniz. İyi niyetinizi yeterince ortaya koyamayacağınız ilişkilerde, ters anlamaya çok hazır insanlarla muhatapsınız.

Daha kontrollü olmanız gerektiği yönündeki eleştirilerde, belli oranlarda haklılık payı var. Bu günler içinde masraflı geziler olabilir. Alışveriş konularında kurtulmanız gereken zaaflarınız var.

Daha duyarlı yaklaşımlarla çalışma yaşamınızda bazı fırsatları yaratabilirsiniz. Sizi değişik konulara ve alanlara yöneltmek isteyecek insanlarla iletişim kurma yolunu seçmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte başınızdan geçen sevimsiz bir olayı, dolaylı ve amaçlı anımsatmalarla tekrardan yaşama durumunda kalabilirsiniz. Bu durum, sıkıntılı bir iki gün geçirmenize neden olabilir. Sessiz halletmeye çalıştığınız bir problem, iradeniz dışında kulaktan kulağa yayılıyor. Bununla ilgili olarak sorumlu tutup suçlayacağınız kişi, ummadığınız şekilde ters tepki verecek.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 05:38 Venüs-Mars karşıtlığı, finansal, yolculuk, görüşme,ortaklığı veya özel hayatımızı ilgilendiren konularda Mart ayından bu yana yaşananları tekrar ele almamızı sağlıyor. Bu yeniden ele alış, Mars geri hareket döneminde gayet faydalıdır. Ağustos ayında bu konularda yeni bir adım atılmasını, önümüzü görmemizi, netleştirmemizi sağlayabilir. Saat 07:26 Ay-Neptün olumlu görünümü, huzurunuzu kaçıracak, canınızı sıkacak ne varsa ondan uzak durarak, ruhunuzu dinlendirmeniz gerektiğini gösteriyor. Tasarlama, hayalleri yazıya ve tuvale yansıtma gibi işlerde destekçinizdir. Duygular epeyce ciddidir. Hayal kırıklığı yaşadığımız olaylar bizi derinden etkilediği için kendi yaralarımızı kendimiz tedavi etmeye çalışırız. Saat 10:39 Ay-Jüpiter görünümü, bazı durumlar zorlayıcı olsa bile, her şeyin düzeleceğine dair inancımızı koruyoruz. Kafamızı bulandıran, gönlümüzü sıkıştıran meseleler var. Fakat bunları biraz da olumlu bir niyetle ele alabilecek gücümüz bu saatte yükseliyor. Saat 12:35 Ay-Merkür görünümünde güvenilir araçları, yolları, ilişkileri, yatırımları, işbirliğini tercih edeceğiz. Her durumu inceleyeceğiz ve  neler yapabileceğimizi düşüneceğiz. Saat 17:21 Ay-Pluto kavuşum etkisi altında, kazancınız, aileniz, evinizi ilgilendiren hususlarda güçlü ve hırslı olmanızı sağlıyor. Saat 18:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardan kişisel meselelere kadar geniş bir alandaki gelişmelerin işaretçisidir.  Gelişim için, gereksizlerin ayıklanması, sorun çıkartan ve sizi engelleyen ne varsa bunların ayıklanması anlamı taşıyor. Günün tüm gelişmelerinin arzu ettiğiniz doğrultuda olması dileğimle,

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Negatif duygulardan, korkulardan ve tüm sıkıntılardan sıyrılarak oldukça hoş vakitler geçirirsiniz. Birkaç hafta boyunca sizi rahatsız eden sorunlarla ilgili yeni çözüm yolları diğer zamanlara göre kolaylıkla bulunur. Yanlış kararlardan ve yanlış insanlardan kendinizi ve yakını olan herkesi adeta korumaya alırsınız.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedefleriniz ve kişisel amaçlarınızı ilgilendiren konuları kendi başınıza yürütmelisiniz. Zararlı alışkanlıklardan kurtulmak için ideal bir zaman olabilir. Olumlu enerjiler yoksa bazı ilişkilerin yeniden gözden geçirilmesi yararlı olabilir. Sırlarınızdan kimseye bahsetmemelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Kafamızdan geçeni uygulamakta zorlanabileceğimiz, hesapta olmayan durumlarla uğraşmamız gerekebilecek, ikili ilişkiler, ortaklıklar vebirlikleri açısından temkinli olunması ve gergin durumların doğru yönetilmesi gereken bir haftalık süreçteyiz. Karşıt fikirler, düşmanca tavırlar ön planda olabilir. 23 Mayıs Pazartesi yazımızda, bu konuyu detaylı şekilde ele aldığımız için çok fazla yazmamayı tercih ettim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailenizle ilgili konularda daha fazla çaba sarf etmeniz gereken zamanlar içinde olabilirsiniz. Geçmişe ait mesellerle ilgilenmeniz gerekebilir. Güven hissettiğiniz yerlerde olmak size iyi gelecektir. Ev hayatınızla ilgili işlerde bugün sonuca varabilirsiniz. Aşk hayatınızda karmaşık durumlar oluşabilir. Sakin kalmanızda fayda var.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızı yakınlarınıza yansıtma konusunda çok cimri davranıyorsunuz. Bugün sırlarınızı kendinize saklamak istiyorsunuz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir insanla aranızda oluşacak çekim aşk hayatınızı hareketlendirebilir. Bir ilişkiniz varsa kadın-erkek prensiplerini uyuşturmak kolay olmayacak. Siz karşı tarafı karşı taraf da sizi anlamayacak.

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Akşam saatlerine kadar oldukça dengeli enerjiler hissedebilir, kendinize dönük olmak isteyebilirsiniz.Eviniz ve ebeveyninizin sorumlulukları nedeniyle kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Ancak akşam saatlerinde duygusal ve ruhsal maneviyat dengesini yakalamak için enerjiler ağırlaşacak. Duygusal baskı hissiniz artacak. Akışta kalmalısınız.Genel olarak ise; Ay bugün tüm gün Oğlak burcunda olacak. Ay öğle saatlerinden başlayarak akşamüstüne kadar Merkür ile olumlu açı kuracağı için tüm işlerinize rahatlıkla odaklanıp üstesinden gelebileceksiniz. Banka işleri, ödemeler, alışveriş,görüşmeleri, toplantılar ve ciddi adımlar atmak bakımından oldukça verimli geçecek.Bu saatlerden sonra akşam 17:00 civarı Ay baskıcı stresli Plüton ile kavuşacak. İçiniz sıkılabilir. Ancak abartılı ve mantıklı olmayan bir tarzda duygu ve düşüncelerinizi ifade etmekten kaçınmalısınız. Otorite figürleri ile stresli konuşmalar gerçekleşebilir.En iyisi yapılacak işleri bu saate kadar bitirmek ve etki altında kalabileceğiniz görüşmelerden uzak durmaktır. Özellikle Ay/Plüton etkileşimi, duygusal anlamda baskı kurabilir veya baskıya maruz kalabilirsiniz. Akşam saatleri evde tartışma yaratacak konulardan uzak durun!

25 Mayıs 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Ama önemli bir durum değil korkmayın.

25 Mayıs 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 04" R
Ay
Oğlak
23° 45' 26"
Merkür
Koç
16° 51' 08"
Venüs
Boğa
00° 51' 48"
Mars
Balık
29° 38' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 53"
Satürn
Balık
16° 33' 57"
Uranüs
Boğa
22° 20' 27"
Neptün
Balık
28° 54' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 09"
Lilith
Başak
23° 19' 32"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>