Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Eylül 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazen onu konuşmalarınızla bunaltıyorsunuz. Oysa onun daha gevşek bir ilişkiye ihtiyacı var. Bugün bu isteğini size iletebilir. Bu isteğini ilişkinizi köklü bir biçimde sorguluyor diye yorumlamayın. Sadece sizin bazı huylarınız onu rahatsız ediyor. Eleştirmekten, müdahale etmekten biraz olsun vazgeçerseniz o da mutlu olacak, siz de.

Uyumlu bir gününüzdesiniz. Neyse kiarkadaşlarınız da öyleler. İşyerinizde yapısal bir değişiklik olabilir. Bugünlerde herkesin gözü, kulağı bu değişiklikte. Bu değişiklik gerçekleşirse, sizin için daha olumlu olabilir. Tedirgin olmanız, şüpheci davranmanız gereksiz.

İşinizle ilgili olumlu gelişmeler maddi durumunuza da yansıyacak. Bugün elinize beklemediğiniz bir para geçebilir. Bu parayı hesaplı kullanmalı ve gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

Sevgilinizin söylediklerini doğru anlamaya çalışın, küçük bir eleştiriden büyük bir tartışma doğabilir yoksa.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlle de güven istiyorsunuz. Karşınızdakilerin güvenini sık sık tazelemelerini bekliyorsunuz ama bu her zaman mümkün değil. Bir yakınınızdan güveninizi sarsacak bir davranış görebilirsiniz. Ama bunu yeterince objektif değerlendiremeyebilirsiniz. Küçük sağlık sorunlarınızı önemsemiyormuş gibi yapıp aslında gereğinden fazla abartıyorsunuz. İlle de içinizin rahat etmesini istiyorsanız, kendi kendinize kuruntu yapmak yerine bir doktora gidin.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  saat 03:53 Ay-Neptün olumlu görünümü, cumartesi günümüzün ilk etkili enerjisi olup,  çıkarlarınız konusunda hassas, uzun vadeli ve bencil düşünmenizi sağlayabilir. Ancak bu ölçüyü kaçırmadığınız müddetçe gayet doğaldır. Mantıklı olana yönelmek, kafanızın içindeki mükemmellik sınırını tekrar gözden geçirmek yararlı olur. Saat 14:25 Ay-Pluto görünümü, hangi noktadayım, sahip olduklarım nedir ve nereye doğru gidiyorum sorularını gün boyu kendinize sormanızı sağlıyor. Bu sorular yeni bir sayfadan hayata bakma arzunuzun da bir nedeni. Saat 22:39 Ay-Jüpiter görünümü de, tutku duyduğumuz hangi konu olursa olsun, onun üzerinde hakimiyetçi davranmaya neden olur. Bu para veya toplumsal ilişkiler de görülebilir. Gerektiği yerde kendimizi dizginlemeliyiz. Özellikle israftan kaçınalım. Gün boyu bir yıldız gibi parlamanız, keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü planların kişisi olmanız rağmen, fikirlerinizde abartıya kaçmanız yüzünden, bazen çevrenizden tepki alıyorsunuz. Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için sizin desteğe ihtiyacınız yok. Bugün enerjinizi doğru yolda kullandığınız göreceksiniz. Kariyerinizi sağlamlaştırmak adına başlatacağınız çalışmalar olumlu ilerliyor.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı olayları akışa bırakmanın daha faydalı olacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ancak, üstünüze düşen kısımları ya da atmanız gereken adımları ihmal etmemeniz gerekiyor. Tüm burçlar için gün geneli: Bugün, bazı konularda yaşanabilecek beklenmedik gelişmeler veya iniş çıkışlı durumlar sezgilerimizin bizi yanıltmadığını anlamamızı sağlayabilir. Yaşananlara bağlı olarak bazı planlarımızda ya da uzun veya kısa vadeli hedeflerimizde değişiklikler yapabiliriz. Değişim motivasyonumuz güçlü olabilir.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Birtakım planlarınızı bekletmek ve istediğiniz gibi sürdürmekte zorlanacaksınız. Bazı çözülmeler ve kararsızlıklar sizi bocalamaya itebilir. Hakim olamayacağınız olaylar karşısında sakin kalmalı ve sabır göstermelisiniz. Kendi kendinize kalmak ve geçmişi sorgulamak belki doğru olabilir fakat. gereksiz kuruntulardan özellikle kaçınmalı ve işlerinizle ilgilenmelisiniz.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklar almaktan kaçınmıyor ve hepsinin üstesinden gelmeyi başarıyorsunuz. Kırdığınız kişileri aramaktan çekinmemelisiniz. Özür dilemeniz onlar için yeterli olacak.

27 Eylül 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle saatlerine kadar, özel meselelerinizi hal yoluna koymaya çalışacaksınız. Aksiliklerle karşılaşabilirsiniz, moralinizi bozmayın. İşlerinizin başına döndüğünüzdeyse adapte sorunu yaşayacaksınız; lakin kısa süre sonra da o ruh halinden kurtulacaksınız. Tüm bir akşamı, ailenize ayırmaya bakın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın çevrenizle yürütmekte olduğunuz ilişkileri daha da derinleştireceğiniz bir dönemin habercisi olabilir. Sosyal hayatınızda belirgin bir canlanma olması ve kalabalıkların sizi mutlu etmesi mümkündür.

27 Eylül 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 14' 19" R
Ay
Oğlak
08° 49' 54"
Merkür
Koç
16° 29' 22"
Venüs
Koç
29° 29' 39"
Mars
Balık
28° 46' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 20"
Satürn
Balık
16° 28' 01"
Uranüs
Boğa
22° 16' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 15"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 23"
Lilith
Başak
23° 12' 08"
True Node
Koç
15° 23' 50"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>