Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ondan beklediğiniz adım, gecikebilir. Karşılıklı koşulları kıyasladığınızda ilk hareketin size düştüğünü göreceksiniz. Bugünler içinde sürpriz karşılaşmalar artabilir. Adım atmayı denemelisiniz.

İddialı ve hırslı olmanıza rağmen, düzgün ilişkiler söz konusu olduğunda geri çekilip teslimiyetçi olabiliyorsunuz. Bugünlerde yeni dayanışmalar söz konusu. Yakın bir arkadaşınızın desteği sizi çok etkileyecek.

Birikim anlamındaki pişmanlıklarınız, gelecek günlerin olumlu anlamda tetikleyicisi olabilir. Bol para harcamak istiyorsunuz, ama bugünlerde böyle hercailikler pek mümkün görünmüyor.

Anlaşılma güçlüğü çekilen ve bu nedenle de geri adım atmanıza neden olabilen davranışlarınız var. Karşı çıkışlarınızı bazı durumlarda çok dolaylı yollarla yapıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önümüzdeki günler içinde can sıkan nostaljiler içine girebilirsiniz. Geride kalmışlarla ilgili bazı söylentiler kulağınıza gelebilir ve canınız sıkılabilir. Söylenenler ve yapılanların zaman, zaman dengesizlik göstermesi kapanmış defterleri yeniden açabiliyor. Bir ilişkinizde, arkadaşınızı savunurken göstereceğiniz eleştirel tavır, uzun sürecek yeni sorunlara yol açabilir. Arkadaşınızı savunduğunuz konusunda kuşkulara yaratabilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Teraziler  27 Mayıs-30 Haziran tarihleri arasında Mars-Akrep burcuna gerileyecek. Bu süreçte, maddi kazancımızla ilgili tüm konularda YENİ girişimlerimizde arzu ettiğimiz ilerlemeyi sağlamak kolay değildir. Hatta ummadığımız gecikmeler olabileceğini unutmayalım. Bir de unutmayalım, Mars-geri hareket dönemlerinde yenilik anlamındaki işlere adım atmamız ve bu konuda ilerlememiz için gerekli sabrımız veya toleransımız olmayabilir. Bunları göz ardı etmeyelim. Ancak geçtiğimiz Şubat ayında kazanç elde etmek amaçlı girişimde bulunmuş isek, bunları sonuca bağlanmamız mümkündür. Bu geri hareket süresince, riskli yatırımlar, harcama ve alım-satım işlerinde tabii ki dikkatli olacağız. Parasal kaynaklara ulaşma, araştırma, kontrolü elinizde tutma arzunuz bu geri hareket süresince yine güçlü olacaktır. Eğer siz, para konusunda iyice odaklanırsanız, bu geri hareket süresince nereden ne kazanacağınızı tespit edersiniz. Başkaları size bir teklifle geldiğinde bunun artı ve eksilerini analiz etmelisiniz. Siz bu geri hareket süresince yeteneklerinizi değerlendirme anlamında neler yapabileceğinizi düşününüz. Karmaşık durumlar varsa, lütfen boyunuzu aşan işlere kalkışmayınız. Bir de para konusunda saplantılı, çıkarlarınıza düşkün şekilde düşünmeniz mümkündür. Bunun ayarını tabii ki iyi biliniz. İhtiras ve aşırı tutku bazen insanı yanlış işlere yöneltebilir. Dikkatli olmak gerekir. Bu sürecin sizler için hem geçmiş hem de yarınlarımız adına doğru tespitlerde bulunmamızda destekleyici olması dileğimle,

27 Mayıs 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız kişilere karşı içsel bir öfke duyabilirsiniz. Duygularınızı gizlemek zorundasınız. Sizin pratik zekanız, olayları çok çabuk çözümleyebiliyor. Bugün, her şeyin en iyisini bekliyor ve karşı tarafın inatçı tavırlarından rahatsız oluyorsunuz. Oldukça sabırlı ve dengeli bir tavır sergileyerek kendinize bile şaşırtabilirsiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel gelişiminize önem vermenin, ihtiyacınız olan değişiklikleri yapmanın olumlu geri dönüşleri olabilir. Bazı kişiler altından kalkamayacağınız veya üstlenmeye hazır olmadığınız yükler almanız için sizi zorlayabilirler. Bu kişilere ödün vermeniz gerekmiyor.

27 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşadığınız olaylar zihinsel olarak sizi yorabilir. Kendi içinizdeki enerjiyi dışa vurmak isteyebilirsiniz. Bugün keyif aldığınız konulara zaman ayırmak size iyi gelecektir. Çocuklarınızla zaman geçirebilirsiniz. Hayallerinizin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Düşünceleriniz sizi engelleyebilir. Gerçekçi davranmanızda fayda var.

27 Mayıs 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir hayli enerjik olacağınız bir gün. Sorunlarınızı halletmek isteyebilirsiniz ama her konuyla ilgilenmek yerine önem sırası vererek hareket etmelisiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

27 Mayıs 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Mars, parasal alanlarınıza kayarak gerilemeye devam edecek. 30 Haziran'a kadar bu alanlarda birtakım aksiliklerle karşılaşabilirsiniz. Önemli parasal girişimlerden kaçının.

27 Mayıs 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çocuklarınızla ilgili bir karar alma konusunda uygun enerjilere sahip değilsiniz.Doğru ve akılcı bildiğiniz bir karar daha sonra yanlış bir yola dönüşebilir. Bilimsel filmlere gidebilir, bu türden kitaplarla zamanınızı geçirebilirsiniz. Yaşadığınız aşkla ilgili biraz özgürlük hissine sahip olma düşüncesine kapılabilirsiniz. Sıra dışı keyif alanlarına yönelmek isteyebilirsiniz.Genel olarak ise; bugün sabah saatlerinde Ay, Venüs ile olumlu açı kuracağı için romantik karşılaşmalar, kalbinizin daha hızlı atmasına neden olacak heyecanlı gelişmeler söz konusu. Ancak Mars hala Yay burcunda geri gidiyor ve Venüs'le zıt açı yapıyor. Bu nedenle gerçekçi olmayan kararlar almak, aşırılıklara kaçmak ve birden fazla işle veya kişiyle aynı anda ilgilenmeye çalışmaktan kaçınmakta yarar var. Verdiğiniz sözlere ve size verilen sözlere dikkat ediniz.Bazıları anın hevesiyle verilmiş daha sonra tutulmayacak sözler olabilir. Dolayısıyla bu sözlere önem verip ciddi değişiklikler yapmaya kalkmayınız. Aynı şekilde ticari anlaşmalara, sözleşmelere, yolculuk planlarına temkinli yaklaşmakta fayda var. Aldatma ve aldatılma durumları ortaya çıkabilir, çapkınlıklar artabilir. Libido bu aralar epey yüksek olabilir.

27 Mayıs 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Elde edeceğiniz kazançlar yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Hatta zor günler geçirebilirsiniz. İlerlemek ve atılım yapmak için uygun bir zaman değil. Şu sıralar yakın çevrenizle ilgili ilişkileriniz ağırlık kazanacak ve sosyal hayatınız bir hayli hareketlenecek.

27 Mayıs 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 27' 24" R
Ay
Oğlak
25° 42' 07"
Merkür
Koç
16° 54' 21"
Venüs
Boğa
01° 02' 22"
Mars
Balık
29° 45' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 57' 53"
Satürn
Balık
16° 34' 42"
Uranüs
Boğa
22° 20' 56"
Neptün
Balık
28° 54' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 39' 38"
Lilith
Başak
23° 20' 29"
True Node
Koç
15° 21' 19"
Son Güncelleme : 30/04/2024 10:46

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>