Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hiç bu tür duygular beslemediğiniz, beslemeyi de düşünmediğiniz biri siz beğeniyor. Hatta bugün bile açılabilir. Dünkü kavganız çok anlamsızdı. Çok sık kavga etmenizin nedeni, tadı tuzu kalmamış bir ilişkiyi ısrarla sürdürme çabanız.

İş yaşantınız ters gidiyor. Sizinle hiç ilgisi yok, ama tabii ki sizi ilgilendiriyor. Tersliklerin düzelmesi için yapabileceğiniz şeyler de çok sınırlı. Genel durumla ilgili olumsuzluklar.

Bu yakınlarda bir miktar paranız çalındı veya kayboldu. Bir aylık kazancınızdan çok fazlasını yitirdiniz. Yine de paradan çok bazı kuşkular kafanızı kemiriyor.

Aileden biri sizin bir takım işlerinizi zevkle üstlenip şikayetçi olmuyor. Ama bugün şöyle bir gözleyin. Ne kadar yorulup yıprandığını göreceksiniz

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal bir gün geçirebilir, arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz. Ancak ikili ilişkilerde dikkat etmeniz gereken durumlar olabilir, tartışmalardan uzak kalmalı, yaşadığınız anın keyfini çıkarmaya çalışmalısınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 05:09 Ay-Merkür görünümü, hem çevrenizle keyifli paylaşımlarda bulunmanızı sağlar hem de düşüncelerinizi kolayca dışa yansıtabilmenizde yardımcı olur. Saat 16:51 Ay-Pluto görünümü, hiç kimsenin bizi etkilemesine, inandığımız bir yoldan döndürmesine izin vermeyeceğimizi gösteriyor. Öylesine istekliyiz. Aksiliklere veya anlayışsızlığa tahammülünüz yoktur. Saat 23:22 Ay-Güneş görünümü, kendimize güvenmemizi sağlıyor. Biz ne istediğimizi gayet iyi biliyoruz. İletişim gücümüz bu eneri sayesinde yükseliyor. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerin konusunda kafanın karışık olduğu bir gün. Geçmişte kalan ve aklını sürekli karıştıran konuları çözüme ulaştırmak isteyebilirsin. Eğer geniş çaplı düşünür ve dışarıdan kendine bakmayı başarabilirsen sonuçlandırmak istediğin konularda kolaylıklar önüne çıkacaktır. Bireysel hareket etme isteğin, bazı çalışma arkadaşlarının senden uzaklaşmasına neden olabilir. Kendine karşı daha barışçıl olmak istiyorsun. Kendi işini kurmak istiyorsan, piyasa araştırmasını çok iyi yapman gerektiğini anlayabilirsin. Evli bir Yay burcuysan, eşinin yapacağı sürprize çok sevineceksin. Günün sonunda kendine vakit ayırarak, kişisel bakımınla ilgilenebilirsin.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan konularda iletişimin hız kazandığı ve birbirinizi daha iyi anladığınız bir döneme doğru ilerliyorsunuz. Yakın çevrenizden destek alarak katılacağınız bir eğitim programında ufkunuzu genişleten kişilerle karşılaşabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Geleceğinizle ilgili konularda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Yeni fikirlere açıksınız. İlgi alanınız olan konularda daha fazla kendinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Bu konuda çeşitli araştırmalar yapabilir eğitimlere başvurabilirsiniz. Felsefi konulara merakınızın artması mümkün olur. Yeni yerler keşfetmek için tatil planı yapabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal yaşantınızda kıpırdamalar başlıyor. Aynı yoğunlukyaşamınızda da devam edecek. Ancak verdiğiniz kararlardan kendi istekleriniz doğrultusunda vazgeçmemelisiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Teklifleri dikkatle gözden geçirecek ve kararlı davranmayı başaracaksınız. Aşk açısından çok daha yoğun ve güçlü beklentiler içinde bulunabilir, iyimser ve sıcak davranabilirsiniz. Kararlarınızla ilgili meydana gelen gecikmeler yüzünden duygusal tepkiler gösterebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sosyal ortamlarınızda arkadaşlarınızla gününüzü paylaşmak sizin için önemli olacak. Eğlenceli yer ve ortamlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınız planlarınız için sizi harekete geçirebilir ama duyacaklarınızdan kolay etkilenebilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınıza zaman ayırıp, kıymetini bilin. İşleriniz yoğun olsa bile onlarla ilişkinizi sıcak tutmalısınız.Ortak paylaşımlarınızla ilgili ortaya çıkan krizler sakin bir kafa yapısıyla yönetmelisiniz. Devletle olan işlerinizde aksilikler önünüze çıkabilir. Pes etmeden ileriye doğru planlar yapmalısınız.

15 Ağustos 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geçtiğimiz günlerde yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişerek tüm olumsuzlukları giderecek. İş hayatınızda yapacağınız atılımlarla uzun süredir beklediğiniz fırsatları yakalayabilirsiniz.

15 Ağustos 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 35' 22" R
Ay
Balık
25° 56' 13"
Merkür
Koç
19° 09' 24"
Venüs
Boğa
06° 17' 14"
Mars
Koç
03° 01' 50"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 41"
Satürn
Balık
16° 56' 37"
Uranüs
Boğa
22° 35' 37"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 55"
Lilith
Başak
23° 48' 50"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 17:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>