Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Henüz bu konuda bir şikayetiniz yok. Bunun aşkın bir aşaması olduğunu düşünüyorsunuz.

İş alanınız biraz yorucu, ama mutlu bir ortam içinde olduğunuz için buna çok aldırmıyorsunuz. Bir arkadaşınızın kazançlı işi, mesleğinizle alakalı olmamasına rağmen çok ilginizi çekiyor.

Dar bir dönemden geçtiniz, ama sıkıntılarınızın dağılması anlamında biraz kıpırdanmalar var. Partnerinizin zorlamasıyla sağladığınız birikim sizi bugünlerde dardan kurtarıyor. Kenarda para bulundurmanın önemini kavrıyorsunuz.

Eğlenmeyi, yeni yerler görmeyi çok seviyorsunuz. Partneriniz bunları sevmekten başka, bunu çok iyi değerlendirmeyi de biliyor. Ona ayak uydurmaya gayret göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonlarını dolu dolu yaşamayı biliyorsunuz. Çok hareketli olmayan eğlenceleri tercih ediyor, bu konuda sevgilinizle çelişiyorsunuz. Bu akşam yeni insanlarla tanışacak, gecenin ortalarına kadar pek hoşlanmadığınız birisine katlanmak zorunda kalacaksınız. Yakın bir zamanda hayatınızı çok etkileyecek bir gelişme yaşayacaksınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar, saat 05:51 Ay-Pluto karşıtlığı, mali ödemeler, yatırım, harcama gibi konuların ciddiyetle ele alınması, gerginlikle, hassasiyetle karar verilmemesinin önemini vurguluyor. Saat 16:00 Ay-Güneş görünümü, borçlanma konularında mutlaka akıllı düşünülmesi gerektiğini gösteriyor. Geleceğimizi risk altına alacak kararlardan kaçınalım. Güvenilir olmayan ne varsa, ondan uzak durmakta yarar var. Düşünelim, tartalım öyle hareket edelim. Saat 19:19 Ay-Jüpiter görünümü, evimiz, ailemiz ve ihtiyaçlarımızı dikkatli şekilde analiz edelim. Paramızı tutumlu şekilde kullanalım. Kredi kartı harcamaları, kredi çekimi, yatırımlarda gerçekçi olalım. Bizi üzen insanlarla aramızda belli bir mesafe koyabiliriz. Ancak derdimize koşanları, yardımcı olanları asla unutmayız. Saat 22:44 Venüs-Jüpiter görünümü, haftanın en olumlu enerjisidir. İyimserliği bir hayli yükselticidir. Öyle boşuna değil, gerçekten bir şeylerin yoluna gireceğini hissetmemiz kolaylaşır. Sempatik paylaşımlar, iyi niyetli davranışlar karşılıksız kalmaz. Eğlendirici ve keyiflendirici bu enerji, akşamın en güzel şekilde geçmesini sağlayıcıdır. Sosyal hayat canlanır, ilişkiler olumlu şekilde sürdürülür. İlerisi adına düşlenen veya planlanan ne varsa, bunların gerçekleşeceğine dair kanaatimiz artar. Alınan güzel haberler, güçlü diyalog ve bağlantılar sayesinde işlerimiz yolunda yürür. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güven duygun bugün baskın gelip çevrendeki insanları sorgulamana sebep olabilir. Düşünceli halin işte sorun teşkil edecek.

15 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevre ilişkilerinizdeki beklentilerinizin artması ruh halinizi olumsuz yönde etkileyebilir. Aşırı iyimser ruh halinizle olaylara sorumsuzca yaklaşmamalısınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı konularda başarılı olmak için çaba sarf edebilirsiniz. Çalışma hayatınızda vereceğiniz mücadeleler sizi yorabilir. Finansal konularda yenilenme içinde olabilirsiniz. Gün içinde rahatlamak için kendinize fırsat tanımalısınız. Duygusal konularda yeni gelişmeler olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle güzel gelişmeler olabilir.

15 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz kişi ile günlük rutin işlerinizi aksatmadan birlikte olmayı başarmanız harika. O da sizi ziyadesi ile taktir ediyor. Sağlık açısından kendinize özen göstermiyorsunuz.

15 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, gelecek planlarınıza ve hedeflerinize daha fazla odaklanacak,hayatınızla ilgili konulara daha çok motive olarak, yeniprojeleri geliştirebilecek, varolan işlerinizdeki görüşme ve toplantılardan fayda elde edecek ve kariyer gelirleriniz konusunda artıya geçebileceksiniz. Arkadaş çevreniz ve aşk hayatınızdaki ilişkilerinizde kaygı ve endişe biriktirmeden gerekli konularda yüzleşmek, doğrudan konuya girmek daha faydalı olacaktır

15 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceğinize, eğitiminize, yabancılarla yapılacak olan işlerinize yönelik bugün, farklı sosyal çevrelerden gelecek şanslara kapınız açık olabilir. Olaylara mantıkla bakmanız gerekiyor.

15 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uluslararası platformlarda boy göstermek için bundan daha iyi bir gün seçemezsiniz. Seminerlere konuşmacı olarak katılmak, yeni diyarlar keşfetmek ve yabancı kültürden kişilerle sıcak bağlantılar kurmak için bu fırsat kaçmaz. Ayrıca arkadaşlarınızla çıkacağınız uzun yolculuklar, burada alacağınız akademik bilgiler yaşam felsefeniz üzerinde büyük değişimler sağlayıp size yepyeni ufuklar açabilir.

15 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok hareketli ve bereketli bir gün. Para konusunda da oldukça talihlisiniz. Şansınız oldukça açık durumda. Bu şansınızı zorlamadan dikkatli davranırsanız karlı çıkarsınız. Birlikte olduğunuz kişi hakkında söylenen sözlere hemen inanmanız üzülmesine neden oluyor.

15 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 03' 44" R
Ay
Terazi
01° 07' 49"
Merkür
Boğa
03° 39' 51"
Venüs
Boğa
23° 27' 03"
Mars
Koç
13° 41' 55"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 48"
Satürn
Balık
17° 59' 14"
Uranüs
Boğa
23° 24' 08"
Neptün
Balık
29° 23' 49"
Plüton
Kova
02° 02' 47"
Chiron
Koç
21° 38' 03"
Lilith
Başak
25° 21' 36"
True Node
Koç
14° 55' 57"
Son Güncelleme : 18/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>