Yay Burcu

Yay Burcu

23 Kasım - 21 Aralık
Günün Mottosu

Yay Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2018, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Özgürlük anlayışınız sevgilinize biraz şımarıkça geliyor. Özgürlük tanımıyla sergilediğiniz davranışların, biraz kendini beğenmişlikten kaynaklandığını düşünüyor.

Kuralcılığı sürekli yadsıyan biri olarak,yaşamınızdaki kuralcılığınızla tezat oluşturuyorsunuz. Düzenciliğiniz, disiplinliliğiniz, işe bağlılığınızla tam birinsanı görüntüsü veriyorsunuz.

Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz. Tasarruf alışkanlığınız yok ve olacak gibi de görünmüyor.

Gönülden bağlı olduğunuz ilişkilerde çok tutarlısınız. Dostlarınız size sonuna kadar güvenebiliyorlar. Ama bir dostunuzun bu inancı sarsılıyor, özen göstermenizde yarar olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta ortalarını pek sevmiyorsunuz. Hafta başı işlere teslim oluyor, hafta sonuna doğru da tatil havasına giriveriyorsunuz. Ama haftanın ortası kabusunuz gibi. Bu akşam arkadaşlarla bir araya geleceksiniz. Hayat dolu biri oluşunuz, sizi dostlar arasında olmazsa olmaz biri yapıyor. Çocuklarla iyi iletişim kuruyorsunuz. Paçanıza yapışmaları da sizi usandırmıyor.

18 Ekim 2018, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yaylar saat 02:44 Ay-Venüs görünümü, halledilmemiş, üstü örtülmüş ve önemsenmemiş durumlar üzerinde bizi düşünmeye sevk ediyor. Bu sağlık problemlerinden-ilişkilere,sorunlarından -geçmiş meselelere kadar geniş bir yelpazeyi kapsayabilir. Bugün neler yapabiliriz? Bizi kimsenin üzmesine izin vermeyiz. Şöyle bir geriye çekilip dinlenebiliriz. İllaki bir şeyleri düzelteyim diye kendimizi hasta etmeyiz. Saat 12:09 Ay-Merkür görünümü, dile getiremediğiniz ancak yüreğinizi hüzünlendiren meseleler üzerinde durmanız anlamına gelir. Bu saatlerde kimseye belli etmeseniz de, bir şeylere sıkılabilirsiniz. Saat 14:49 Ay-Mars kavuşumu, size özgür karar vermenizde, bildiğiniz gibi hareket etmenizde destek oluyor. Gönülden sevgilerimle,

18 Ekim 2018, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne herhangi bir amacın olmadan başlayabilirsin. Aslında bugün tek isteğin biraz rutinin dışına çıkmak. Bu yüzden çok da gerekli olmayan değişikliklere ve düzenlemelere gerektiğinden fazla vakit harcayabilirsin. Özellikle ev içerisinde. Merhamet ve sevgi ile yaklaşım arasındaki farkı görüyorsun. Aşk hayatında samimiyet arayışın devam edecek. Ama bir yandan seçici davranmakta istiyorsun. Evli ve çocukları olan bir Yay burcuysan, çocuklarınızın eğitimi ile ilgili karşınıza çıkan fırsatı değerlendirmek isteyeceksiniz. Aile ortamlarında başrol oynayacaksın. Sevdiğin insanlara karşı inanılmaz açık, samimi bir gün geçireceksin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün iletişiminizin yoğun olacağı bir gün. Hiç beklemediğiniz bir zamanda bir kişi ile karşılaşabilir ve eski günlerin size yaşattığı olumlu duyguları konuşabilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Ticari konularda yeni gelişmeler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerde yoğunluk meydana gelebilir. Yanlış anlaşılmadan kaynaklanan sorunları fazla büyütmemenizde fayda var. Kardeşlerinizle görüşebilirsiniz. Gün içinde kararsız kaldığınız durumlar olabilir. Ani kararlardan kaçının.

18 Ekim 2018, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar karamsar halinizi yok edecek. Yıldız gibisiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevreniz, komşularınız,arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle ilgili konular gündeminize gelirken iletişime, ziyaret ve görüşmelere daha çok zaman ayırabilirsiniz.

18 Ekim 2018, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün hayatın dinamikleri ile içsel dinamikleriniz uyuşmuyor olabilir. Yenilenmek, hedefleri gözden geçirmek önemli. Yersiz telaş, öfke ve ardından kaygıya sebep olabilir. Yakın çevrenizin sorunları sizi yorabilir.

18 Ekim 2018, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatın taşıdığı sürprizler bugün sizin karşınıza da çıkabilir. Hayatta hiçbir şey nedensiz değildir. Sezgilerinizi kullanarak olayların temelinde yatan konuyu ortaya çıkarırsınız. Meditasyon yapmak, enerji çalışmalarına katılmak size iyi gelir. Yoga eğitmenliği, şifa eğitimleriyle ilgilenin.

18 Ekim 2018, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

18 Ekim 2018, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 46' 46" R
Ay
Boğa
29° 06' 21" R
Merkür
Koç
22° 36' 38"
Venüs
Boğa
11° 36' 54"
Mars
Koç
06° 21' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 58' 41"
Satürn
Balık
17° 17' 36"
Uranüs
Boğa
22° 50' 37"
Neptün
Balık
29° 09' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 04"
Lilith
Başak
24° 17' 37"
True Node
Koç
15° 17' 59"
Son Güncelleme : 09/05/2024 00:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>