Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2013, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgiliniz sizi çok seviyor ama siz henüz bunun farkında bile değilsiniz. Onun sevgi ve şefkatine karşılık vermelisiniz. Önümüzdeki günlerde sevgilinizle güzel anlar geçireceksiniz.

İşyerinizde diğer insanlara karşı bu sıralar fazlasıyla pasif kalıyorsunuz. Hemen tutumunuzu değiştirmelisiniz ve hakkınızı savunmalısınız. Onların üstünüze çıkmasına izin vermeyin.

Bugünlerde maddi olarak şanslı günler geçireceksiniz. Hiç beklemediğiniz bir yerden parasal yardım gelebilir.

Şu sıralar agresif kişiliğinizle öne çıkıyorsunuz ve istemeden de olsa bazı insanları üzebiliyorsunuz. Sakin olmayı öğrenmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İkili ilişkilerinizde çok önemli olmasa da çeşitli sorunlar yaşayabileceğini bir gündesiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz, küçük sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Aşk hayatınızda sizi sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve sizde bu gelişmelere kayıtsız görünebilirsiniz. Karşınıza çıkacak yeni alternatifleri değerlendirmekte yanlışlar yapabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Kendinizi yeniliklere kapatmamaya çalışmalısınız.

10 Ocak 2013, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler  saat 07:45 Venüs-Neptün olumlu görünümüyle güne adım atıyoruz. Bu enerji, aşk hayatımız, çocuk meseleleri, yenilik anlamındaki girişimler, ilişkilerdeki paylaşımlar yumuşacık, sıcacık, romantizm yüklü olur. İdeallerimize, hayallerimize uygun şekilde sevgimizi ifade edebiliriz.

10 Ocak 2013, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor ve duygularınızda belirli bir hareketlilik göze çarpıyor. Bugün ele aldığınız konularda hiç kimseye hesap vermek istemiyor olmanız, karşınızdaki kişiyi zor durumda bırakıyor. İstekleriniz doğrusunda hareket etmekle kişisel bireyselliğinizi ortaya koyacaksınız. İletişiminizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

10 Ocak 2013, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşte yenilikler ve sizi geliştiren çalışmalar sürüyor. Çalışanlarla yaşanan sürtüşmeler dikkat çekebilir. Eldeki işleri toparlamak ve gün ortasından sonraki koşullara bakmak gerekecek. Zira yeni öneriler ve başkalarının size sunacağı önerileri dikkate almakta yarar var. Zorlu geçen bu süreçteortaklıkları üzerinden kökü değişiklikler yaşanıyor.

10 Ocak 2013, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Doğum... Geçmişi kenara bırakarak özgürlüklere daldınız. Çevrenize meydan okuyorsunuz. Hayata yeniden başlamış gibisiniz.

10 Ocak 2013, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sizi düşünmeyen biri için üzülüp, duruyorsunuz. Ne de çok sevgi beslemişsiniz içinizde. O ise sizi kandırıp, zarara uğratmaktan başka bir şey yapmadı. Bu kötü ruh halinden kurtulmanız biraz zaman alabilir... Yıllık izninizi kullanıp, ailenizle beraber tatile çıkın. Geri döndüğünüzde daha iyi olursunuz.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir. Onunla aranızda bir yakınlaşma olacak.

9 Ocak 2013, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 12' 33" R
Ay
Balık
05° 20' 28"
Merkür
Koç
18° 16' 03"
Venüs
Boğa
04° 32' 01"
Mars
Koç
01° 56' 06"
Jüpiter
Boğa
24° 37' 40"
Satürn
Balık
16° 49' 26"
Uranüs
Boğa
22° 30' 42"
Neptün
Balık
28° 59' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 11"
Lilith
Başak
23° 39' 21"
True Node
Koç
15° 21' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>