Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün ilişkiniz üzerinde durmanız gereken bir gün olacaktır. Zaman zaman iletişimsel bazda gerilimler yaşasanız da, arabulucu yönünüz olayları sakince yönlendirebilmenizi sağlayabilir.

Kişisel girişimlerinizi uygulama fırsatları bulabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinize güvenle hareket etmek meslek yaşantınızda başarılı olmanıza yardımcı oluyor.

Maddi anlamda olumlu haberler alabilir ve rahatlayabilirsiniz. Yeni yatırımlara yönelmek veya önemli harcamalarda bulunmanız olası. Planlı hareket etmeye gayret etmeniz gerekiyor.

Yeni teklifler ya da işbirlikleri için ilginç bir gün olabilir. Bugün şartları getirmekte.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, hareket halinde olmaktansa geçmiş deneyimlerinizden yararlanarak planlar yapmak sizin için daha iyi olacaktır. Kendinizi mesleki konularda aşırı hırslı ve enerjik hissetmeniz zaman zaman ev yaşamınızda da gerilimler yaşamanıza neden olabilir. Aşırı sorumluluk almaya meyilli olmanız, sağlığınız üzerinde stres yaratacaktır.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, Ay-Kova geçişi etkinliği altında yeni haftamızı karşılıyoruz. Her konuda birileriyle karşı karşıya geliriz. Ancak bu olumsuz anlamda değildir. Eş-iş veya bazı kişilerle olan temasımız yoğun olacak demektir. Finansal işlerimizin takibi, bir meselenin derinlemesine ele alınışı, çıkarlarımızı koruma arzusu günün tümünde etkili gözükmektedir. Saat 03:59 Ay-Satürn görünümü, duygusal olarak kendinizi tam anlamıyla özgür hissetmiyorsunuz. Başkalarının da sizi anlamadığını, anlamasının dahi mümkün olmadığını düşünebilirsiniz. Bu durum sizi yoruyor ve üzüyor. Ancak kimseyi değiştiremeyeceğinizi de biliyorsunuz. Saat 12:43 itibariyle etkili olacak Ay-Mars görünümü, girişimde bulunduğumuz işlerin maddi anlamda bizi doyurmasından yana olduğumuzu işaret ediyor. Ancak başkalarından beklediğimiz desteği görememek, birilerinin sürekli yokuşa sürmesi, sadece kendi çıkarlarını düşünmeleri bizi sinirlendiriyor. Birilerine uymak zorunluluğu, mecburen yüze gülmek zorunda kalışımız da bizi yorduğu için, bu saatlerde pek anlayışlı davranmayabiliriz. Kimseyi çekecek halimiz yoktur. Hedefimize uymayan, bize zıt giden insanlar yüzünden canımız sıkılabilir. Sabrımız kolay taşabilir. Elden geldiğince sakin olmak, her şeyi de kafamıza takmamak iyi bir yöntem olabilir. Saat 18:15 Ay-Jüpiter karşıtlığı özellikle maddi konularda eş veya diğer insanlara uymak zorunluluğu bizi rahatsız edebilir. Borçlarımız varsa, bunlardan kurtulmak, kendi kazancımızla ayaklarımızın üzerinde durmak isteriz. Birbirimizi sevgiyle kucaklayacağımız, huzur bulacağımız bir hafta geçirmemiz dileğimle,

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yatırım konusunda ilginç fikirler geliştireceksiniz. Sabah saatlerinde düşük olan enerjiniz, günün ilerleyen zamanlarında geçecek. Fakat, çevrenizde gelişen olaylara dikkat etmelisiniz. Yaşantınızdaki kişi ile bazı konularda aykırı düşüyorsunuz. Sizin romantik yapınızı onun anlaması zaman alabilir.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli konularda ne olursa olsun belli bir yol kastettiğiniz aşikar. Şu günlerde bazı düzenlemeler, yenilemeler ve uyarlamalar yapılması gerekiyor o kadar. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sıra dışı veya insanlık yararına fikirlerimizin ön plana çıkabileceği, sosyalleşme arzumuzun artacağı bir gündeyiz. Kova burcundaki Ay'ın Mars ve Jüpiter'le olumsuz açıları ufak tefek gerilimlere, inanç ya da ideolojilerle ilgili fikir çatışmalarına veya ‘' ben bilirim ve ben en iyisiyim'' tarzı eğilimlere neden olsa da, akşam saatlerinde sıra dışı sayılabilecek ufak tefek hoş gelişme hoşumuza gidebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden evinizde düzenlemeler, ev ve yer değişiklikleri, aile içi iletişim ve ilişkiler ile ruhsal anlamda yeni kararlar almamanız, yeni ve radikal değişikliklere gitmemeniz, zamanın akışına güvenerek hareket etmeniz gereken bir zaman diliminde bulunmaktasınız.

13 Nisan 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU hafta, eğer bir birlikteliğiniz yoksa, iki farklı kişiden ilişki teklifi alabilirsiniz. Bu kişilerin uzak geçmişten gelen, tanıdık simalar olduklarını görürseniz şaşırmayın. Şaşırmamanız gereken bir diğer konu da, hiç beklemediğiniz anda para veya mülk kazanımlarınız olmasıdır. Eğer mirasla ilgili gelişmeler yaşıyorsanız, bu hafta içinde yüzünüzü güldürecek olumlu bir haber alabilirsiniz. ASLINDA, tüm hukuki gelişmeler açısından beklediklerinizi almanızı sağlayabilecek etkiler altında olduğunuzu söyleyebilirim. Devam eden davalar da sizin lehinize sonuçlanabilir. Duygusal açıdan bazı yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Duygularınızın güçlenmesi, eşinizden veya partnerinizden daha fazla ilgi istemenize yol açabilir. Bu isteğiniz, tatmin edilecek gibi görünse de, edilmediği zaman karşınızdaki kişiyi sıkmamaya çalışın. Size, istediğiniz vakti ayırmaya çalışıyor ama bazı nedenlerden dolayı bunu başaramıyor.

13 Nisan 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 35' 21" R
Ay
Aslan
18° 16' 56" R
Merkür
Koç
29° 02' 05"
Venüs
Boğa
19° 01' 02"
Mars
Koç
10° 57' 11"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 47"
Satürn
Balık
17° 44' 29"
Uranüs
Boğa
23° 11' 35"
Neptün
Balık
29° 18' 40"
Plüton
Kova
02° 04' 10"
Chiron
Koç
21° 27' 05"
Lilith
Başak
24° 57' 38"
True Node
Koç
14° 52' 38"
Son Güncelleme : 15/05/2024 01:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>