Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Nisan 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşantınızda olumsuz ve sizi huzursuz edici gelişmeler karşınıza çıkabilir. Yapınıza uygun düşmemekle birlikte duygularınızdan emin olamayacağınız anlar yaşayabilirsiniz.

Enerjinizi idealist çalışmalarınıza yönlendirmek isteyebileceğiniz bir gün. Fikirlerinizi uygulayabileceğiniz projeler için teklif sizi mutlu edebilir. Yoğun bir temponun öncesinde olduğunuz söylenebilir.

Parasal sorunlar yaşayabilirsiniz. Maddi desteğe ihtiyaç duyabileceğiniz bugün, dostlarınızdan yardım görebilirsiniz.

Biraz yorulabilir ve ani gelişmeler karşısında bocalayabilirsiniz ama yakın çevrenizden destek alabileceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay ın etkilerini mesleğiniz veya yaşadığınız yerle ilgili konularda hissedebilirsiniz. Düşüncelerinizde olumlu gelişmeler gerçekleşebilir. Bugün sevdiklerinizin ve ailenizin üstüne fazlasıyla düşmeniz mümkün.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 15 Nisan saat 01:51-1 Mayıs saat 05:00 tarihleri arasında Merkür-Boğa burcunda seyrini sürdürecek. Sizler de belli kriterler çerçevesinde planlarınızı gözden geçirmelisiniz.  Kendinizden emin, söylediğinizin ardında durarak, kararlı davranarak işlerinizi halletmekte yarar var.  Ancak bu geçişin yöneticisi Venüs-İkizler burcunda olduğu için, aynı anda birden fazla plan ve projeyle uğraşabilir, bunları bitirmeye çalışırken dağılabilirsiniz. Özellikle bazı projeler için ekip halinde çalışılması, belli bir süre içinde bitirilmesi, acele edilmemesi gerekir. Saat 05:52 Ay-Venüs zorlu görünümü altında, maddi ve manevi sorunları gözümüzde büyütebiliriz. Hesabımızı iyi bilelim. İş ilişkilerinde veya özel sorunlarımızda gerçekçi düşünmeye gayret gösterelim. Saat 05:59 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. Saat 07:25 Venüs-Satürn karşıt görünümü, bizi içten içe rahatsız eden, ailevi, parasal, sosyal ilişkilerimiz nedeniyle birileriyle konuşmak, derdimizi anlatmak istemeyiz. Çünkü bizi zayıf görmelerinden hoşlanmayız. Susarız kendi içimize çekiliriz. Doğaldır ki, bu halimiz verimli çalışmanın önüne geçebilir. Ancak Merkür bugün Boğa burcunda seyrine başladığı için,  merak etmeyin o  kadar da çaresiz değiliz. Tamam, sorunlarımız var, içinden çıkamadığımız meseleler var. Fakat sakince gözden geçirmemizi sağlayan zihnimiz gayet bilinçli çalışıyor. Saat 13:52  Ay-Neptün kavuşumu gerçekleşecek. İdeallerinizin peşinden gitme arzunuzu bu enerji yükselticidir.  Dış dünyadan yansıyan zorlukların, hayallerinizin önünde set oluşturmasına izin vermemek gerekiyor. İnanmak başarmanın yarısı ise, o zaman kendiniz için en güzelini düşlemenizde yarar var. Sevgiyle her türlü zorluğun üstesinden gelinir. Güzelliklerle buluşacağımız, ayrılıktan uzak duracağımız bir gün olsun. Gönülden sevgilerimle,

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın bulunduğu konum, sizi huzursuz ve kaprisli yapabilir. Özgürlük alanınız daraldığı zaman, garip bir motivasyon kaybına uğruyorsunuz. Üstelik sıkıntılarınızı paylaşmak gibi bir düşünceniz yok. Bugün,

14 Nisan 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız. Bazı konularda haftalar öncesinden belli sözler verilmiş olsa da ya da yapılan vaatler halen yerine getirilmese de, siz bekleyin. Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gerginliği ve duygusallığı aynı anda yaşayacak kadar belirsizlikler yaşıyorsunuz. Hiç bir şeye odaklanamayıp olduğunuz yerde sayıyorsunuz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde odak noktanız aile ilişkileriniz, değer verdiğiniz insanlar, ev ve yerleşim konuları olurken, ruhsal olarak geçici gerginlik ve stres hissedebilir, aile ilişkilerinizde iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. Ani tepkiler vermekten kaçınmanız gereken bir gündesiniz.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok hafiflemiş hissedeceksiniz kendinizi. Çünkü uzun süredir üzerinde çalıştığınız bir konu lehinize çözüme ulaşacak. Sabrettiniz ve mükafatını görüyorsunuz. Kendinizi kutlayabilirsiniz. Moraliniz, sağlığınız herşeyiniz çok mükemmel.

15 Nisan 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 15' 32" R
Ay
Oğlak
09° 06' 32"
Merkür
Koç
16° 29' 44"
Venüs
Koç
29° 31' 12"
Mars
Balık
28° 47' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 38"
Satürn
Balık
16° 28' 08"
Uranüs
Boğa
22° 16' 43"
Neptün
Balık
28° 52' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 27"
Lilith
Başak
23° 12' 16"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 29/04/2024 05:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>