Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk bugünlerde yanınıza gelip gelip gidiyor. Ondan bir dokunuş bekler gibisiniz. Sizin gibi bir aşk insanının aşka gösterdiği bu anlaşılmaz duyarsızlık, size belli referanslarla yaklaşan insanların cesaretini kırıyor.

Fırsatların biri gidip biri geliyor. Ama siz önünüzdekileri göremiyorsunuz. Bunca deneyim ve mesleki bilgiyle sorunlu bir çalışma yaşamı içindesiniz. Önümüzdeki günlerde kötü bir sürpriziniz var.

Çok yakında şansınız yine yüzünüze gülecek. Siz ısrarla kendinizi maddi sorunlara soktukça, şansınız size yardıma koşuyor. Ama sıkıntısız döneminiz bu kez sizi de şaşırtacak kadar kısa sürecek

Bazı konuklarınız olacak. Onlara sıcak olmayan davranışlarla bu ağırlamadan pek hoşlanmadığınızı hissettirmemeli, onların size bir zamanlar gösterdiği konukseverliği unutmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birtakım arkadaşlıklarınız sizi hayatın bir kısım gerçeklerinden kopartıyor. Bu ilişkilerde bir operasyon yapamayacağınızı biliyorsunuz. Yakın bir zaman içinde hayatı bütün gerçekleriyle top yekun yaşamanız hayal gibi görünüyor. Son günlerde arkadaş ilişkilerinizde bir kaos yaşıyorsunuz. Bu, sizi müthiş yıpratıyor, ama içinden bir bilge olarak çıkacaksınız.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 04:09 Ay-Aslan burcunda seyrine başlıyor. Kendinize güveniniz bugün oldukça yüksek. Sevdiklerinizi memnun etme arzunuz da bir o kadar yoğun olacaktır. Para harcamayı sevseniz de, hesabınızı gayet iyi yapabilecek güçtesiniz. Meseleleri çözüme odaklı şekilde ele alabilirsiniz. Kendinizi korumayı biliriniz. Sizi kimsenin üzmesine de izin vermezsiniz. Saat 22:02 Merkür-Mars kavuşumu işlerin gözden geçirilmesi, düzenlenmesi, sağlıklı hale getirilmesi yönünde önem taşır. İhtiyaçların alınması, eksiklerin tamamlanması, ekonomik şekilde halledilmesinde bu enerji oldukça işinize yarar. Ev içinde veya çevresel anlamda bakım, onarım, tamirat gibi işlerimiz varsa, bunları da bugün yoluna koyabiliriz. Genel olarak zihnimiz bir hayli aktif olacaktır. Bir problemi en uygun şekilde çözeriz. Sağlıklı ve işler hale getiririz. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günü programlamak senin için zor olacak. Bu yüzden sabah saatlerinde plansız hareket edebilirsin.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkilerde kopma riskine dikkat! Bazı olaylar sabrınızı son noktaya getirebilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri daha akılcı biçimde değerlendirmeye bakın. Eğer alışveriş yapacaksanız bazı dağınıklıklar, kararsızlıklar olabilir.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün eşinizin yapacağı bir sürpriz sizi şaşırtabilir. İlişkinize renk katacak bir takım planlar söz konusu olabilir. Anlaşmazlıklara karşı çok daha esnek ve uyumlu olmaya çalışın.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Burcunuzun yöneticisi olan Ay Aslan burcunda ilerlerken sanatsal duyarlılığınız çok yüksek. Sanatın hemen her koluyla ilgilenebilir ve bundan keyif duyabilirsiniz. Yeteneklerinizi, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

16 Eylül 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizdeki hayatı sizinle paylaşan insanlara karşı sinirli ve agresif söylemlerden kaçının. Hızlı olacak ve hızlı davranmak isteyeceksiniz. Maddi konularda bazı stresleri halletmeniz gerekecek.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kardeş ve yakın akrabalarla eleştirel diyalog içinde kalıp pek çok işi tamamlayabilirsiniz. Taşınma, araba alım satımı gibi işlerle uğraşabilirsiniz. Kazalara ve sakarlıklara açık bir gün acele işe şeytan karışır, sakinliği elden bırakmayın. Herkesin annesi olma şansınız yok bunu da aklınızdan çıkarmayın. Hayatta kimleri koruyup, kollayacağınızı bilmelisiniz. Sınırınızı çizin.

16 Eylül 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş ve aşk. İşte bugün kalbiniz bu ikisi için atacak. İş hayatınızda dev adımlarla ilerliyor ve hayranlık topluyorsunuz. Ancak sizin isteğiniz hep takdir değil; hep daha yukarılara sıçramak. Bunu da başaracaksınız. Hanenize yazılan artılara bakmak yeterli.

16 Eylül 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 02' 50" R
Ay
Koç
02° 50' 30"
Merkür
Koç
19° 28' 48"
Venüs
Boğa
06° 52' 08"
Mars
Koç
03° 23' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 19"
Satürn
Balık
16° 58' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 15"
Neptün
Balık
29° 02' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 28"
Lilith
Başak
23° 51' 58"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>