Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Nisan 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük oyunlarınız var. Zararsız olduklarını düşünüyorsunuz. Evet, beraberliğin bir aşamasından sonra insanlar küçük oyunları sineye çeker gibi görünüyorlar belki, ama yine de zararsız oldukları söylenemez. Beraber olduğunuz insanı da bu tür zararsız oyunların içinde görmeye tahammül edebileceksiniz, meydan sizin.

İşinizle ilgili yaşadığınız sorunları tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınız başlardaki kadar hoş gelmiyor. Sıkıntılar üst üste bindikçe paylaşıp dağıtmak ihtiyacı hissediyorsunuz. Birlikte yaşadığınız kişi böyle bir paylaşıma kapalı değil. Belki o zaman küçük oyunlar da çekiciliğini kaybedecektir.

İşlerde sorun varsa, para durumunda da sorun var demektir. Neyse ki sıkıntılı günlere her zaman hazırlıklı birisiniz. Vadesini uzatmaya çalıştığınız bir ödeme canınızı sıkıyor. Bu konuda fazla şansınız yok gibi görünüyor. Sıkıntının fazla sürmeyeceği inancınızda haklısınız.

Hiç olmazsa küçük oyunlarınızı çevrenizden biraz uzakta oynayın. En azından eşin dostun camını kırmamış olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız bir işin tamamlanması gerekiyor. Ama sorumluluk dağıttığınız insanların, dolayısıyla da sizin ortak hatalarınızdanmisina gibi karışmış durumda. Haftaya yine bu sıkıntıyla başlıyorsunuz. İsteksiz davranıp yanaşmadığınız bir konu yeniden üzerinize gelecek. Biraz kararsızlık geçirseniz de, konudan yine uzak kalacak gibi görünüyorsunuz. Ne kadar karışmaz görünseniz, çok yakın birinin gönül işleriyle müdahale biçiminde alakalısınız.

16 Nisan 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Perşembe gününe, saat 00:37-17 Nisan saat 00:00 arasındaki  Ay-boşluk etkisi altında başlıyoruz. Hayal dünyamızın kapılarını ardına kadar açık. Genel olarak algımız o kadar berrak ki, etrafımızda olan biteni farklı bir gözle görmeye, anlamaya çalışırız.  Ancak bir yandan da arzularımıza gem vuramayız.  İllaki olmalı, artık bu sıkıntılar sona ermeli deriz. Zamanı gelmeyen, henüz yerli yerine oturmamış olan şeyler canımızı daha fazla sıkabilir. Boşluk süresince, karşımıza çıkabilecek terslikleri şefkatli ve ılımlı yaklaşımlarla çözmemiz gerekebilir. Boşluk zamanları genel olarak belli bir durgunluk ve ruhsal açıdan içe yönelme gibi etkiler de yaratabilir. Yakın çevremizle olan ilişkimizde, bizi kaygılandıran meseleler üzerinde,hayatımızla ilgili konularda hassasiyet içinde olabiliriz. Yenilikte bulunmak isteriz. Farklılık yaratmak arzusu duyarız. Ancak gerçekçi düşünmeyi de ihmal etmemek gerekir. Maneviyat duygusu, özellikle boşluk etkisi altında yoğunlaşır. Hayatın türlü zorluklarıyla mücadele etmek için dilekte bulunmak, umudumuzu kesmemek en faydalı yöntemdir. Hedefinize varmak için yolunuz aydınlık, mutluluğun tadını çıkarmak için ömrünüz uzun olsun. Mutlu gün  geçirmeniz dileğimle,

16 Nisan 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk duygularınızı yoğun bir şekilde hissedecek ve partnerinizin güçlü özelliklerinden etkileneceksiniz. Sevdiğiniz kişinin tam bir bağlılık bekliyor olmanız, onu ve sizi farklı bir sunuma sürükleyebilir. Rol yapmadan onu sınamalı ve düşüncelerinizi aktarırken, sözlerinizi direk bir şekilde kullanmalısınız. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.

16 Nisan 2015, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız. Bazı konularda haftalar öncesinden belli sözler verilmiş olsa da ya da yapılan vaatler halen yerine getirilmese de, siz bekleyin. Yalnız başınıza kalmak isteyeceğiniz veya platonik ya da gizli ilişkilere ilgi duyabileceğiniz bir sürece girdiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Tam da Venüs ve Satürn arasında olumsuz görünüm belirmişken aynı zamanda oluşacak Venüs Satürn dik açısı ilişkilerde uzlaşmayı daha da zorlaştırabilir. Sevmenin ve sevilmenin bazı bedellere mal olabileceği günlerdeyiz. Hassas ortamlar veya alıngan kişiler söz konusu olabilir. Önümüzdeki haftaya kadar, ilişkilerde veyabirliklerinde uyumsuzluklar, yetersizlikler veya tatminsizlikler ön plana çıkabilir. Akşam saatlerinden sabaha kadar olan süreçte huzursuzluk yaşadıysanız nedeni budur ve de eğer bazı konularda rahatsızlık duyuyorsanız bu hafta sıkıntıları dile getirmek doğru olmayacaktır bilmekte fayda var. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

15 Nisan 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarısızlık sizi depresif yada hırçın yapabilir. Bunun yaşamanız gereken bir tecrübe olduğunu düşünün. Biraz yalnız kalmak size iyi gelecektir.

16 Nisan 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çocuklarınızla iletişiminiz ve aşk hayatınızdaki gelişmelere odaklanacağınız bugün, kıskançlık ve kontrol etme gibi duygularla karşılaşabilirsiniz. Merkür Mars karşıtının etkin olduğu bugün aile büyükleri ve ikili ilişkilerinizle ilgili konularda fikir ayrılıkları ve sözel çatışmalara açık bir günden geçmektesiniz.

16 Nisan 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok fırsat var önünüzde. Eğer zekanıza güvenerek olumlu ve güzel kararlar verirseniz, bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirmiş olacaksınız. Böylece hemhem de his hayatınızda yeni olanaklar yakalayabileceksiniz. Sevgilinizle mesafeli bir ilişkiniz var.

16 Nisan 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 02' 59" R
Ay
Oğlak
06° 15' 07"
Merkür
Koç
16° 26' 09"
Venüs
Koç
29° 15' 17"
Mars
Balık
28° 37' 59"
Jüpiter
Boğa
23° 37' 37"
Satürn
Balık
16° 26' 58"
Uranüs
Boğa
22° 15' 59"
Neptün
Balık
28° 51' 53"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
20° 34' 43"
Lilith
Başak
23° 10' 50"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 29/04/2024 00:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>