Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Kasım 2018, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Artık ayrılığınız kesinleşti. Onu döndürmek için hiç bir şey yapmayı düşünmüyorsunuz. Oysa sizden bir hareket bekliyor. İlişkiniz boyunca bir türlü kavrayamadığınız sorumsuzluklarınızla şimdi yüzleşme fırsatı bulabilirsiniz.

Yetenekleriniz sizi hiçbir zaman çözümsüz bırakmıyor. İş yaşamınızdaki sıkıntının geçici olduğunun farkındasınız. Genel bir sıkıntının parçası olduğunu biliyorsunuz.

Günlük yaşamınız dışında hiç bir şeyi düşünmüyorsunuz. Yakınlarınızın geleceğinizi düşünmenizle ilgili önerileri bir kulağınızdan girip ötekinden çıkıyor. Bir süre daha böyle devam edeceksiniz.

Duygusal yaşamınızdaki tavizsizliğiniz bir gün sizi yalnız bırakabilir. Kendinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, biraz dik başlı, çok genç biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken de, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayacaksınız. Kısa vadede onunla çelişkinizi halletmeniz mümkün değil. Onun biraz daha büyümesini bekleyeceksiniz. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 17 Kasım saat:04:33-1 Aralık saat:14:12 tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareketi, çalışma hayatınızla ilgili meseleler, çalışma yöntemleriniz,veortamınızla alakalı konularda değişime gitmek, staj ve kurs kararı, evcil hayvan alımı, acil olmayan operasyonlar, konusunda deneyim sahibi olmayan kişilerle bir işe kalkışmak,kurmak, acil bir operasyonu ertelemek, bilmediğiniz usullerde tedavi olmak, tedaviniz devam ederken vazgeçmek, diyetinizi sona erdirmek, işçi alımı ve işten çıkarmalar, toplumsal hizmetler, sigortasız çalışmak gibi konularda dikkatli olunuz. Acil bir durum söz konusu olursa geri hareket dönemindeyiz diye doktora görünmeyi ihmal etmeyiniz. Tüm burçlar için genel not: Yorumunuzda söz edilen konularda, ani karar vermemeli, daha önce verilmiş kararları tekrar gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Diyelim ki, çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Gönül dolusu sevgilerimle,

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrende olan sorunlara karşı mantık ve sağduyulu davranmaya özen göstereceğin bir gündesin. Fikirlerinle hiç kimseyi etkilemek istemesen de bir şekilde olayların içinde olman seni söz sahibi yapacak. Bu günlerde alacağın kararlara dikkat etmen gerekebilir. Özellikle ortaklık, aile birliği gibi konularda pişmanlıklarını hesap etmen gerekebilir. Para ve kaynaklar konusunda sektörde atılımlar yapmak isteyebilirsin. Mali sınırlamalar yapman gerekebilir, eğer yatırımlarına güveniyorsan atılımda bulunabilirsin. Evliliğinde sorunları olan bir Yengeç burcuysan, tüm sorunlara farklı bir açıdan bakarak çözüm yoluna gidebilirsin. Hayatına yeni bir soluk getirmek, yeniden başlamak ruhuna iyi gelecek.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevre ve sosyal ilişkilerinizden alacağınız tekliflerle bugün güzel iletişimler içinde olabilirsiniz. Bazı fikirler her ne kadar kafanıza oturmamış gibi olsa da süreç içinde alışacaksınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ay Balık'ta burcunda ilerlerken yolculuklar, eğitsel uğraşlar hayatınıza yeni şeyler katabilir. Hareketsiz kalmamalı ve dışarı çıkmalısınız.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle gayrimenkule yapacağınız yatırımlar oldukça kârlı sonuçları beraberinde getirecek.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaşam alanınızı düzenleme ihtiyacınız olabilir. Gün boyu önemli konularda gözden geçirmeler, uzun vadeli planlar aklınıza gelse de, kalkışmamak faydalı olur. Sebepsiz ağrılar olası. Savunma sisteminiz düşmüş olabilir.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün alacağınız haberler üzerine harekete geçeceksiniz. Çalışmalarınızı büyük bir istekle sürdürecek yeni girişimlerde bulunacaksınız. Kararlı ve olumlu davranabileceğiniz bir dönemde bulunuyorsunuz.

17 Kasım 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

17 Kasım 2018, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 41' 15" R
Ay
Balık
12° 25' 49"
Merkür
Koç
18° 33' 38"
Venüs
Boğa
05° 08' 27"
Mars
Koç
02° 18' 53"
Jüpiter
Boğa
24° 44' 35"
Satürn
Balık
16° 51' 56"
Uranüs
Boğa
22° 32' 24"
Neptün
Balık
29° 00' 28"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 49"
Lilith
Başak
23° 42' 38"
True Node
Koç
15° 22' 32"
Son Güncelleme : 03/05/2024 18:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>