Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Nisan 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Basınç hızla düşüyor. Tornado hızla yaklaşıyor. Hazırlıklı olun. Belki de hayatınızın aşkını yaşayacaksınız. Müthiş bir tempoda, duyguların ayrı arı uçlara savrulup, savrulup döndüğü, bir çok insanın göze alamayacağı kadar sert, yüreğinizin içine masaj yapabilecek kadar yumuşak. Ama bir Tornado işte, büyük ihtimalle geldiği gibi gidici. Böyle bir afete hazır değilseniz bu akşamki arkadaş toplantısına gitmeyin.

Azimlisiniz. Hayatı bir müsabaka ringi gibi görüyorsunuz. Azimkar yanınız bu hayat tanımlamasına biçilmiş bir kaftan gibi oturuyor. Biriyle sıkı çelişkileriniz var. Ama o sizin değil, siz onun ayağı altında dolanıyorsunuz. Onun kulaçladığı sular sizin için biraz derin gibi görünüyor. Hırs yapmayıp geri durmanız akıllıca olacak.

Herkesin endişeleri ve herkesin bu dönem yenilediği, kısmen de ertelediği beklentileri içindesiniz. Yine de kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni bir hamle peşindesiniz. Ona ne kadar ve nasıl ayıracağınızı iyice düşünmeniz gerekir.

Çok sevdiğiniz biri ile onunyaşamı gereği olarak uzun bir zaman ayrı kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış tanımaya kararlı birileri var. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışırken bunun gereksiz olduğunu düşünüp kızgın davranıyorsunuz. Bu da onlarda yanılmamışız gibi bir saplantı yaratıyor. Ama problem karşı tarafta. Bir çaba göstermeye hiç de zorunlu değilsiniz. Bir sağlık sorununuzda aldırmaz görüntü vermenize gerek yok. Sizin ne kadar sağlamcı olduğunuzu bilenleri arkanızdan güldürmeyin.

17 Nisan 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Ay-Koç burcu geçişi saat 00:00 itibariyle etkili olacak. Mesleki konularda güven duygunuzu cilalamanız, hakkınızın yenmesine müsaade etmeyerek kendinizi ifade etmeniz, cesur bir şekilde ilerlemeniz bu enerji sayesinde mümkündür. Bazen insanın önüne fırsatlar çıkar. Ancak kişi yeteneklerinin farkında olmadığı için bunları değerlendirmekte geç kalır. Oysaki Ay-Koç burcu geçişlerinde güven duygusu yükselir ve insan kendi için gerekli olan en doğru kararı verebilir. Saat 06:30 Ay-Satürn görünümü, sorumlulukların bizi nasıl da yorduğunu ve gönlümüzce hareket etmek isteğimizin önüne duvarlar ördüğünü gösteriyor. Oysaki insan bazen uzaklaşmak istiyor her şeyden ve herkesten. İşte biz de bugün, bir çıkış yolumuz var mı diye düşüneceğiz. Saat 10:39 Ay-Venüs olumlu görünümü, ne istediğini ve kendisi için neyin gerekli olduğu bilen kişilerin hedeflerine ulaşmalarında gayet etkilidir. Altından kalkamadığınız bir sorununuz mu var? İşte bu enerji olayın üstüne giderek, hakkınız olanı elde etmenizi sağlar. Ebeveynleriniz, ailevi konular, geleceğinizle alakalı meseleler, fiziksel ve ruhsal sağlığınızı ilgilendiren konular da bugün gündeminizde yer alabilir.  Yakın çevrenizde bulunan kişiler özellikle mesleki ve toplumsal anlamdaki ilişkilerde sözel iletişim fazlasıyla ön planda olabilir. Saat 20:31 Ay-Jüpiter görünümünde her anlamda rahatlık ihtiyacımız ön plandadır. Ne yapıp edip, isteklerimize ulaşmaktan yanayızdır. Huzurlu bir gün geçirmenizi diliyor, her işinizde kolaylıklar temenni ediyorum. Kalben  sevgilerimle,

17 Nisan 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize kendinizi doğru ve olumlu bir şekilde sunacaksınız. Mesleki yaşamınıza verdiğiniz önem içerisinde, aile bireylerine de zaman ayırıp, ısrarlı taleplerine kulak vermelisiniz. Aşk hayatınız oldukça mutlu görünüyor. Maddi konularla ilgili paylaşımlarınızın desteklenmesini istiyorsanız çevrenize hoş görünmeye devam etmelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya maddi anlamda açılabileceğiniz, aşırılıklara kaçabileceğiniz günlerdesiniz. Abartılı davranışlar ya da aşırı harcamalar sıkıntı yaratabilir. Dikkat!

17 Nisan 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün boyunca rahat hareket edebilir ve pek çok konuda kendinizi daha iyi ortaya koyabilirsiniz. Eğitim konuları önceliğiniz olmaya devam ederken, yazışmalar açısından yüklü bir gündeminiz olacak. Yakınlarınız ya da komşularla ilişkileriniz ise size keyif verebilir. Düşüncelerinizi akıcı biçimde kullanarak çok dikkat çekebilirsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

AŞK: Gün içinde heyecan dolu saatler yaşayacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile bir araya geleceğim diye içiniz kıpır kıpır. Üstünüze başınıza çok özenli olmanız nedeniyle sevdiğinizin taktirini toplayacaksınız. O da heyecanlı. PARA: Hesabınızdaki karmaşa ve aksaklıklar canınızı sıksa da bugün şans kapınızda. Sürpriz teklifler size yenikapıları açacak. SAÄĞLIK: Burun akıntısından son derece sıkıntı yaşıyorsunuz. Alerji sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sabah saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün aşk hayatı ve flörtleriniz konusunda yeni adımlar atmamalı, eğer fırsatınız varsa yeni tanışacağınız kişilerle bir sonraki gün görüşmeyi tercih etmeli, çocuklarınızla ilişkilerinizde olası durağanlıkları olağan karşılamayı tercih etmelisiniz.

17 Nisan 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Yalnızsanız şu günlerde gideceğiniz bir partide şık ve bakımlı görünümünüzle tüm dikkatleri üzerinize çekeceksiniz, fakat siz çok ince eleyip sık dokuyan bir tipsiniz.

17 Nisan 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 13' 30" R
Ay
Oğlak
08° 38' 50"
Merkür
Koç
16° 29' 08"
Venüs
Koç
29° 28' 38"
Mars
Balık
28° 46' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 40' 09"
Satürn
Balık
16° 27' 57"
Uranüs
Boğa
22° 16' 36"
Neptün
Balık
28° 52' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 35' 20"
Lilith
Başak
23° 12' 02"
True Node
Koç
15° 23' 52"
Son Güncelleme : 29/04/2024 04:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>