Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ocak 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin sorun yokmuş gibi davranması sizi yanıltıyor olabilir. İlginizin epeyce azaldığını fark etmeli, farkında olmadan ilişkinizin sonunu çağırır gibi davranmamalısınız.

Geçmiş problemlerdeki bir kısım hatalarınız,ilişkilerinizde daha bir özenli olmanızı sağlıyor. Gerginliklerden uzakortamınız,yaşamınızda artık şansı yakaladığınızı göstergesi olabilir.

Gittikçe eli sıkı bir insan gibi görünmeniz ve bunu bazı olayların insanı değiştirmesi olarak yorumlayan arkadaşlarınız, sizi biraz üzüyor. Önümüzdeki günlerde bir para sevinciniz olabilir.

Onun sizinle daha yakın arkadaş olma niyeti, size duygusal bir ısrar gibi gelmemeli. Kötü bir niyet görünmüyor, daha nezaketli tavırlarla da uzaklaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önemli diyerek aldığınız birtakım kararlarınızın arkasında durmasını bilmelisiniz. Bu eksikliği arada bir gösteriyor, sizi yakından tanıyanları bu tavrınızla zorda bırakabiliyorsunuz. Aralarını yaptığınız iki kırgın arkadaşınızın size bugün bir daveti olabilir. Önümüzdeki günler içinde uzun bir yolculuk söz konusu. Siz bu yolculukta uğurlayan olarak görünüyorsunuz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, gün boyunca Terazi burcunda ilerleyen Ay, sizi başkalarından farklı kılan yönlerinizi topluluklar içinde ifade edebilmenizi sağlayıcı olduğundan hayatı güzel yönleriyle ele almanız mümkündür. Büyük planlar hedeflemeniz, partnerinizle olan görüş alışverişiniz, ortak ve paylaşımcı duygular içinde hareket edebilmeniz bugün gayet kolaydır. Karşınıza herhangi bir engel çıksa dahi, insanlarla işbirliğinde bulunarak güçlüklerin üstesinden gelebilirsiniz. Kimi zaman çevrenizde bulunan kişiler, hayatın gidişatı, içinde bulundukları zorlu koşullar hakkında sizinle dertleşmek niyetinde olabilirler. Günlük enerjiniz olumlu olduğu için, onlara kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan önerilerde bulunabilirsiniz. Sıra dışı kişiler, ilginç ortamlar, elit çevrelerde bulunmak size keyif katabilir. Fikir alışverişlerinde bulunmak, başka insanların bakış açılarını öğrenmekten zevk alabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız için araştırmalarda bulunabilir, kendi ülkeniz dışındaki insanlarla bağlantılar kurarak bu planları uygulayabileceğiniz alanlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Maddi koşullarınız yetersiz olsa bile, sakın moralinizi bozmayınız. Hiç ummadığınız insanlar size yardımcı ve destek olabilir. Yeter ki iletişim gücünüzü devrede tutunuz. Beklentilerinize uygun bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile yaşantındaki belirsizlikler son buluyor. Bu düzen, duygu dünyana da olumlu biçimde yansıyacak.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim ve yeni projelerinizde yabancılarla olan iletişimsel ticari ilişkilerle ön plana çıkabilecek ve otorite figürlerinden destekler alabileceksiniz. Ruhsal ve psikolojik anlamda kendinizi yormamaya özen gösterin. Sizi engellenmiş hissettiren olayların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ev hayatınızla ilgili sorumluluklar alabilirsiniz. Emlak konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarı elde edebileceğiniz bir gündesiniz. İşlerinizde en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Eviniz için harcama yapabilirsiniz. Geçmişte kalan konular gündeme gelebilir. Babanıza zaman ayırın.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Dikkatinizi yapmanız gereken işlere odaklayacaksınız. Kendinizi isteksiz ve yorgun hissedebilirsiniz. Ancak harekete geçmek ve isteklerinizi gerçekleştirmek için gayret göstermeniz gerekiyor. Bir kez harekete geçtikten sonra yaşam enerjinizin yükseldiğini hissedeceksiniz. Karşılaşmak istemediğiniz durumlar karşınıza çıkabilir ve korkularınız ile yüzleşebilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınızda sevdiğiniz kişiyle düşünceleriniz bugün bir olmayacak. Ailenize veya ev hayatınıza dayalı sorumluluklarınız ve görevleriniz için bugün harekete geçebilirsiniz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ailenizle ve komşularınızla ilgili olumlu ve sıcak duygular tesis edilecektir. Biraz geçmişe dönük anılardan konuşulabilir. Bu tatlı anıları hatırlayıp ilişkilerinizi dengeye oturtabilirsiniz.Hak ve hukuk arayışı ön planda olacaktır. Arkadaşlık ilişkilerinizde uzlaşma ortamınızın odak noktası olabileceği, sosyal topluluklar arasında olabileceğiniz bir günü deneyimliyorsunuz. Zihinsel olarak fazla hayalci ve idealist davranıyor olabilirsiniz. Bu durum sizi ruhsal olarak yaralama potansiyeline sahipken fiziksel risklere de yolculuklarla ilgili sahip bulunuyorsunuz.

18 Ocak 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Etrafınızda bazı gizli işler döndüğünü hissedebilirsiniz. Yaşananların tüm boyutları net biçimde ortada olmasa da, tanıdıklarınıza parasal yardımlarda bulunmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Aile içinde biraraya geleceğiniz kişiler sizi mutlu edecek.

18 Ocak 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 28' 54"
Ay
Kova
24° 39' 45"
Merkür
Koç
17° 51' 11"
Venüs
Boğa
03° 36' 35"
Mars
Koç
01° 21' 28"
Jüpiter
Boğa
24° 27' 08"
Satürn
Balık
16° 45' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 06"
Neptün
Balık
28° 58' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 40"
Lilith
Başak
23° 34' 22"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 02/05/2024 12:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>