Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınız durağan. Çünkü fazla seçici davranıyorsunuz. Sizin için fiziki özellikler önemli. Bugün yakın bir arkadaşınızdan yarın biriyle tanıştırılma haberi alacak ve bu gece yarının merakıyla yatacaksınız.

Sorun yumağı haline gelen bir konuda değişik görüşleriniz var. Bayağı değişik oldukları için, belirtip belirtmemekte kararsızlık çekiyorsunuz. Ama sorumluluklarınız adına bunu yapmak zorunda olduğunuzu biliyorsunuz.

Yakaladığınız bir fırsatı iyi değerlendirdiniz ve sabırlı davrandınız. Bütün bunlar sizin ekonomik anlamda bir iki basamak yükselmenizi sağlayacak. Günün geç bir saatinde bir para tartışmanız var.

Kendinizi sorumlu hissettiğiniz bir olayın içine size düşen sorumluluktan fazla giriyorsunuz. Bu yaklaşım üstünüzden bazı sorumlulukların alınmasına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçen günlerde tanıştırıldığınız biri, sizden övgüyle bahsediyor. Onunla yakın zamanda bir alışveriş içinde olacak, ilişkiyi geliştireceksiniz. Aile içinde süren bir tartışma, kısa sürecek bir küskünlükle bitebilir. Bu konuda biraz üzüntüleriniz olacak. Özel bir günün hazırlığı içindesiniz. Bu özel günün anlamını sonradan daha iyi kavrayacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 06:35 Ay-Mars görünümü, yaşamımızla alakalı konularda tespitlerimizi doğru manada yapabilmemizde bize yardımcı. Çünkü inançlıyız ve umutluyuz. Bu iki unsur ruhumuzu arındırmamız adına iksir bir kuvvet gibi bizi destekliyor. Saat 13:23 Ay-Neptün kavuşumu, insanlar sizinle aynı düşünmeseler de, onları sevgiyle kucaklamanızda etkilidir. Hayatın zorlu yanlarından ziyade, güzelliklerini görmeyi, yaşamayı isteriz. Saat 14:59 Ay-Güneş arasındaki olumlu görünüm ruhsal olarak kendinizi güçlü hissetmemizi ve maddi konularda olumlu düşünmemizi sağlar. Saat 16:23 Ay-Jüpiter görünümü eğitim-iş-çevre değişimi, başka bir yere yerleşmenin, birkurmanın veyadeğişiminde bulunarak kendinizi daha rahat, özgür hissetmenin işaretçisidir. Saat 19:38 Ay-Satürn görünümü, sevilmeye, ilgi görmeye, ılımlı davranışlara olan ihtiyacımızın göstergesidir. Ancak çalışma hayatımızda, günlük yaşantımızda bunu bulmakta zorlanabiliriz. Bu bizi yorabilir. Saat 23:17 Ay-Pluto görünümü, özel hayatınızda ilişkilerinizi güçlendirici, neyi istediğinizi tam olarak tespitinizde kuvvetlendirici olacağını işaret ediyor. Karar verdiğiniz yoldan geri dönmeyecek, olumlu tecrübeler yaşayarak kendinizi yeniden keşfedeceksiniz. Bütün bunlar hakikaten kıymetlidir. Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Fakat bu özelliğinizi hiç kimseye hissettirmemeyi başaracak kadar üstün yetenekleriniz var. Alçak gönüllü olmayı yeğlerken, gizli bir üstünlük duygusu ile karşınızdaki kişileri şaşırtabiliyorsunuz.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yanlış anlaşılabilir, konsantrasyon sorunu yaşayabilir veya yanlış yönlendirilebilirsiniz. Kendinizi doğru ifade edebilmek için biraz zorlanacağa benziyorsunuz. Hafta ortası civarında iletişim kurmak kısmen daha kolay. Ancak, duygusal değil, akılla hareket etmek gerekiyor. Haftanın ikinci yarısında daha araştırmacısınız veya merak ettiğiniz şeyler olabilir. Öğrenilecek şeyler var. Seyahat planları, grup aktiviteleri, arkadaşlarla programlar ön planda.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte zaman geçirmek keyifli olabilir. Yeni konulara ilgi duyabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha hayalci olacağınız bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Yanlış anlaşılmalar gündeme gelebilir. Sabırlı davranmalısınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanızı pratik yönde kullanabilirseniz bugün tüm zorluklara meydan okuyabilirsiniz. İnişli çıkışlı ruh haliniz sizleri canından bezdiriyor. Partnerinizin tutarsız tavırları bir süre daha devam edecek.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde ruhsal olarak geçici sıkıntılar yaşayabilir, aile ve özel ilişkilerinizde iletişim problemleri ile karşılaşabilirsiniz. 17.00 sonrasında kendinizi çok daha rahat ifade edebileceğiniz, aile ilişkileri ve özel hayatınızda etkili paylaşımlarda bulunabileceğiniz bireysel gücünüz ve motivasyonunuzun arttığı bir zamanda olacaksınız.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Arkadaşlarınızla kafanızda yaptığınız planları devreye sokabilirsiniz. Grup içinde rahat olduğunuz bir dönemdesiniz. İşlerinizi yalnız halletmeyin, az tanıdığınız insanlar sizi yönlendirebilir

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mayıs ayının ilk günlerinde, aklınızı çok fazla şey kurcaladığı için motivasyonu ve konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz. Öte yandan öncelik verdiğiniz hedeflerinizi geri plana atabilirsiniz. Hayalperest yaklaşımınız gerçekleri görmenizi engelliyor olabilir.

2 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Alınganlıktan uzak hayallerinizi ve fikirlerinizi mantığınızla hayata geçirmek istersiniz. Her anlamda pozitif davranışlar sergilersiniz. Lükse yönelik ihtiyaçlarınızda artış olacaktır. Alacak, verecek ve maddi konularla ilgili görüşmeler kolay halledilir. Arkadaşlar, komşular, kardeş ve kuzen ilişkilerinde artış olur.

2 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>