Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birbirini anlamamaya kararlı tarafların duygusal ilişkisindeki çözümsüzlükler içindesiniz. İlişkinizi bir hata olarak ele almanız için henüz çok erken. İlişkiniz adına yapabileceğiniz çok şey var.

Verimsizlik bir süre daha gidebilir. Becerileriniz ve kişisel çabalarınızla bu süreyi kısaltabilirsiniz. İşinize bağlılığınız, kafanızdaki yetki sorununu önümüzdeki günlerde çözecek.

Toplu paranız, işlerin problemli olduğu dönemlerde sizi ayakta tutabilecek durumda görünüyor. Planladığınız standardı elde etmeniz, umutlarınızı diri tutmanıza bağlı.

Bugün özel konularda, detaylar her zamankinden daha fazla önem taşıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çıkarcı beklentilere karşı dikkatli olmalısınız. Problem olarak asıl sizi ilgilendiren, fakat birkaç kişiyi daha etkileyecek çıkarcı bir yaklaşım, bugünlerde tartışma konunuz olabilir. Fazlaca umutlandığınız bazı gelişmeler, mutlaka iradi müdahaleler gerektiriyor. Tepkisiz kalmanız halinde çok sınırlı kazanımlarla yetinmek durumunda kalacaksınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, 22 Mayıs saat 00:14 Yay burcunda oluşacak Dolunay, günlük hayatımızdaki koşturmaca ve yoğunluğun bizi stres altına sokması nedeniyle yaşanan huzursuzluğun işaretçisidir. Birçok iyi aynı anda yapmak, birilerine laf yetiştirmek, ortamdaki insanların hal ve tavırları, kendimizi kısıtlanmış gibi hissettirir. Bu nedenle sağlığımız bozulabilir. Ne arıyorum burada veya bu işler nereye kadar, hayat sadece çalışmak ve birilerini memnun etmek mi diye düşünürüz. Aslında bu durum uzun zamandır devam eden bir haldir. İşte bugünkü Dolunayda bu daha fazla bizi rahatsız eder. Günü, tüm görünümleriyle birlikte ele alırsak, Dolunayın etkisini daha net anlayabiliriz. Ay-Mars kavuşumu, tez canlı davranmanın işaretçisidir. İşiniz veya başka bir nedenle yaşanan yoğunluk, gelişme ve epeydir sizi rahatsız eden konular tekrar gündeme gelir. Tepkisel veya gereğinden çok abartıyla meseleleri ele almanıza neden olabilir. Öncelikli işlere göre bir düzenlemede bulunmak yerine, tümünü yapmaya çalışmak sizi yorabilir. Mars geri hareket dönemindeyiz. Bugünkü durum veya aldığınız karar, Ağustos ayında tekrar gözden geçirileceği için lütfen daha sakin olmaya çalışınız. Güneş-Mars karşıtlığı, birüzerinde yoğun çalışmanın ve kendinizi ifade etmekte zorlanmanın işaretçisidir. Mars Geri hareket, tekrar bir düşünmek ve kendinizi yormamanız gerektiğini vurguluyor. Birden fazla proje, uğraşı, mesele üzerinde sağlıklı düşünmek kolay değil. Kısa veya uzun aralarla dinleniniz veya molalar veriniz. Bu sizin zihninizi toparlar. Merkür bugün düz seyre geçiyor. Ancak önümüzdeki bir haftalık süreçte biz de ilerisi adına şöyle kendi içimizde ne yapacağımızı gözden geçirelim. Şu andaki mevcut durum her ne kadar bizi rahatsız etse de, bu düz seyir zihnimizi sakinleştirir ve en azından değer yargılarımızı yeniden gözden geçirmemizde yardımcıdır. Belki de gereğinden fazla gerginiz ve bu yüzden her şey gözümüzde büyüyor. Bir bakalım duruma. Ay-Neptün görünümü, ideallerinize göre kendiniz için bir yol belirleme arzunuzun işaretçisidir. Ancak şu anda verilen bir kararın kalıcılığı tartışılır. Onun için her bir olasılığı dikkatle gözden geçirmeliyiz. Dolunayın,  gerçekleri görmemizde  rehberlik etmesi dileğimle,

22 Mayıs 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü ilişkileri seviyorsunuz. Sezgilerinizi derin kullanmanız sayesinde başarıyı hızlı yakalayacaksınız. Mesleki konularda ,istediğiniz her türlü şartları karşı tarafa kabul ettireceksiniz. Siz kendi doğrularınızdan taviz vermediğiniz için, bazıları hakkınızda karar verirken bocalayabiliyorlar.

22 Mayıs 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hoşlandığınız şeyleri yaparak para kazanmanın veya kar elde etmenin yollarını bulabilirsiniz. İlgi alanlarınızı genişletmeniz size bazı alanlarda fayda sağlayabilir. Size katkısı olacak kişilere planlarınızdan bahsedebilir ve destek bulabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkileriniz ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygusal alışverişlerde ve duyguları karşı tarafa geçirmekte zorlanmayacağımız, duygusallığın arttığı, manevi ve spritüel konulara eğilebileceğimiz bir gündeyiz, ama öğle sonrası saatlerde karşı görüşlü kişiler, anlaşmazlıklar veya sert atışmalar söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise, iletişim kurmak ve duyguları paylaşmak daha kolay olacaktır. Ancak, genel olarak ani tepkiler vermeyi kolaylaştırarak ve sorunlara çanak tutan etkiler altındayız unutmayalım ve fikir ayrılıklarının yaratacağı gerilime dikkat edelim. Bazı alanlarda değişiklikler yapmak veya şartları değiştirmek isteyebiliriz, ama özellikle ilişkilerde vebirliklerinde bu anlamda zorlanacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

20 Mayıs 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gerçekleşen dolunay, düzen ve organizasyon konularına yoğun bir koşturmaca getirmekte. Daha sakin ve soğukkanlı olmalısınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar işinizde değişiklikler yapmak istiyorsunuz. Size böyle bir yetkiyi üstleriniz verebilir. Onlara güven vermelisiniz ki sizi değişime hazırlasınlar.

22 Mayıs 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu dolunaydahayatınızda beklenmedik durum ve koşullar karşınıza gelecek. Sağlığınıza dikkat etmeye çalışın. Merkür'ün düzelmesiyle beraber sosyal ortamlarda rahatlayacaksınız.

22 Mayıs 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gündelik işleriniz ve hizmet alanınızda son noktaya gelinmiş olacaktır.Geçirdiğiniz başlangıç sürecinin değerlendirmesi yapılacaktır. Devam edip etmeyeceğiniz kararını alabileceğiniz bir Dolunay söz konusudur. Diğer taraftan özellikle sağlığınıza dikkat etmeli ve beklenmedik kazalara karşı tetikte olmanız gerekmektedir. Migren ve baş ağrıları çekmeniz olasıdır.Genel olarak ise; bugün gökyüzü oldukça yoğun olacaktır. İletişim, haberleşme, eğitim, bilgi, ticaret ve yolculuklar gezegeni Merkür 14 derece Boğa burcunda ileri gitmeye başlıyor. Ayın 24'ünde eski hızına kavuşacak. Bitiremediğiniz, yarım kalmış, gecikmeye uğramış tüm iletişim, haberleşme, yolculuk, eğitim, anlaşma, sözleşme randevu ve görüşmeleri tamamlamaya başlayabilirsiniz.Merkür'ün Retro bitimine bıraktığınız cep telefonu, bilgisayar, araba, elektronik eşya ve ev aletlerinin alımını ve satışını artık yapabilirsiniz. 1 derece Yay burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Her Dolunay bir farkındalık zamanıdır. Yay burcunda gerçekleşecek bu Dolunay; idealist yanınız, hayata bakış açınız ve hayatın size anlam katan yanlarının öne çıkacağı duyguları temsil ediyor. Hedeflerinize, gökyüzünü limit koyabilirsiniz. Ancak bir yandan da sıradan, günlük koşullara, pratik çözümlere de önem vermeniz gerekebilir.Hedefler ve gelecek planlarınızı gerçekleştirebilmek için sadece bilgi toplamak ve zihinsel alanda kalmak, başarmak için yetmeyebilir. Daha çok insanla bağ kurmalı, her seviyeden insanla iletişime geçmeli, kendi inanç ve felsefenize uymayan kişilere karşı toleranslı olmalısınız. Eğitim, yazın, yayınlama, baskı işleriniz veya seyahat planlarınız varsa bu tutulma zamanı somut adımlar atabilirsiniz.Mars Yay burcundan Dolunay’a karşıtlık yapacağı için hedeflerinize hızla ilerleme arzunuza rağmen gecikme ve zorlanma, sabırsızlık ve öfke yaşayabilirsiniz. Henüz Merkür'de tam hızına kavuşmadığı için gerekli planları ve düzenlemeleri dikkatle ve ince detayına kadar düşünmelisiniz. İşin mali boyutunu da göz önünde bulundurun. Son anda yapmayı unuttuğunuz bir detay başınıza sorun açabilir.Satürn de Yay burcunda geri harekette olduğu için özgürlüğünüzü ve serbest karar alma arzunuzu kısıtlayan koşullar olabilir. Hangi hedefe, kaynağa veya seçeneğe yöneleceğinize karar verememek ve birden fazla şeyi bir arada yapmaya çalışmak karmaşaya neden olabilir. Eğer İkizler burcunda Yeni Ay döneminde başladığınız işlerde yanlış başlangıçta bulunmuşsanız veya doğru kararları zamanında almadıysanız bu dönemde daha zorlanabilirsiniz. Yanlış enerjilerle başlattığınız işlerde, bu Dolunay sorunların açığa çıkmasına yol açabilir. Zamanında patlak lastiklere yama yapmayı seçmişsek, araba şimdi sizi yarı yolda bırakabilir.

22 Mayıs 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak. Seviyor ve seviliyorsanız bütün kuşku ve kuruntulardan sıyrılarak büyük bir mutluluğa erişeceksiniz.

22 Mayıs 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 03' 38" R
Ay
Koç
03° 02' 43"
Merkür
Koç
19° 29' 23"
Venüs
Boğa
06° 53' 09"
Mars
Koç
03° 24' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 31"
Satürn
Balık
16° 59' 03"
Uranüs
Boğa
22° 37' 17"
Neptün
Balık
29° 02' 55"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 31"
Lilith
Başak
23° 52' 04"
True Node
Koç
15° 24' 23"
Son Güncelleme : 05/05/2024 04:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>