Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kuralcı söylemleriniz, sizi bugünlerde ilginç heyecanlardan kurtaramayabilir. Aşkın, kuraldışı olarak daha heyecanlı yaşanabileceği şeklindeki düşüncelere aslında çok da uzak değilsiniz.

Günlük yaşanan problemlerin etkisiylehayatınızı ve para konularını en temel problem olarak görürken, aşırılığa kaçmamaya özen göstermelisiniz. Bir anlaşmazlığın içindesiniz ve bu sizin genelilişkilerinizi de etkilemeye çok elverişli.

Geçmişteki bir yatırımınızla ilgili sizi sevindirecek haberler, bu yakınlarda gelebilir. Yakın gelecekte bazı çıkış kapıları görünüyor. Beklemediğiniz ilişkiler içine girebilirsiniz.

Sevecen ve güven duyan karakterinizin yol açtığı geçici üzüntüler sizi fazla etkilememeli. Dost canlısı, alçakgönüllü birisiniz. Bu konudaki karşı görüşlerle mücadele etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu sıralar tamamen kendi çabalarınızla elde etmek zorunda olduğunuz fırsatlarla karşılaşacaksınız. Bu fırsatlar karşısında geçici yılgınlıklarınız olacak. Özel ilgi alanlarınıza yönelme arzularınız, bugünlerde size zengin fırsatlar sunabilir. Fazlasıyla ilgi alanınızda olduğu halde, ilgilenmez göründüğünüz gelişmeler ivme kazanıyor. İlginizi belli etmeniz yararlı olacak.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler saat 00:31 Ay-Jüpiter görünümü, çevremizle olan bağlantılarımızın, seçiciliğimizin, tercihlerimizi doğru yapmak arzumuzun göstergesidir. Bizi bağlayan, denetim altına alan, yoran ve zorlayan meselelerden uzak durmayı isteriz. Bazen de fazlasıyla endişeli düşünürüz. Temizlik ve sağlık konularını önemseriz. Saat 01:20 Ay-Satürn kavuşumu, ciddiyetin işaretçisidir. Hiçbir şeyi hafife alamayız, görevlerimizi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Bizden kıdemce veya yaşça büyük kişilerin baskısıyla karşılaşabiliriz. Bizi yönetmeye kalkışmaları, neyi nasıl yapacağımızı söylemeleri duygusal anlamda yorucu gelebilir. Daha sakin ve ılımlı düşünmeye çalışalım. Saat 18:37-24 Mayıs saat 08:34 arasında boşlukta ilerleyecek Ay, sağlık,yaşamı ve sizi birebir ilgilendiren konular üzerinde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösterir. Hatta sorun çıkmasın diye kendinizden taviz verebilirsiniz. Saat 22:22 Ay-Chiron görünümü etkisi, çalışma hayatınız veya kişisel olarak üstesinden gelmekte zorlandığınız meselelerin sizi yorduğunu gösteriyor. Birileri size dert anlatıyor ancak kimse sizin ne çektiğinizi görmek istemiyor sanki. Yaşadıklarınızı hafife almaları canınızı sıkıyor. Yeni haftamız olumlu yönde gerçekleşen işlerimizin işaretçisi olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde baskıcı tavırlar sergileyerek, bazı dostlarınızdan tepki alabilirsiniz. Erkek kardeşlerinizle ilgili duygusal bağlarınız gündeme gelecektir. Yaşlı akrabalarla gençler arasında gelişecek fikir ayrılıkları, aile içi sorunlara neden olmasını istemiyorsanız, ortak bir payda oluşturmalı ve olaylara esnek bir bakış açısı getirmelisiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir haftadasınız. Planlarınızı yürürlüğe koymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha büyük şeyler için yer açacaktır. Sağlığınızı ilgilendiren başlıklarla da uğraşabilirsiniz. Hafta ortası civarında sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz ya da yakın çevrenin sağlık problemleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. 28 Mayıs civarında, duygusal ve hassassınız. İş ilişkileriniz ve sağlığınız dikkat gerektiriyor. Eski arkadaşlar veya eski sevgililer aklınızda olabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatında sizi zorlayan koşullarla karşılaşabilirsiniz. Otorite figürleriyle anlaşmazlıklar yaşanabilir. Sorumluluklarınızdaki artıştan dolayı zorlanabilirsiniz. Gün içinde kendinizi duygusal olarak yıpranmış hissedebilirsiniz. Farkına vardığınızı düşündüğünüz konularda acele karar vermemelisiniz. Ani değişiklikler olabilir.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni yerler keşfetmek isteyeceğiniz bir gün. Partnerinizle uzun doğa yürüyüşlerine çıkabilirsiniz. Pozitif enerjinizi dışa vurmak istiyorsunuz. Uygun zamandasınız.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bu aralar kendinize odaklısınız. Bugün,konularında hayat sizi destekleyecek.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş bağlantılarınız ve size ait fırsatları hizmet alanınızda kullanma isteği içerisinde olabilirsiniz.Ancak sahip olduğunuz beceri ve heves çalışma ortamınızdaki insanlarınkiyle örtüşmeyebilir. Çalışanlarınızı da motive edip eğitmeniz gerekebilir. Sağlık açısından keşfedilmiş bir tedavi yöntemi sizin rahatsızlığınızı gidermiyor olabilir. Akşam saatleri içe kapanma mümkündür.Genel olarak ise; Ay bugün 17:30'da Yay burcunda boşluğa girecek. Gökyüzü ayın bu son haftasında bizi daha yoğun, elektrikli ve yüklü enerjilere çekiyor. Satürn ve Jüpiter arasında yer alan mücadeleci kare açısı ile kendi şansınızı kendiniz yaratmak ve önünüze çıkan fırsatların yetersiz olduğunu düşünerek daha çok çalışmak zorunda hissedebilirsiniz. Yaptığınız seçimlerde bağımsız karar almak konusunda zorlanabilirsiniz. Bir takım girişimler yapmak,hayatınızı ve gelecek hedeflerinizi, eğitim veya yatırım imkanlarını araştırmak, kendinizi geliştirmek için kararlar alabilirsiniz.Bugün özellikle eğitime başlamak, yurt dışı işlerinizi halletmek, yabancı dil eğitimlerine başlamak, vize veya pasaport işlerinizi halletmek için harikadır. Önemli görüşme ve toplantılarınızı akşam saat 17:00’a kadar halledin, bitirin. Sonrasına tüm işler havada kalacak. Bu yüzden boş işlere odaklanmanızı tavsiye ederim.

23 Mayıs 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Herşeyi kara görmeyin. Yukarı sıçramak gibi bir isteğiniz varsa arzu ettiğiniz pozisyona gelmekle kalmayacak, aynı zamanda hedeflerinizi de birbir ele geçirmiş olacaksınız. Yine de ayağınızı yorganınıza göre uzatmakta fayda var. Sonunda siz karlı çıkarsınız.

23 Mayıs 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 51' 32" R
Ay
Balık
29° 59' 43"
Merkür
Koç
19° 20' 42"
Venüs
Boğa
06° 37' 46"
Mars
Koç
03° 14' 39"
Jüpiter
Boğa
25° 01' 35"
Satürn
Balık
16° 58' 00"
Uranüs
Boğa
22° 36' 34"
Neptün
Balık
29° 02' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 50"
Lilith
Başak
23° 50' 40"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 04/05/2024 23:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>