Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Ağustos 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde aşka ayıracak zamanınız olmadığını söylüyorsunuz. Ama bugün bir tanıştırılma olayında her şey değişecek. Eski beraberliğinizi hatırlamaya devam ediyorsunuz. Yeni bir şeyler yaşamanıza bu nostalji de sebep oluyor. Onu artık unutmalısınız.

Bugünlerde işleriniz alabildiğine yoğun. Bu yorgunluğun üzerine hala bazı girişimleriniz var. Bunlardan biri yakında size bir müjde verebilir. Konuşmaktan sürekli kaçındığınız, işle ilgili devamlı arayan bir telefonunuz var.

Kazancınız, sıkı çalışma temponuza karşın pek bir gelişme göstermiyor. Bu nedenle yeni olanakların arayışı içindesiniz.

Biriyle başınızaaçacak ölçüde fazla ilgilisiniz. Tek başına onun koşullarının elverişli olması size yeterli geliyor. Ama yanılıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sıkıntılarınızı bir bir atıyorsunuz. Neyse ki şansınız da bayağı yardımcı oluyor. Yakında yapmayı düşündüğünüz küçük gezi, beklemediğiniz ama çok sevinç duyacağınız katılımlarla zenginleşebilir. Arada bir hatırladığınız keyfinizi kaçıran ufak bir sıkıntınız var. Tepki vermeniz gerekiyor, çünkü tepkisiz kalmanız halinde büyüyüp olgunlaşacak.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 06:41 itibariyle, yöneticiniz Ay ile Güneş arasında meydana gelecek sondördün etkisi altında, tuhaf ve ikilemler içinde bir ruh hali sizi sarabilir. Sizin gibi her zaman öncü bir enerjiyle ve sağlam olarak hareket etmekten yana olan kişi için bu oluşum, dağınıklık anlamına geldiğinden zorlayıcıdır. Bir anda bir sürü işle uğraşmak zorunda kalabilir ve hepsinden de oldukça bunalabilirsiniz.O kadar çok şeyi bir arada düşünmek ve bir de çözüm bulmaya çalışmak sağlığınızı da zorlayabilir. Garip ve tuhaf rahatsızlıklar çekebilirsiniz. Bunların tümünde baskın olan ise sinirli oluşunuzdur. En ufak bir sözü kaldıramaz, oldukça sert yanıtlar verebilirsiniz. Belki her şey yolunda gibi gözüküyordur fakat nedenini bilemediğiniz bir halde, ters gideceğini düşünerek kendi kendinizi rahatsız edebilirsiniz. Saat 19:29 Ay-Satürn karşıtlığı, çalışma hayatınızı ilgilendiren konularda veya günlük hayatınızda belli bir zorlanmaya, daha fazla çalışmaya, bazı kişilerle anlaşmakta zorlanmaya neden olabileceğini işaret ediyor. Madem işaret bu, o zaman bize düşen, fiziksel ve ruhsal sağlığımızı önemsemek, gereksiz meseleleri büyütmeden, dengeli hareket etmek olmalıdır. Saat 20:34 Ay-Mars karşıtlığı, ailevi ve özel hayatınızla ilgili konularda gerginlik yaşamanıza sebep olabilir. Sabah saatlerindeortamınızda dikkatli olunuz. Saat 21:06 Ay-Neptün zorlu görünümü, kurduğumuz hayallerin gerçeğe dönüşmesini istediğimiz zamandır. Hafızamızda yer etmiş anılar saklandıkları yerden çıkarlar ve biz onları tekrar hatırlarız. Hassas ve oldukça sezgisel bir şekilde, her şeyin yolunda gitmesini isteriz. Bizi rahatlatacak  küçücük şeylerden bile mutluluk duyarız. Eğer bir şeyler canımızı sıkıyorsa, bunları görmezden geliriz. İşlerinizde başarı, özel hayatınızda huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğimle,

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, her şeyi mantık süzgecinden geçirdiğiniz için, hata yapma olasılığınız son derece zayıf. Duygusal sezgilerinizin yoğun olmasına karşın, acele verilmiş kararlar size yanıltabileceğinizi çok iyi biliyorsunuz.. Kariyerinizle ilgili yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Daha temkinli olmalı, hızlı hareket etmemeli, hızlı kararlar almamalı ve seçeneklerinizi doğru değerlendirmelisiniz. Gizli tehlikeler veya harcamalarınızı ilgilendiren riskli durumlar söz konusu olabilir. Riskli veya kuraldışı işlerden özellikle kaçınmalısınız. Yolculuklar esnasında sorunlar yaşanabilir. İnsanlarla diyaloglarda tartışmalardan kaçının. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hafta başında uzun uzun yazdığım zorlu açılar bugün kendisini gösterebilir. Gizli tehlikeler ortaya çıkabilir(örneğin ben, Pazartesi günü oldukça büyük simsiyah bir Akreple karşılaştım evde, ben onu bulmadan o beni bulmaz umarım diye endişeliyim), riskli durumlarla karşı karşıya kalabiliriz, rekabetçi, meydan okuyan, liderliği elinde tutmak isteyen veya saldırgan kişiler, acele veya yanlış adımlar atmamıza neden olabilirler. Karşı tarafı da dinleyerek ilerlemenin faydası olacaktır. Hızlı hareketler ufak tefek kazalara neden olabilir. Kemikler ve dişlerle ilgili sorunlara, maddi zorluklara açığız. İhmal, önemsememe veya tembellik edilen konular büyük problemlere neden olabilir. Örn: Gecikecekseniz haber vermelisiniz veya ben mutlaka o akrebi bulmalıyım v.b. (Detaylar önemliydi ve Pazartesi makalemizde mevcuttu, okumanızı öneririm Niobe'ce). Aynı zamanda, yanıltıcı kişilere ve yanılsamalara bağlı büyük adımlar atmamaya çok dikkat edelim. Altından kalkamayacağımız işlere girişme ihtimalimiz yüksek. Boyumuza aşan işlere kalkışmayalım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

25 Ağustos 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmak isteyeceğiniz işlere yönelmek sizi daha keyifli kılabilir. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. İş hayatınızda destek alacağınız kişilere ulaşmak için fırsatlar doğabilir. Gün içinde farklı fikirlerinizle etrafınızdakilerin ilgisini çekebilirsiniz. İşlerinizle ilgili alternatif konulara yönelebilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecen bir mizacınız olmasına rağmen bu özelliğinizi dışa tam olarak yansıtamıyorsunuz. İş yerinizde oldukça taktir ediliyorsunuz. Savurganlığınızı bırakmalısınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yalnız kalmak isterken yakınlarınızla yapmanız gereken planlar devreye girebilir. Mantığınız ve duygularınız arasında kalabilir,hayatınızda kolay tepkiler verebilirsiniz.

25 Ağustos 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Toplumsal ve dost ilişkilerinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara huzur verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz.Toplum yararına çalışan kurum ve sosyal faaliyet projelerine yönelebilir ve insanlara bu şekilde yardım edebilirsiniz. Bilhassa sakarlıktan doğabilecek kazalara karşı tetikte olmalısınız. Gece saatlerinden itibaren ağır enerjilere sahip olacağınız ve içinize kapanabileceğiniz bir duruma geçiyorsunuz. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

25 Ağustos 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üzerinize sorumluluk almaktan hiçbir zaman çekinmiyorsunuz. Uzun süredir yaşadığınız sağlık problemlerinizi dost ve yakınlarınızın desteği sayesinde atlattınız. Yalnız günlük kontrollerinizi ihmal etmemelisiniz. İrili ufaklı paralar alacaksınız.

25 Ağustos 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 02' 27" R
Ay
Balık
02° 51' 27"
Merkür
Koç
18° 10' 06"
Venüs
Boğa
04° 19' 11"
Mars
Koç
01° 48' 05"
Jüpiter
Boğa
24° 35' 13"
Satürn
Balık
16° 48' 33"
Uranüs
Boğa
22° 30' 06"
Neptün
Balık
28° 59' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 36"
Lilith
Başak
23° 38' 12"
True Node
Koç
15° 21' 37"
Son Güncelleme : 03/05/2024 02:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>