Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Unutulmaz bir gün geçirdiniz. Ama herkes böyle bir sevgili bulsa diyeceğiniz yerde, keşke her gün tatil olsa diyorsunuz. Doğrusu güç bulunur. Onun çevresinde böyle düşünen çok insan var, bilesiniz. Özellikle birisi sizin varlığınızı bir engel gibi görmüyor. İşiniz biraz zor gibi.

Umut bağladığınız biri sizi üzdü. Oysa onun boş vaatleri sizi heyecanlandırmıştı. İşinizdeki bir iki gediği kapatacaktınız. Yeniden planlar yapma gereği doğdu. Haftanın ilk günü hiç beklemediğiniz bir şekilde bu yeni planların içinde yer alabilir. Ama dört elle sarılmadan biraz düşünmelisiniz.

Ummadığınız yerden para desteği gelecek. Fakat size hoş gelmeyecek bir takasa karşılık olacak bu. Bir kapınız daha var. Kapalı değil, ama rahatça çalabilmeniz için geçmişe karşı biraz daha kadirşinas olmanız gerekirdi.

Bir yakınınızda bir sağlık meselesi çıkabilir. İstenmeden maddi destek vermek durumunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata sıfırdan başladığınızı söylüyorsunuz. Size ilk başlarda büyük destek verenler bunu vefasızlık, kendilerinin inkarı olarak görüyorlar. Hem hayata sıfırdan başlayıp bir yere getirenle, kendisine devredileni geliştiren hayatın aynı karakterleridir. Yani öyle çok özel bir övünç nedeni görmeyin bunu. Bir haberiniz var. Aldığınızda bazı suçlamalarla karşılaşabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Saat 09:56 Mars-Neptün zorlayıcı görünüm, iş-sağlık-yenilik içeren konularda dikkat ve tedbir gerektiriyor. Her ne durum olursa olsun öncelikle sağlam mı değil mi diye gözden geçiriniz. Yoğun işler, yorgunluk, fazla çalışmak, sizi yorabilir. Bir işten diğerine çabucak atlayabilirsiniz. Ancak hangisine yetişeceğinizi bilemezsiniz. Hadi şunu da halledeyim, hadi şu işi de kaçırmayayım derken bir bakmışsınız hem yorulmuşsunuz hem de ortada bir şey yok. Sakin olalım lütfen. Saat 20:03 Ay-Uranüs olumlu görünümü, etrafın düşüncelerini öğrenme, insanlarla temasa geçme arzunuzun işaretidir. Geçmiş konular üzerinde mantıklı bir değerlendirmede bulunabilirsiniz. Bazen iki yönlü düşünmek sizi yorabilir. Böyle anlarda asıl olana odaklanırsanız dağılmaktan kurtulmuş olursunuz. Saat 23:12 Ay-Venüs görünümü, bir yandan her şeyi hızlıca çözüp halletmekten yanayız. Diğer yandan sanki hiçbir şey istediğimiz gibi olmuyor diye söylenip duracağız.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal konularda çekimser ve karamsar davranmakla kendinize sorun yaratıyorsunuz. Bugün, ortak dostlarınızla bir araya gelecek ve özel sorunlarınızı tartışacaksınız. Aktivitelerinizi gerçekleştirmek adına iyi niyetli yaklaşımlarınız yanlış anlaşılabilir. Her konuda kendinize güvenmeniz gerektiğini biliyorsunuz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızı ihmal etmemelisiniz. Eğlenceli aktiviteler veya yapmaktan keyif alacağınız işlerle zaman geçirme ya da aileyi toplama ve misafirperverliğinizi gösterme fırsatları söz konusu olabilir ya da iletişim, satış pazarlama veya bilişim başlıklı konularda teklifler veya fırsatlar yüzünü gösterebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yanıltıcı kişilere ve bizi profesyonel şekilde aldatmaya çalışanlara özellikle dikkat etmemiz gereken günlerdeyiz. Veya kendi yanılsamalarımız, paranoyalarımız, gerçek dışı endişelerimiz ya da yanlış değerlendirme ve kararlarımız olabilir(Mars – Neptün). Plan veya anlaşmaları ertelemek ya da en ince ayrıntıyı dahi atlamamak gerekiyor daha mantıklı görünüyor. Ancak, özellikle öğle sonrası saatlerde bilgi edinmek, haber almak, iletişim ağlarını en iyi şekilde kullanmak veya eğitim başlıklı konularla ilgilenmek için uygun saatlerde olacağız. Akşam saatleri ise, dün yazdığımız(bugün tekrar etmiyorum, isterseniz internet sayfalarımızdan okuyabilirsiniz) stresli etkiler devrede yine. İlişkilerde kırıcı olmamaya ve karşılıklı meydan okuma türünde gereksiz çekişmelerden kaçınmaya çalışmamız yararlı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışmış hissedebilirsiniz. Uğraştığınız işlerinizde daha fazla çaba göstermeniz gerekebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Bazı konularda fedakarlık yapmanız gerekebilir. İkili ilişkilerinizde daha sakin olmanızda fayda var. Gün içinde sizi zorlayacak koşullarla uğraşabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Dolaplarınızı düzenleyebilir, çekmeceleri yerleştirebilir ve eşyaların yerlerini değiştirebilirsiniz. Evini tamamen değiştirmek isteyenler ise çeşitli arayışlara girebilirler. Çocuklar, kardeşleriniz ve büyükleriniz ile ilgileneceksiniz. İkili ilişkilerinizde sakin kalmalısınız. Farkına vardığınız konularda sabırsız davranabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün yalnız kalmak isterken yakınlarınızla yapmanız gereken planlar devreye girebilir. Mantığınız ve duygularınız arasında kalabilir,hayatınızda kolay tepkiler verebilirsiniz.

26 Ağustos 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ruhsal gerilimin sizi bir parça zorlayacağı bir sabahtan sonra zihniniz birden fazla konuyla meşgul olabilir. Bugün sizin için en uygun durum, iç seslerinizi mümkün olduğu kadar azaltmak ve beyin dalgalarınızı düşük tutmak olacaktır.Kariyerinizle ilgili teknik bir konuda önünüze bir proje gelebilir. Beklenmedik birteklifi almanız da olasıdır. Sıra dışı mesleki gelişmeler ve başlangıçlar da bu sürece dahil olabilecektir. Diğer taraftan ruhani çalışmalar bu birkaç gün ilginizi daha fazla çekecektir. beyin Burç burç yorumları günlük burç yorumları

26 Ağustos 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

26 Ağustos 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 40' 13"
Ay
Kova
27° 25' 06"
Merkür
Koç
17° 57' 25"
Venüs
Boğa
03° 50' 57"
Mars
Koç
01° 30' 27"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 51"
Satürn
Balık
16° 46' 35"
Uranüs
Boğa
22° 28' 47"
Neptün
Balık
28° 58' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 19"
Lilith
Başak
23° 35' 39"
True Node
Koç
15° 21' 10"
Son Güncelleme : 02/05/2024 17:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>