Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun sizi yoracağını düşünüyor, bu ilişkiyi başlatmak istemiyorsunuz. Aşk konusunda yaşadığınız deneyimler kulağınızı büküyor. Haklısınız da. Ama her ilişki, Yaşama iznini bir öncekinin deneyimlerinden alsaydı, herhalde pek çok ilişki daha başlamadan biterdi. Hiçbir şey yaşamadan bilinemez. Sadece tahmin edilebilir.

Esenliğe çıkmanız için, ciddiye alınmaya deymez gördüğünüz bir çok öğüdü dikkate almanız gerekiyor. Öğüt verenlerinizin her biri öğütleri kulak arkası edilmeyecek kadar deneyimli insanlar. Üstelik hiçbiriyle de şimdiye kadar bir güven sorunu yaşamış değilsiniz. Yaklaşırsanız, içlerinden özellikle birinin öğüt dışında da katkıları olabilir.

Kenarda bir miktar paranız var. Bir dostunuzun bunun çok daha fazlasını koyarak sizinle geçici gibi görünen bir işte kısa bir ortaklık önerisi olabilir. Bunu değerlendirebilirsiniz. Önümüzdeki günlerde bu teklifle karşılaşacaksınız gibi görünüyor.

Hiç beklemediğiniz biri size ne kadar dostça baktığını gösterecek. Güvensiz ve çekimser davranıp ona hak etmediği bir hayal kırıklığını yaşatmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu haftaya ertelediğiniz kararların fazla gecikmeye tahammülü yok. Bu hafta bir sonuca bağlamanız gerekiyor. Bu kararların sizin için yaşamsal önemi olduğunu biliyorsunuz. Bütün bunların dışında , çok yakında kendinizi hiç hazır olmadığınız bambaşka bir konuda karar aşamasında bulacaksınız. Sizi dolaylı da olsa çok ilgilendiren bu konu acil olarak müdahalenizi isteyecek. Yakınlarınız arasında sürekli gündemde tutulan bir küskünlük, sizi canınızdan bezdirmiş gibi görünüyor.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Ev içindeki iletişim dengeli ve ölçülü olmak zorunda. Bir yandan akıllıca yuvanızın iç dengelerini yerli yerinde tutmak diğer yandan güzellikten, barıştan, sevgiden söz etmek gerekiyor. Ancak bunun tek taraflı değil, el birliğiyle halledilmesi lazım. Fakat problemleri yok saymak yanlıştır. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Merkür-Terazi burcuna gerileyecek. Bu dönemde, ailenizle ilgili konularda, birbirinize söz hakkı tanımak, kararları beraberce gözden geçirmek, dengeli hareket etmek gerekiyor. Amaç huzur ise, işte şimdi el ele, gönül gönüle düşünme vaktidir. Dışarıdaki stres vesorunlarınızın yuvanızdaki ahengi bozmaması için, benim sıkıntım senin sıkıntın demek yerine, ortak problemimiz diyerek çözüme yakın olmak en faydalı yoldur. Yuvanızla ilgili düzenleme, güzelleştirme, tamir gibi işlerin bu zamanda yapılmasında sakınca yok. Ancak birdenbire ev değiştirmek, evden ayrılmak, kiralamak, satın almak gibi önemli kararların beklemede kalınarak yeniden ele alınmasında yarar görüyorum.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,  

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenize karşı duygusal tepki gösterebileceğiniz bir gün. Bazı kişilerin size olan tavırları, canınızı sıkacaktır. Tahakküm altına girmek istemiyorsunuz. Verilen sözlerin yerine getirilmemesi sonucunda; kafanız oldukça karışık. Toplumsal başarınızın devamı için, çevrenizle uyumunuzu bozmamanız gerekli.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir. Endişelerinizin yersiz olmayabileceği düşünülürse, önemli konuşmaları birkaç gün ertelemek daha doğru olacaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi krize sokabilecek olaylar yaşayabilirsiniz. Ortaklı konular gündeminize gelebilir. İletişinizin yüksek olduğu zamanla içindesiniz. Bu durumu kullanarak sıkıntılı durumları çok rahat çözebileceksiniz. Gün içinde beklentilerinizin yüksek olduğu durumlar ortaya çıkabilir. Endişelerinizi bir yana bırakmalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hiçbir zaman olmadığınız kadar sabırlı davranacaksınız. Özgürleşmek için dayanılmaz arzular duysanız bile temkinli davranmayı tercih edeceksiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün satış, reklam, pazarlama, ulaşım, teknoloji ve iletişim alanlarınızda şanslı etkileriniz var. Bu işlerden biriyle uğraşmıyorsanız yakın çevrenizle keyfinize diyecek olmayabilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İlişkiniz yahut ortaklığınızla ilgili somut kararlar almak için düşüncelerinizi yoğunlaştırabilirsiniz. Bu kararlar duygusallıktan ziyade somut ve maddi kararlar olabilir. Bugün partnerinize veya varsa ortağınıza karşı soğuk ve katı bir tutum içinde olmamaya özen gösterin, kalbinizi açın onlara.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gerilimsiz ve rahat bir gün. Amaçlarınıza rahatça ulaşabileceksiniz. Fakat çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz onları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından da vazgeçin. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Yenilikler yapmanın vakti geldi de geçiyor bile.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 58' 19" R
Ay
Boğa
02° 01' 39" R
Merkür
Koç
20° 59' 17"
Venüs
Boğa
09° 18' 56"
Mars
Koç
04° 55' 12"
Jüpiter
Boğa
25° 32' 19"
Satürn
Balık
17° 08' 42"
Uranüs
Boğa
22° 44' 08"
Neptün
Balık
29° 06' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 60"
Lilith
Başak
24° 05' 11"
True Node
Koç
15° 23' 53"
Son Güncelleme : 07/05/2024 04:01

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>