Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ağustos 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda ihtiyacınız olan huzur, bugünkü davranışlarınıza çok bağlı. Sevgilinizin taleplerine karşılık vermeye çalışmalısınız. Sizin istediğiniz ilişki tarzı onun için bşraz monoton olabilir.

Aşk yaşamınızda ihtiyacınız olan huzur, bugünkü davranışlarınıza çok bağlı. Sevgilinizin taleplerine karşılık vermeye çalışmalısınız. Sizin istediğiniz ilişki tarzı onun için bşraz monoton olabilir.

Bugün sevgilinizle bir eğlenceye katılmak için çok büyük bir para harcayacaksınız ama buna değecek. Bu eğlence sizi tekrar yakınlaştıracak. Beklenmedik bir masraf çıkmayacak.

Ani bir kararla başka bir şehirden bir misafiriniz gelebilir, ona da zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biraz kendinize yönelmelisiniz. Çevrenizdeki kolay ve gereksiz talep eden insanlara yoğunlaşmaktan epeydir kendinizi yalnız bıraktınız. Kendinize yöneldiğinizde ve az buz sorun sahibi olmadığınızı görüp paylaşmak istediğinizde, kolay talep edenlerin genellikle zor veren insanların içinden çıktığını göreceksiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler Cuma günümüz Ay-Kova burcu seyriyle başlıyor. Bu enerji,  yeteneklerinizi geliştirme arzunuzu gösteriyor. Mantıklı hareket edebilir, sorumluluklarınıza sahip çıkabilirsiniz. İyi biliyoruz ki bir Yengeç  güven içinde benzetme yerindeyse güvenli limanında yaşamaktan hoşlanır. Ancak eğer bir amacı, hedefi varsa bunu gerçekleştirmeye karar vermişse onu yolundan kimse döndüremez. Saat 07:24 Ay-Mars karşıtlığı, kabul etmek zorunda olduklarınızdan ziyade, sizin için en yararlı en doğru olanını seçme istekliliğinizin göstergesi.  Birilerinin ne dediğinden ziyade, ne düşündüğünüz veya neyi istediğiniz çok daha önemlidir. İpleri teslim etmeye niyetiniz yoktur. Saat 13:19 Ay-Venüs karşıtlığı çıkarlarımızı zora sokabilecek ve ilişkilerimizi bozabilecek durumları işaret etmektedir. Bu durumda anlayış göstermemiz mümkün olmayabilir. Hem biz hem de başkaları arasında soğukluk yaşanabilir. Elden geldiğince bilinçli olalım. Saat 19:56 Ay-Uranüs olumlu görünümü, eğer bazı durumlar istediğiniz gibi gelişmezse, aradığımızı bulamazsak,  â€'Ne biçim iş, nasıl bir haksızlıktır bu diyerek isyan ederiz. Zorlukların  sizi yıldırmaması ve doğru bildiğiniz yolun size başarılar kazandırması dileğimle,

28 Ağustos 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkileriniz veyabirlikleriniz ön planda. Bu alanda dikkatli davranmalı ve enerji harcamalısınız. Bazı fikir veya planlarınızı başkalarıyla paylaşmanız durumunda diğer seçeneklerinizin de farkına varabilirsiniz. Seyahatler esnasında veya bir arkadaşınız vasıtasıyla tanışacağınız kişiler daha önce hiç aklınıza gelmeyen konulara ilgi duymanız sonucunu doğurabilir. Güven duymadığınız ya da plan veya fikirlerine şüpheyle yaklaştığınız kililer olabilir. Bu anlamda sezgilerinize güvenmenizi öneririm.

28 Ağustos 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size gereğinden fazla sorumluluk yükleyecek işlerin altına elinizi sokmaya çalışan kişiler olabilir. Aklınızı toplamanız ve fikirlerinize çeki düzen vermeniz gerekiyor. Malum birkaç aydır çok, hatta zor şeyler yaşadınız. Artık, yeni planlar yapmanın, yeni girişimlerde bulunmanın veya yeni programlara başlamanın zamanıdır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İlişkilerde dengenin kaybolabileceği, egoist tavırlarda artış görülebilecek, özgürlüklerin kısıtlanması nedeniyle sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalınabilecek, ben bilirim tarzı yaklaşımlar, acele hareketlere bağlı sakarlıklara ya da gerilimlere açık, toplumsal gelişmeleri, topluluk hareketlerini de akla getiren bir gündeyiz. Akşam saatlerinde ise, sürprizler, türlü hoşluklar veya hoş gelişmeler günün stresini unutturabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Ağustos 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün size kriz çıkaran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda endişe içine düşebilirsiniz. Sabırlı davranmanız gereken zamanlardasınız. Sakin tavrınızla sorunları çözebileceksiniz. Finansal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Uğraştığınız işlerde eksiklikleri tamamlamak için çaba sarf edebilirsiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizle barışın. Yeni insanlar tanıyabilir ve bu insanlarla güzel projelerde beraber bulunabilirsiniz. Özgüveniniz yüksek olmalı.

28 Ağustos 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

28 Ağustos 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün satış, reklam, pazarlama, ulaşım, teknoloji ve iletişim alanlarınızda şanslı etkileriniz var. Bu işlerden biriyle uğraşmıyorsanız yakın çevrenizle keyfinize diyecek olmayabilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mesleki konularda sürpriz gelişmelere ve yeni fırsatlara açık olacaksınız. Aklınıza çılgın bir proje fikri gelebilir ve bu herkes karşılaşabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise, alternatif tıp, alternatif iyileşme yöntemleri, enerji konularını araştırmaya başlayabilirsiniz. Eğer yalnız iseniz işiniz sayesinde tanışabileceğiniz bir kişi ile romantik etkileşimler söz konusu olabilir.

28 Ağustos 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

28 Ağustos 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 28' 01" R
Ay
Koç
24° 22' 13" R
Merkür
Koç
20° 34' 11"
Venüs
Boğa
08° 40' 24"
Mars
Koç
04° 31' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 58"
Satürn
Balık
17° 06' 11"
Uranüs
Boğa
22° 42' 19"
Neptün
Balık
29° 05' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 18"
Lilith
Başak
24° 01' 43"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>