Yengeç Burcu

Yengeç Burcu

22 Haziran - 22 Temmuz
Günün Mottosu

Yengeç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Kasım 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün elde ettikleriniz için kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir gün. Duygusal olduğunuz kadar gerçekçisiniz de. İlişkinizde duygularınızdan çok gerçekler ağır basıyor.

Bir süre daha disiplinli ve yoğun bir çalışma temposu gerekebilir. Başarınızın sırrı titizliğinizde ve çalışkanlığınızda. Bu yönünüzle çok takdir topluyorsunuz.

Gereksiz harcamalardan kaçınmayı biliyorsunuz ama bazı zevkleriniz söz konusu olduğunda kendinizi pek frenleyemiyorsunuz. Yeni alışverişlerden önce bütçenizi gözden geçirmeniz yerinde olacak.

Önümüzdeki günler içinde kulağınıza gelecek bir haber sizi üzebilir. Üzülmeden önce meseleyi büyütüp büyütmediğinizi gözden geçirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaşamınızdaki köklü değişiklik hazırlıkları sizi heyecanlandırıyor. Değişikliklere kısa zamanda ayak uyduramayacağınız endişesiyle biraz tedirgin ve telaşlısınız. Ama umudunuz yerinde. Bugün umudunuzu arttıracak bazı gelişmeler var. Hayalini kurduğunuz bir haber alabilirsiniz. Bu haber yaşamınızda yeni değişikliklere neden olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Yengeçler, saat 14:18 Yay burcunda doğacak Yeniay, kendimiz için ve genel olarak hayatımızı ilgilendiren konuları sağlık, verimlilik ve gelişim yönünde ele aldığımız zamanı vurgulayıcıdır. Neler sizi memnun etmiyorsa onu yenileştirmek, hangi konuda bilginizi geliştirmek istiyorsanız o alana yönelmek, bilgi ve tecrübe sahibi olmak için kararlarımızı gözden geçirmek adına bu enerjiyi kullanabiliriz. Yeniayın yöneticisi Jüpiter-Terazi burcunda ilerlediğinden, evimiz, ailemizle ilgili konularda uyumlu, nazik paylaşımlara ve seçkinliğe önem veririz. Yeniayın görünümleri, özgürce işlerimizi yapmak ve buna uygun şekilde günümüzü geçirmek amaçlı kararları işaret eder. Düzensiz olanı terk etmek, verimli olana yönelmek için gayret gösteririz. İlişkimizdeki sorunları birlikte çözmek veya evlilik yaparak düzenli bir hayata kavuşmayı düşünürüz. Yeteneklerimizi geliştirmek, bir işte söz sahibi olmak, rutin sağlık şikayetlerimizi tedavi ettirmek isteği de yine bu Yeniayda etkili olan konulardır. Ancak özellikle evlilik,ortaklığı veya toplumsal ilişkilerde belli bir baskı, sizi kısıtlayan ve düşündüren durumlar olabilir. Bu konuda verilecek kararın gayet dikkatlice incelenmesi gerekir. Yeniayın her birimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

29 Kasım 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yakın arkadaşlarınızla ilgili bir takım gizlilikleri keşfedebilirsiniz. Onların sizden sakladığı düşünceleri var ve bu konuda duyumlarınızda yanılmadığınız görmek, sizi rahatsız edebilir. Gücünü olumlu bir şekilde hissedebileceğiniz ve sizin düşüncelerinizle ortak yansımalar yakalayacağınız dostlarınızla dertleşebilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi huzursuz eden bir takım gelişmeler gerçekleşebilir. Sizi manipüle eden, önünüze taş koymaya çalışan kişiler enerjinizi düşürebilir. Karamsar ve negatif karakterler başınızı ağrıtabilir. Günün Atmosferi:Özel ilişkiler açısından kritik bir süreçteyiz. Beklenmedik gelişmeler yaşansa da Yay burcundaki yeni ay enerjimizi yükseltiyor ve hedeflerimiz konusunda bize yol gösteriyor. Fakat bu esnada fazla hayalperest olmayalım. Zira yanıltıcı etkiler ve enerjiler hakim. Yarım kalan işleri tamamlamalı ve yeni girişimlerde bulunmalıyız. Özellikle akşamüzerine doğru, daha gerçekçi hareket etmekte fayda var. Verdiğimiz sözlerin arkasında duralım. Gece yarısına doğru ise ilişkilerde bir hareketlenme ve yenilenme söz konusu olabilir.

29 Kasım 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızda artış olabilir. Yeni işler gündeminizi etkiyebilir. Beklediğiniz konular çözüme kavuşabilir. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili koşullar sizi etkileyebilir. Aşk hayatınızdaki gelişmeler gelecek planlarınızı etkileyebilir. Fikirlerinizi ortaya koyarken dikkatli olmanız gerekebilir. Bazı konularda yanılabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Erime... Bağlandığınız birileri bugün sizden uzak kalabilir. Bunu aniden tepki vererek kötü algılamayın. Karamsar bir gün.

29 Kasım 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyuncahayatınızda olumlu anlamda destek alırken, başarılıgörüşmeleri gerçekleştirebilir, seyahate çıkabilir, kendinizi ve enerjinizi çok iyi hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde genel motivasyonunuzda geçici bir düşme yaşayabilir, bu süreçte değer verdiğiniz kişilerle iletişiminizde kırgınlık ve alınganlık gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günlük akışınızı düzenlerken çok büyük adımlardan kaçının. İş sorumluluklarınız yüksek ama henüz kafanızdaki yenilikler adına desteklenmiyorsunuz.

29 Kasım 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Cinsel enerjinizin yüksek olabileceği bugünde daha çok sefahat yaşama ve size keyif verecek bu tür etkinliklerle vakit geçirmelisiniz.Ay'ın boşlukta olacağı saatlerde yeni bir başlangıçtan ziyade elinizde daha önceden hazır halde olan keyif alanlarının tadını çıkarmalı ve zihninizi basit işlere yormalısınız. Gece saatlerinde daha somut konular önünüze çıkacaktır. Üstelik hizmet alanınızdaki dayanışma,dağılımındaki adalet duygusu çalışanlarınıza karşı kendinizi güvende hissetmenize neden olacaktır. Hatta bu durumu aranızda kutlayabilirsiniz.

29 Kasım 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir gün. Kendinize olan güveniniz ve pratik zekanız sayesinde işyerinizde terfi etmeniz çok yakın. Gerekgerek özel hayatınızda herşey toz pembe. Duygusal bağlamda yine de biraz dikkatli olmanızda fayda var. Sahiplenme duygunuzun ağır basmasına izin vermeyin.

29 Kasım 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 33' 20" R
Ay
Oğlak
13° 11' 01"
Merkür
Koç
16° 35' 11"
Venüs
Koç
29° 53' 47"
Mars
Balık
29° 02' 05"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 54"
Satürn
Balık
16° 29' 46"
Uranüs
Boğa
22° 17' 46"
Neptün
Balık
28° 52' 51"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 30"
Lilith
Başak
23° 14' 18"
True Node
Koç
15° 23' 02"
Son Güncelleme : 29/04/2024 12:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>