Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Şubat 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Umutsuz başladığınız ilişkiniz, hiç beklemediğiniz bir biçimde gelişiyor. Gitgide bağlandığınızı hissediyorsunuz. O da size en az sizin kadar ilgili. Şimdilik problem gözükmüyor.

Herkesi yoranyoğunluğu sizi etkilemiyor. Yeniliklere ilgili ve açıksınız. Ortak önerilen biryolculuğu sizin üzerinize kalabilir. Çok cazip gösterilen bu yolculuğa isteksiz bakmanız pek işe yaramayacak gibi.

Kendi çıkarlarınızı korumaktan uzak davranışlarınız, zaman, zaman sizi nakit sıkıntısına sokabiliyor. Bugünlerde göreceli bir darlık yaşayabilirsiniz. Ama kısa süreli ve çözülecek bir darlık bu.

İçine girmek istemediğiniz bazı tartışmalardan kaçınmamalısınız. İkili birtakım görüşmeler kaygı duyduğunuz engellerinizi azaltabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnatçı yaklaşımlarınız doğal özellikleriniz olarak kabul görüyor. Sıcakkanlılığınızın çevreniz üzerindeki etkisi, bir konuda göstereceğiniz ısrarla tartışılır hale gelebilir. Üzerine gitmeye kararlı olduğunuz bir konuda, aceleci davranmayıp nabız yoklamanız yararlı olacak. Arkadaşlık bağlarınız güçlü. Kimi hayal kırıklıklarınız, deneyim birikiminize bağlı olarak azalacak.

11 Şubat 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 11 Şubat saat:02:19-7 Mart saat:02:45 tarihleri arasında Venüs-Balık burcunda ilerleyecek. Tutkulu, istekli bir şekilde ilişkilere bakmaktan yanayız. Romantizm, ılımlılık, şefkat ararız. Aşk hayatımızla ilgili konularda ılımlı düşünürüz. Kimseyi kırmak gücendirmek, sonra da uğraşmak niyetinde değiliz. Romantik sözlere, güzel niyetlere, sevgi dolu buluşmalara açığız. Ancak bir yandan da tabii ki dikkatliyiz, bize ait olanı sahipleniyoruz, tutkuluyuz. Geçmişte yaşananlara endişeden uzak, iç gözlemde bulunarak bakabilmemiz kolaylaşır. Hani bazen insan aşkta kendini garip, kafası karışmış, gerçeklerden uzaklaşmaya hazır bir halde hisseder ya. Çünkü canınız acıyordur. Belki yaşadığınız eski tecrübeler veyahut mevcut sorunlarınız sizi baskı altına almıştır. İşte Venüs, dönemi bunları restore edicidir, moral yükseltir. Aşkta ılımlı paylaşımın, hoş duyguların, yücelen sevginin işaretçisidir. Partnerimizin bize olan güzel yaklaşımları ve romantik jestleri hoşumuza gider. Öyle para pul gözümüz pek görmez. İsteriz ki, sevgilimiz bizi el üstünde tutsun. Ancak ben derim ki, ilişkisi yeni başlayanlar, karşınıza çıkan kişiye dikkat edin, onu tanıyın. Hemen kanmayın. Bu geçişin hepimizin hayatında olumlu gelişmelere işaret geçmesi dileğimle,

11 Şubat 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatındaki değişiklikler sana istediğin ortamı sağlayabilir ve sağlam adımlar atabilirsin.

11 Şubat 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sükûnetinizi koruduğunuz, toplum içindeki yerinizi görmek istediğiniz ve sosyal çevrenizden daha fazla onay beklediğiniz bir gün olabilir. Kariyer hayatınızla ilgili bazı fikirler geleceğinize sürpriz faydalar sağlayabilecek noktaya gelebilir. Geleceğinizi şekillendirmek ve daha rahat yaşamak her zaman bizim kontrolümüzde iken bunu doğru yolda kullanmak, hayatımızı daha rahat yaşamımıza neden olacağından bunu bilerek hareket ettiğinizde her şeyin sizin için daha güzel olacağını takdir edeceksiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün başkalarından çok şey öğrenebilirsiniz. Ortaklaşa alanda ve aşk hayatında daha mutlu olabilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Venüs'ün burç değiştirmesiyle birlikte aşkta güzel bir dönem başlıyor. Bu dönemde aşık olabilirsiniz. Sevdiğiniz konularla ve kişilerle birlikte olmaktan keyif duyabilirsiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Balık burcuna yerleşen Venüs 8 Mart'a kadar aşktan başınızı döndürecek. Bereketi sevgiyle buluşturacağınız bir dönemdesiniz. Aynı zamanda sevdiğiniz bir hobiye de bu dönemde tutkuyla bağlanırsınız. Çocuk sahibi olmak isteyenler için harika bir dönem. Sanatsal etkinliklerin tümüne katılmak istersiniz.

11 Şubat 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla aşkı daha etkili bir şekilde yaşayacağınız bir sürece giriyorsunuz. Kalbiniz boşsa aşkı yakalayabilirsiniz. Şans sizden yana olacak.

11 Şubat 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yurt dışı bağlantılarınızla iletişim kurabilirsiniz. Her türlü konu abartılı bir şekilde önünüze düşer. Siz dolduruşa gelmeden sağ duyunuzla olayları en yalın haliyle yönetmeyi başarırsınız. Beklenti içine girmeden doğal akışta kalmayı deneyin.

10 Şubat 2018, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihninizin, hayalleri ikinci plana alıp görevlerinize odaklanacağı bir gün geçireceksiniz. Bu da, tamamen günlük işlerinizle ilgilenmeniz sonucunu getirecektir. Geleceğe yönelik beklentilerinizi, uzun vadeli planlarınız kafanızdan çıkarıp, yapılması gereken işe yoğunlaşacaksınız.

11 Şubat 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 51" R
Ay
Oğlak
03° 57' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 25"
Venüs
Koç
29° 02' 26"
Mars
Balık
28° 29' 56"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 12"
Satürn
Balık
16° 26' 02"
Uranüs
Boğa
22° 15' 23"
Neptün
Balık
28° 51' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 08"
Lilith
Başak
23° 09' 41"
True Node
Koç
15° 24' 51"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>