Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde kendinizi bağlanmış hissettiğiniz konulara fazla tepkimecilikle yöneliyorsunuz. Kendinizi daha özgürleştirme arzunuz, yine karşılıklı anlaşmalara bağlı. Tek taraflı davranamazsınız.

Düzen ve disiplin konularında katı ve ödünsüzsünüz. Zararsız ya da önlenebilir küçük zaaflara biraz daha esnek yaklaşabilirsiniz. Önümüzdeki günler içinde sizin olumlu anlamda ön plana çıkabileceğiniz bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Tasarruf konularında biraz gevşeksiniz, ama bugünlerde edinme ihtiyacı duyacağınız gelişmeler olabilir. Kazancınız güvenli bir yaşam için oldukça elverişli. Ama birçokları gibi sizde yarın kaygısı taşıyorsunuz.

Temkinli olmanız iyi bir şey ama bir konuda size verilen güveni karşı tarafa kolay, kolay veremiyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı kararlarınızdan olumsuz etkilenecek olan kişilerin sergileyeceği tutumlar, sizi biraz düşündürebilir. Çevrenizde oluşan birtakım guruplaşmaların zararsız görünümünün altında, ilişkileri yıpratacak taraflar görebilirsiniz. Çok sağduyulu olmanız gereken bir gününüzdesiniz. Artık zamanı geldi de geçti, diye düşündüğünüz bazı kararları bu günlerde alabilirsiniz.

12 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 08:08 Ay-Neptün görünümü, ilişkinizle alakalı konularda veya genel olarak aşk hayatınızla ilgili meselelerde yanlış değerlendirmede bulunmamak gerektiğini söylemektedir. İnatlaşmalardan kaçınmak şarttır. Hele hele karamsar düşünmek size bir yarar sağlamaz. Saat 22:22 Ay-Pluto kavuşum etkisinde, bazı meseleler umduğumuz gibi gitmiyor diye karamsarlığa kapılmayınız. Kendine güvenli bir insan yaşanabilecek her türlü durumda belli esneklik içinde gelişmeleri ele alabilir.

12 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlarla paylaşımların artıyor. Sohbetine, beklediğinden de fazla insan katılmak isteyebilir.

12 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gerek sosyal medya ile paylaşımlarınızda gerekse sosyal çevre iletişimlerinizde daha ılımlı ve sakin bir yol benimsemeniz çevrenizdeki dostlukların sürmesi açısından gayet önem taşımaktadır. Özel yaşamınızda ise eşiniz veya partnerinizle aranızda oluşan mesafeler aslında aranızdaki uzaklaşmanın bir göstergesi olduğundan bunu kurtarmakta tamamen size bağlı bir durumdur, unutmayın. Kariyerinizle ilgili ciddi projeleriniz için önemli kararlar alabilir, ortaklık içinde yürütebilirsiniz.

12 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sizin için koşturmaca içinde yoğun bir gün olabilir. Yazılı ve sözlü iletişim trafiğinin artması sebebi ile akşam saatlerinde yorgun düşebilirsiniz. Bugün bazı kadın figürlerden destek alabilmeniz mümkün. Kardeşleriniz ya da akrabalarınız ile ilgili bazı sorumluluklar gündeme gelebilir. Öğrenmeye açık olduğunuz bu günde, eğitim konularına ağırlık verebilirsiniz.

12 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Haftanın ilk günü iletişim ağırlıklı olabilir. Kısa yolculuklar, görüşme ve ziyaretler çokça gündeminize gelebilir. Yakın çevrenizle temas ve konuşma halinde olabilir, kendinizi daha çok ifade etme imkanı bulabilirsiniz.

12 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çalışmalarınızı başarılı bir biçimde sürdüreceksiniz. Son derece olumlu ve kararlı davranabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Gelişmeler istediğiniz gibi olacak. Parasal konularda çalışmalarınızı hızlandırmaya başlıyorsunuz.

12 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, güvensiz tavırlarınız ön planda olabilir. Beklenmedik durumların moralinizi bozmasına izin vermeyin. Bu hafta enerjinizi ailenizle ilgili konularda harcayacaksınız. 

12 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Oğlak burcunda seyahat ediyor. Bir takım olaylara daha ciddi ve mesafeli yaklaşabilirsiniz. Duygusal meseleleri halletmek, masaya yatırmak için çok uygun bir gün değil. Kardeşle aranızdaki küskünlüğü ortadan kaldırmak için gayet iyi. Fikir ayrılıklarınızı mantıklı bir şekilde çözüme kavuşturmalısınız.

12 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, olayları yönetmeye çalışmak yerine, mevcut duruma uyum sağlamanız gerekiyor. İlişkilerinizin yönetimini de başkalarına devredin ve kendinizi hayatın akışına bırakın. Böylece, gerginlikten uzak, oldukça huzurlu bir gün geçireceksiniz.

12 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 40' 42" R
Ay
Oğlak
01° 12' 41"
Merkür
Koç
16° 20' 19"
Venüs
Koç
28° 47' 02"
Mars
Balık
28° 20' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 17"
Satürn
Balık
16° 24' 55"
Uranüs
Boğa
22° 14' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 25"
Lilith
Başak
23° 08' 18"
True Node
Koç
15° 25' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>