Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Şubat 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızdaki mutluluk tüm yaşamınıza yansıyor. Oldukça parlak bir gününüzdesiniz. Sabırlı tavrınızın karşılığını göreceksiniz. Bugün, sevdiğinizle ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

İş yerinizde ortada dolaşan söylentilerden güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Son zamanlardaki dayanaksız söylentilerden bir farkı yok gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz.

Bu sıralar duygusal konular sizin için daha ön planda olduğu için mali sorunlarla pek uğraşmıyorsunuz. Oysa yeni bir bütçe yapmanız yarar getirebilir. Mali durumunuz sandığınız kadar kısa vadede sevinç getirmeyebilir.

Son günlerde beklemediğiniz bazı tesadüflere kuşkulu bakıyorsunuz. Daha iyi bir gözlemci olabilirseniz, bu tesadüflerin size yarar getirebileceğini göreceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkilendiğiniz biri, sizi bugünlerde hayal kırıklığına uğratabilir. Bu kişiyi hakkettiğinden fazla önemsediğinizi fark edemiyorsunuz. Bu, sizdeki birtakım duygusal yığılmaların yansıması olabilir. Bugünlerde yaşayacağınız bir sorun, bazı olayları çözmede ne kadar düzgün bir yol izlediğinizi size gösterecek. Böyle durumlarda ana meseleden kopmadan ayrıntıları seçebiliyorsunuz.

13 Şubat 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler günümüz saat 08:43-18:11 arasındaki Ay-boşluk etkisinde başlıyor. Önemli kararlar almak yerine eksiklerinizi tamamlamanız, sağ duyulu davranmanız gayet yararlıdır. Sıradan günlerde, tespit edilmesi mümkün olmayan bir çok detay boşluk etkisi altında göze çarpabilir. Hatta bu yüzden de yanlışlarınızı düzeltmek gayet kolaydır. Şöyle bir kendinizi gözden geçirdiğinizde gerçekçi saptamalarda bulunmanız mümkündür. Eğer dürüst bir yüzleşmede bulunursanız, kendinizi düzenleyebilirseniz hakikaten faydalı olduğunu görürsünüz. Saat 18:11 Ay-Kova burcunda ilerleyecek. Odak noktanızda eviniz ve aileniz baş sırayı alabilir. Birlikte yaşadığınız insanlarla olan temasınızı daha güçlü kılmanız, anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için istekli olmanız faydalıdır. Sorumluluklarınız konusunda özen göstermeli, size ihtiyaç duymaları halinde gereken desteği vermelisiniz. Bu enerji altında sabırsızlık ön plandadır. Değişim isteğinin yükselmesi fakat olanaklarınızın kısıtlı olması keyifsizlik yaratabilir. Bulunduğunuz ortamdaki kurallar sizi daraltabilir. Özgür olmak ihtiyacınız baskındır. Bu yüzden de üzerinizde denetim uygulanmasına tahammülünüz yoktur. Gün boyunca işlerinizde kolaylık, gönlünüzde huzur dileğimle,

13 Şubat 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanları yönlendirmek istediğin bir gün. Kafandaki planları onlarla paylaşabilirsin.

13 Şubat 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün yaşadığınız olumsuz duygulara karşılık ruhsal dinamizmi yakalamanız gereken bir gün. Çünkü iç huzuru sağlayamadığınız sürece yaşam içindeki işlerle ne kadar başarılı olursanız olun hep bir şeyler eksik kalıyor gibi hissedeceksiniz. Yaşamda iyi ve kötünün, beyaz ve siyahın her zaman olacağını bilmeniz ve şartları buna göre oluşturmanız sizin daha az mutsuz olmanızı sağlayacağından bu anlamdaki etkileri de daha kısa vadede yok olacaktır. Amirlerinizle olan ilişkilerinizde ise manipülasyondan uzak durmalısınız.

13 Şubat 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 8:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Gün içinde iletişim ve hareket halinde olma ihtimaliniz yüksek. Yakın çevreniz ya da akrabalarınızla ilgili olarak yorucu koşullar içinde olmanız mümkün. Akşam saatlerinde ise eviniz ve ailenize zaman ayırmak için uygun koşullar var. Ailevi konularda fedakârlıklar yapabilir ya da bazı konuları bir sonuca bağlayabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün kendinizi huzursuz ve sinirli hissedebilir, İsyankar davranışlar ve yükselen ses tonunuzlaarkadaşlarınızın tepkisi ile karşı karşıya kalabilirsiniz dikkatli davranın ve sakinleşmek için çaba gösterin. Özel yaşamınızda ise ilişkinizde ki monotonluğa daha fazla tahammül edemeyebilir ve eşinizle bu konuda açıkça tüm rahatsızlıklarınızı konuşabilirsiniz. Bekar Akrepler sizlerde bugün ne istediğinizi belirlemekte zorlanabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden hayatınızdaki kadın figürler, anneniz ve eğer siz bir erkekseniz eşinizle ilgili konularda belirsizlik ve durağanlık yaşayabilirsiniz. İlişkilerde yeni kararlar almamanız gereken ve yaşayacağınız her duyguyu normal ve insana özgü olarak kabul etmeniz gereken enerjisi durağan bir günde bulunmaktasınız.

13 Şubat 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişimsel konularda yakın çevrenize karşı duygularınız güçlü çalışacak. Doğru ifadelerle yol alacaksınız. Şansınızı iyi değerlendirmelisiniz. 

13 Şubat 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaratıcılık, yapılanmak inşaat başlatmak, şirket kurmak için olumlu bir gündesiniz. Ciddi kararlar almak için sabah saatlerine bir toplantı koyabilirsiniz. Çalışkan, verimli, kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı bir gündesiniz. Resmiyet gerektiren konularda ilerleme kaydedersiniz. Uzun vadeli planlar yapmalısınız.

13 Şubat 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, masraflarınızın düşmeye, bütçenizin rahatlamaya başladığını görebilirsiniz. Azalan harcama kalemlerinin cebinizde bıraktığı parayı, uzun zamandır istediğiniz bir seyahate çıkarak değerlendirme düşüncesinde olabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 32' 12" R
Ay
Yay
29° 17' 47"
Merkür
Koç
16° 18' 16"
Venüs
Koç
28° 36' 15"
Mars
Balık
28° 13' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 30' 15"
Satürn
Balık
16° 24' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 11"
Neptün
Balık
28° 50' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
20° 32' 55"
Lilith
Başak
23° 07' 19"
True Node
Koç
15° 25' 55"
Son Güncelleme : 28/04/2024 11:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>