Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Şubat 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Canlılığını yitirmiş beraberliklere karşı biraz sınırını taşan eleştirileriniz var. Hayata çok canlı, hareketli bir pencereden bakıyorsunuz. Duygu dünyasının, çok kişiye özel olduğunu unutmamalısınız.

Yeteneklerinizin beslenmesi gerekiyor. Çok yönlü oluşunuz, bilgi alanınızın dışındaki konulara da ilgi duymanızı sağlıyor. Bu zenginlik, bugünlerde yeni yönelimler getirebilir.

Arkadaş çevrenizde paylaşımcı özellikleriniz övgü görüyor. Bugünlerde ödeme konularında feraha çıkabilmeniz, akıllı para kullanımının ve yoğun çalışmaların sonucu.

Bir yakınınızın para gereksinimine beklendiği kadar ilgi göstermeyişiniz, çok anlaşılır nedenlere bağlı. Bununla ilgili üzüntü yaşamanız gerekmiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kafanızın karışmasına, yeni değerlendirmeler içine girmenize neden olan gelişmeler var. Ani yargılamalar ve kararlar risk taşıyabilir. Kendinden emin yaklaşımlar, zor oluşturulmuş arkadaşlıkların zedelenmemesini sağlayacak. sosyalliğinizi genişletme niyetiniz, sizi birden çok alanın ilgilisi yapıyor. Bir kısmının, içine girmeden de sizin tarzınız olmadığını görebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 05:41 Cumartesi günümüz, Balık burcunda ilerleyen Ayın yumuşacık sevgi dolu ışığı altında başlıyor. Hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk kavramlarının ön planda olduğu bu enerji, yüreğimizin içindeki çocuğu uyandırıyor. İnsan böyle bir enerji altında hem kendini rahatlatmaktan yana hem de hayata olan inancını pekiştirmekten yanadır. Dostluklar, güzellikler, huzur ve uyum duygusu içinde geçirilen bir gün nasıl da dinlendirir, huzurlandırır insanı. Saat 17:58 Ay-Satürn görünümü, önemli konularda karar vermemizi sağlıyor. Çevremizle bağımızı güçlendiriyor. Bize yönelen güzel yaklaşımların işaretçisi oluyor. Bu saatlerde huzurluyuz ve isteklerimizi elde edebilecek güce sahibiz. Saat 19:36 Ay-Venüs kavuşumu etkisi altında bazı meseleleri hassasiyetle ele alabiliriz. Yaşamımız nasıl olmalı, gerçekten istediğimiz nedir sorular kafamızın içinde dolanıp durur. Olayları bazen gergin bazen de gereksiz yere büyüterek ele alabiliriz. Günün yüzlerimizi gülümsetmesi ve ruhumuzu huzurlu kılması dileğimle,

16 Şubat 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşinle yapacağıngezisi; yeni yerler, yeni insanlar, farklı kültürler ile tanışmana neden olabilir.

16 Şubat 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün özellikle gelir-gider dengenizi bir düzene oturtmak, borçlarınızı düzenlemek, yeni finansal akışlar bulmak adına çok güzel etkiler altındasınız. Bunu iyi değerlendirmeli, gelecekle ilgili güzel fırsatlar barındıran bu etkilerden tam olarak yararlanmayı bilmelisiniz. Eğitimsel, hukuksal, ticaret alanlarında problemleri olan akreplerin ise ekstra dikkat etmeleri gereken bir süreç. Eski alacaklarınızı tanzim edebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bu gece yarısı gerçekleşen Güneş tutulması sizin yaşam alanınız ve aileniz üzerine vurgu yapıyor. Bu konularda birtakım bitişler ya da yeni başlangıçlar yaşanabilir. Gün içinde hayal gücünüzü kullanabileceğiniz, yaratıcı faaliyetler içinde olabileceğiniz bir zaman geçirebilirsiniz. Bugün aynı zamanda sevdiğiniz kişi ile romantizm yaşayabileceğiniz bir gün.

16 Şubat 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sezgileriniz öylesine yoğundur ki, Bu durum sizi rahatsız edecek boyutta olabilir. İç sesinizi susturmak için mücadele edersiniz adeta, Bunu mümkün olduğu kadar yapmamalısınız. Sezgilerinizin sesine kulak vererek hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. İşinizle ilgili sorumluluğunuz dahilin de olan hiçbir şeyi ertelememeli ve bir başkasının yapmasını talep etmemelisiniz. Özel yaşamınız da ise ilişkinize zarar veren davranışlarınızdan uzaklaşacak ve kendinize öz eleştiride bulanarak doğru yaklaşımlarda bulunarak sorunlarınızın üstesinden gelebileceksiniz. Bekar Akrep' ler sizler de karşı cinsin yoğun ilgisi ile karşılaşacağınız bir gündesiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güneş tutulması aile ve ev yaşamınızda sıradışı ve beklenmedik olay ve gelişmeleri beraberinde getirebilir. Yaşadığınız ve içinde bulunduğunuz durum karşısında sizden beklenmeyen, sürpriz bir tutum içine girebilirsiniz ancak bunun akıllı, mantıklı ve sağduyulu bir yaklaşım olduğundan emin olmalısınız.

16 Şubat 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevgi dolu etkileşimlerle aile hayatınızda dengeyi sağlayabilirsiniz. Bu tarihten sonra evlenmeyi ve yuva kurmayı düşünüyorsanız işlerin rahat ilerlediğini görebilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Venüs ile Satürn arasındaki olumlu etkileşim, uzun zamandır içinde bulunduğunuz ilişkiye yönelik kalıcı ve ciddi kararlar almanıza aracılık eder. Hobinize yönelik birkurabilirsiniz bu dönemde. Çocuğunuzla alakalı gelecek hayatına yönelik kararlar almak için hiç geç kalmayın. Sosyal ilişkilerinizde gelişme var.

16 Şubat 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşkunuz ve yerinde duramamanız, sizi olduğunuz yere çivileyen rutin işlerden çok sıkılmanıza neden olabilir. Çareyi, kendinizi dışarıya atmakta, yakın çevrenizle eğlence içerikli sosyal faaliyetlere katılmakta bulabilirsiniz.

16 Şubat 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 54' 29" R
Ay
Oğlak
04° 19' 23"
Merkür
Koç
16° 23' 50"
Venüs
Koç
29° 04' 30"
Mars
Balık
28° 31' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 35"
Satürn
Balık
16° 26' 11"
Uranüs
Boğa
22° 15' 29"
Neptün
Balık
28° 51' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 13"
Lilith
Başak
23° 09' 52"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 28/04/2024 20:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>