Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Şubat 2018, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugünlerde kapınız aşka açık olmalı. Biri size ısrarla yakınlaşmak istiyor, bunu fark etme güçlüğü çekiyorsunuz. İşlere yoğunlaşmanız, sizi bu konuda yalnızlığa mahkum edebiliyor.

Son günlerde yorgunluk nedir bilmiyorsunuz. Bu nedenle de işle yatıp işle kalkıyorsunuz. İşinizin verdiği büyük duygusal tatmin, bugünlerde hayatın her yerinde size yetiyor, ama bu bir yanılsama.

Parayı iyi koruyor, ama gerekli durumlarda da sakınmayabiliyorsunuz. Bu konularda da fazlaca paylaşmacı birisiniz. Yakın zamanda sevinçli para haberleriniz olabilir. Alçakgönüllü yaşam tarzınız sizi dara sokmuyor.

Gönül meselelerindeki durgunluk, kendine kapanmış bir davranış göstermenizin ana nedeni olabilir. Son günlerdeki dalgınlığınızın nedenini yüreğinizdeki boşlukta arayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanlı bir topluluk içinde görünüyorsunuz. Bu toplulukla güzel bir akşam, bazı istenmeyen tartışmalarla tatsızlaşabilir. Haftanın ortalarına doğru biraz düşündürücü bir haberiniz var, serinkanlı ve objektif değerlendirmeniz gerekiyor. Şansa bağladığınız birçok konuda bugün yüzünüz gülebilir. Sabırlı ve biraz daha gerçekçi olmanız lazım.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 01:39 Merkür-Jüpiter görünümü, eğitimdenhayatına kadar her alanda özgürlüğün önemini vurguluyor. Bireysel olarak ihtiyaçlarımızı önemseyeceğiz. Parasal anlamda güvende yaşamak arzumuz yükseliyor. Bizi destekleyen, fikirlerimizi önemseyen, değer veren kişilerle konuşmaktan hoşlanacağız. Belki zorluklarımız var, çetin şartlarda yaşıyoruz. Bu nedenle bazen iyimser düşünemiyoruz. Bu görünüm sayesinde günlük değil, yarınları merkez alarak hareket etmeye önem verirsek potansiyel gücümüzün farkına varabiliriz. Saat 05:23 Güneş-Uranüs görünümü, görüşlerimiz, prensiplerimiz, inandıklarımız üzerinde hiç kimsenin baskı kurmasına izin vermeden hayatımızı yönlendirmek isteyeceğiz. Tabii ki hayatın kuralları, görev ve sorumluluklarımız yönünde bizi baskı altına alacaktır. Ancak şu var ki, bizim kafamızın içindeki ideallerimiz farklı. Bu yüzden de bu ideallere ulaşmanın yollarını, bu görünüm sayesinde gözden geçirebiliriz. Saat 17:29 Ay-Mars görünüm etkisinde, ailemizin maddi-manevi konularda bize vereceği desteğin göstergesidir. Ayrıca, harcamaların da işaretçisidir. Bizi zorlayabilecek şartlarla mücadele arzumuz yüksek olur. Saat 23:14 Ay-Kuzey düğüm görünümü, sizi geliştirici, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayıcı, iç barışıklığı ve kişisel hedef bilinciyle hareket etmenizi destekleyicidir.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanları kontrol etme isteğinin arttığı bir gün. Onların davranışlarına anlam yükleyebilirsin.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özel hayatınızda bazı özgürlük ve mesafeler olması gerektiği halde karşı tarafa bağımlı bir yapı sergiliyorsanız, kaybeden taraf siz olabilirsiniz dikkat edin. İlişkilerde özgürlüğün ve sınırların öneminin vurgulandığı, herkesin rahat davranmak isteyip bunu dile getirdiği, birbirini sıkmadan, herkesin farklı istekleri olabileceğini rahatlıkla ifade ettiği bir gün olacak. Bu anlamda partnerinizi anlamaya çalışmalı, ona gereken sevgi ve içtenliği göstermelisiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün saat 8:43 ten 18:11 e dek Ay boşlukta. Gün içinde iletişim ve hareket halinde olma ihtimaliniz yüksek. Yakın çevreniz ya da akrabalarınızla ilgili olarak yorucu koşullar içinde olmanız mümkün. Akşam saatlerinde ise eviniz ve ailenize zaman ayırmak için uygun koşullar var. Ailevi konularda fedakârlıklar yapabilir ya da bazı konuları bir sonuca bağlayabilirsiniz.

13 Şubat 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gündeminizde aileniz ve evinizle ilgili uğraşlar olabilir. Akılcı fikir ve çözümlerle ortaya çıkabilecek sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Geçmişe çok takılmamalısınız.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Duygusal tepkiler ortaya koyabilirsiniz. Partilere ve toplantılara katılabilir, dostlarınızla eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. Planlarınızı yakınlarınıza anlatacak ve onların desteğini alacaksınız. İkna edici ve etkileyici olabileceğiniz bir dönemdesiniz. Düşünceleriniz sağlıklı.

14 Şubat 2018, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda yapılması gereken işlerinizde değişik çözümler üretmenin yollarını bulacaksınız. Sevdiğiniz insanla romantik planlar yapabilirsiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Merkür ile Jüpiter arasındaki zorlu etkileşim ev hayatınızla kendi seçimleriniz arasında zor karar vermenize neden olabilir. Evden kopuşlar yaşamamaya özen gösterin. Kariyerinizdeki bir ilerlemede sizi ev ortamından uzaklaştırabilir. Bir süre evinizden uzak bir yerdenedeniyle yaşayabilirsiniz.

14 Şubat 2018, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ailenize karşı beslediğiniz derin duygular, bugün su yüzüne çıkıp sizi oldukça duygusal hale getirebilirler. Ailenize koşmanız, vaktinizi onlara ayırmanız ve sorunlarına çözüm getirmek için çabalamanız, günün ana temaları olabilir.

14 Şubat 2018, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 40' 42" R
Ay
Oğlak
01° 12' 41"
Merkür
Koç
16° 20' 19"
Venüs
Koç
28° 47' 02"
Mars
Balık
28° 20' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 17"
Satürn
Balık
16° 24' 55"
Uranüs
Boğa
22° 14' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 25"
Lilith
Başak
23° 08' 18"
True Node
Koç
15° 25' 28"
Son Güncelleme : 28/04/2024 14:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>