Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Aralık 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan kendinizi sıkıntılı hissedeceğiniz bir gündesiniz ve sevdiğiniz insana karşı yaklaşımlarınız mesafeli olacaktır. Sinirsel olarak oldukça hassas bir gündesiniz ve gergin tepkiler verebilirsiniz. Duygusal olarak bazı karışıklıklar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz ve bu bir çok konuda isteksizlik duymanıza yol açacaktır.

İş yaşamınızda yoğunluk yaşayacağınız bir gündesiniz. Enerjinizin önemli bir kısmınız işinizle ilgili konulara kanalize edeceksiniz. Her zamankinden daha fazla sorumluluk üstlenebilirsiniz yada düşüncelerinizin önemli bir kısmı işinizle ilgili olacaktır. Çevrenizdeki insanları yönetmek ve organizasyonlar konusunda başarılı olacaksınız. Bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceksiniz ve sistemli olarak isteklerinizin üzerine gidebileceksiniz. İşiniz konusunda akılcı kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz.

Maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve ödemelerinize ilişkin sorunlar çıkabilecektir. Maddi konularda yeni bir girişimde bulunmayın.

Yeni bir karar almak yada girişimde bulunmak için biraz daha beklemeniz daha doğru olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak gergin bir gün geçireceksiniz. Bu gerginliğiniz genel çevrenize de yansıyacaktır. Değişken bir mizaç göstereceksiniz ve duygularınız iniş çıkışlı bir periyot izleyecektir. Karar vermekte zorlanacağınız bir gündesiniz ve düşüncelerinizi toplamakta zorlanıyorsunuz. Genel çevrenizde sizi rahatsız edecek bazı gelişmeler olabilir. Yaşayacağınız gerilimler yüzünden bazı tartışmalara girebilirsiniz. Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:31 Ay-Jüpiter olumlu görünümü etkisi altında Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji, iç dünyamıza çekilerek ilişkimizde aksayan noktaları veya mutlu edici olanları gözden geçirmemizi sağlıyor. Bir yanıyla hevesliyiz diğer taraftan belirsizlik içeren konularda düşünceliyiz. 17 Aralık saat 05:53 - 5 Ocak 2015 saat 03:08 tarihleri arasında Merkür, Oğlak burcunda ilerleyecek. Bu süre içinde, şöyle ciddi biçimde hem hedeflerinizi hem mali konuları, hem de aşk hayatınızla ilgili meseleleri ele almanızda yarar var. Siz de istesiniz de istemeniz de, bu dönemkonularını öne çıkarıcıdır. Ailevi meseleler üzerinde düşünmeyi sağlar. Sizin kişisel ihtiyaçlarınızı hangi yolla karşılayacağınız önemlidir. Bazen karamsar düşünmeye neden olabilir. Çünkü insan bastığı yeri bilmekten yanadır. Çevre ilişkilerinde belli bir mesafe duygusu ön plandadır. Yani öyle herkesle pek sıkı fıkı olmak istemezsiniz. Genelde güvendiğiniz insanlarla konuşmayı tercih edersiniz. Saat 07:39-16:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Kimseye anlayış göstermek zorunda değilim diye düşünebilirsiniz. Eğer partneriniz bu ilişkide rahat davranıyor ve problemleri görmezden geliyorsa tabii ki öğleden sonranız pek huzurlu geçmeyebilir. Siz de bütün sıkıntınızı ya içinize atarsınız veyahut tümüyle kendinizi işe vererek unutmaya çalışırsınız. Ancak bütün bunların çözüm olmadığını bilirsiniz. Saat 16:51 Ay burcunuzda seyrine başladığında, her bir değerinize ayrı ayrı önem verirsiniz. Kendinizi güçlü görme arzunuz yoğundur. İnandığınız her ne varsa onun peşinden koşarak başarılı olmak istersiniz. Yüreğinizde huzur, gözlerinizde mutluluk eksik olmasın. Günün tüm güzellikleri sizlerden yana olsun.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendinizi yenilemek istiyorsanız, eski şartlarınızın size yaşattığı zorlukları tekrar yapmamaya çalışmalısınız. Karşıt ilişkilerinizde güven ararken, siz karşınızdaki kişiye bu duyguları eksik veriyorsunuz.. Zaman içinde değişen koşulların sizi değiştirmesine izin vermeli ve olayları, mantık yönünden yola çıkarak değerlendirmeliniz.

16 Aralık 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz. Aydınlatıcı ve zarif olmanız durumunda her şey kendiliğinden yoluna girecektir.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Dünya... Sorunları önlemek adına her şeyi en ince ayrıntısına kadar hesaplamış görünüyorsunuz. Davet veya organizasyon işlerinde aranılan kişi siz olacaksınız.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğlen saatlerinden itibaren ay boşlukta olacağı için bugün özellikle geleceğe yönelik hedefleriniz, sunumlar, proje ve organizasyonlar, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve kariyer gelirlerinizle ilgili bugüne has bir durağanlık ve belirsizlik yaşayabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi fırsatınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

17 Aralık 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 47' 41" R
Ay
Balık
29° 01' 50"
Merkür
Koç
19° 17' 60"
Venüs
Boğa
06° 32' 53"
Mars
Koç
03° 11' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 00' 39"
Satürn
Balık
16° 57' 41"
Uranüs
Boğa
22° 36' 20"
Neptün
Balık
29° 02' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 11"
Chiron
Koç
20° 54' 37"
Lilith
Başak
23° 50' 14"
True Node
Koç
15° 24' 06"
Son Güncelleme : 04/05/2024 22:05

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>