Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İnatçı huylarınızı bugün sevgilinize de göstereceksiniz. Beraberken sürekli sizin karar verdiğiniz şeyleri yapmak istiyorsunuz. Onun isteklerine saygı göstermiyor hatta eleştiriyorsunuz. Bugün bu tür davranışlarınız ile sevgilinizin kalbini kırabilirsiniz.

Mesleğinizle ilgili küçük ve önemsiz görünen sorunlar ileride başınıza dert açabilir. Detaylara dikkat etmeli ve kendinizi her konuda öne atmamalısınız. Bugünyerinizde hırçın , inatçı bir tutum sergileyeceksiniz.

Bugün yaptığınız yatırımlar ile ilgili olumsuz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zarar etme veya para kaybı yaşayabilirsiniz. Bu durum sizde moral bozukluğu yaratabilir ve yeni yatırım arayışları içerisine sokabilir.

Bunun dediğim dedik tavırlar içerisinde olacaksınız. Bu tavırlarınız sizi çok itici gösteriyor. Biraz daha anlayışlı ve başkalarının fikirlerine saygılı bir tavır sergilemeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok katı tutumlar içinde olacağınız bir gün olacak. Çevrenizdeki insanlara görüşlerinizi kabul ettirmekte oldukça inatçı bir tutum takınıyorsunuz. Unutmayın herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda değil. Duygusal anlamda sizi oldukça mutlu edecek gelişmeler yaşayacaksınız. İhmal ettiğiniz ailenizi ziyaret etseniz hiç fena olmaz.

18 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:29 Ay-Neptün olumlu görünümüyle Perşembe gününe adım atacağız. Bu enerjihayatınız-ciddi ilişki-aşk hayatınız-çocuklarınızla alakalı konularda size güçlü bir sezgi ve yaratıcılık gücü kazandırıyor. Bu sayede işlemeyen, aksaklık çıkartan her ne varsa onu tespit edebilirsiniz. Saat 10:58 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi, isteklerinizi kabul ettirme gücünüzü yükseltiyor. İlişkinizi güçlendirmek, temelini sağlamlaştırmaktan yanasınız. Bu anlamda konuşmalar yapabilirsiniz. Saat 12:29 Ay-Mars zorlu görünümü, ailevi konuların, mecburiyetlerin bizi sıkıştırması anlamına geliyor. Biz özgür olmak istiyoruz ve maddi-manevi anlamda kuvvetlenmek. Bizi kimsenin yönetmesine izin vermeyeceğiz. Bunun için gerekirse tepki gösterebiliriz. Saat 16:39 Ay-Pluto görünümü de sizi destekleyicidir. Çevrenizdeki insanlar üzerinde etkiniz bir hayli yüksektir. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay'ın burcunuzda ilerliyor. Ortak dostlarınızla birlikte çalışmalar için uygun bir gün. Maddi konumlarının size yeni bir çalışma alanına yönelmenize neden olacak. Bugün sevdiklerinizle sohbetler yapabilir ve aranızda birlik ve beraberliği güçlendirebilirsiniz. Çevresel paylaşımlarınız mükemmel gelişiyor.. Zarif davranışlarınızla ilişkilerinizde hoş anlar sizi bekliyor.

18 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz. Aydınlatıcı ve zarif olmanız durumunda her şey kendiliğinden yoluna girecektir.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

18 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başarıyı, parayı, lüksü belkide hiç şu anki kadar istememiştiniz. Hem şükür hem de isyan modundasınız. Pirince giderken bulgurda da olmayın.

18 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde geçmişi ve geçmişte kaybettiklerinizi daha yoğun olarak düşünebilir, anlamlı rüyalar görebilir, enerjinizi kendinizden güçsüz durumda veya size ihtiyacı olan insanlara zaman ayırarak doğru şekilde kullanabilirsiniz. Akşam saatlerinde kadınlar ve anne figürü ile ani gerilimlerden kaçınmanız faydalı olacaktır.

18 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günlerdesiniz. Acilen toplantı yapmanız gerekecek. Uzun zamandır sürdürdüğünüz projenizin önüne engeller çıkacak. Ama moralinizi bozmayın. Daha uygun bir zamanda planınızı gerçekleştirme şansı doğacak. Sevdiğinizden uzaktasınız.

18 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 30' 56" R
Ay
Balık
24° 49' 22"
Merkür
Koç
19° 06' 20"
Venüs
Boğa
06° 11' 35"
Mars
Koç
02° 58' 18"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 36"
Satürn
Balık
16° 56' 14"
Uranüs
Boğa
22° 35' 21"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 39"
Lilith
Başak
23° 48' 19"
True Node
Koç
15° 23' 45"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>