Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Gün, paylaşımlar için yenilikler getirebilir. Duygusal tepkilerinize daha çok önem vermeli ve gerçekte yakın ilişkilerde aradıklarınızı kendinize de sormalısınız.

Önemli konularda girişim yapmak için yeterince hevesli olmayabilir bunun için ileriki zamanları beklemek isteyebilirsiniz. Organize çalışmalarınızda arkadaşlarınızdan alabileceğiniz güzel destek dikkat çekiyor.

Parasal konularda beklenmedik gelişmeler can sıkıcı olabilir. Daha pratik ve gerçekçi olmaya bakmalısınız. Yeni girişimlerinizde kayda değer sonuçlar olabilir.

Bugün yapacağınız alışverişlerde özellikle sabah saatlerinde daha akılcı davranmaya bakmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal bakımdan yoğun hissedebileceğiniz bir gün. Arkadaş çevrenizde sorumluluk duygunuzun artabileceği fakat anlaşılamamaktan yakınabileceğiniz bir gün. İçinize kapalı kalma isteğiniz yanlış anlaşılabilir. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyebileceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girebilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 07:13 itibariyle Boğa burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında yeni haftamızı selamlıyoruz. Bu Yeniayın özünde, ilişkimizle ilgili konularda kendimizi güven içinde hissetme ihtiyacımız bir hayli vurgulanacak.  Bu güven en başından bu yana varsa, devamının da aynı şekilde olmasını isteriz. Eğer güven yoksa ancak gönlümüz devamından yana ise, nasıl derleyip toparlanır, sağlam hale getirilir diye düşünürüz. Yalnızsak, bunun bizim seçimimiz olup olmadığını düşünürüz. Ne arıyoruz, nasıl birini arzuluyoruz, bunları da gözden geçiririz. Yeniayın görünümlerine baktığımızda ilişkilerde hesap-kitap yapıyoruz. İşimize geleni, gelmeyeni, yüzeyde olanı, derinlerde yatanı, hatta maddi ve manevi kazanç ve kayıplarımızı da gözden geçiriyoruz. Saat 12:28 itibariyle İkizler burcunda seyrine başlayacak Ay, hesabını bil, yanlış ile doğru arasındaki farkı iyi gözet, iç dünyanda seni susmaya, katlanmaya sevkeden durumların nedenlerine bir bak diyor. Eğer bir meseleyi halletmek istiyorsan, dilini iyi kullan, vicdanın sesini iyi dinle, olasılıkları zekice değerlendir diyor. Saat 15:50 Ay-Satürn karşıtlığı, bu Yeniayda maddi konularda hiçbir şeyin hafife alınmadan, ciddiyetle gözden geçirilmesinin önemini vurguluyor. Taşıma suyu ile değirmen dönmez sözünü unutmayalım. Geleni tutalım, idaremizi bilelim ki, birilerine eğilmek zorunda kalmayalım. Maddi ve manevi değerlerimizin kıymetini bilelim. Tercihlerimizi yapmadan önce, sonuçlarını hesap edelim. Saat 20:26 Ay-Mars kavuşumu, birilerinden beklediğimiz maddi-manevi anlamdaki desteklerin gecikebileceğini, insanların genelde kendi çıkarlarını önemseyebileceğini göz ardı etmeyelim. Böyle durumlarda kredi çekmek, borç altına girmek, hesabı bilmemek yanlış olur. hani eskilerin sözüyle, atı sağlam kazığa almak, piyasanın durumuna bakmak, riskli işlerden kaçınmak gerekiyor. Bir ilişkide eğer partner bencil davranıyorsa, bunu öfkeyle, tartışarak çözmek yerine, konuşmayı denemek en kısa ve en etkili yoldur. Bu Yeniayın hepimiz için, doğru olan bilgiye, hedefe ulaşma yolunda bizlere farkındalık kazandırması dileğimle,

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok daha mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. İş birliği içinde hareket etmeniz, girişimci tarafınızı belirgin hale getiriyor. Bugün, maddi konularla ilgili sezgilerinize güvenebilirsiniz. Kuşkucu yönlerinizden kurtulmalısınız.

17 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni ay iki haftalık süreç içerisinde, ikili ilişkilerinizi ilgilendiren konularda yeni kararlarınızı devreye sokabilir. Ancak, Merkür gerilemesi olması bu alanda atılacak adımlar için bir süre daha beklenmesinin daha iyi olacağına dikkat çekiyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün bir yeni ay gerçekleşiyor. Aslında, yarın meydana gelecek olan Merkür gerilemesi, bugün meydana gelecek olan yeni ayın yenileyici ve canlandırıcı etkisini biraz hafifletebilir, ama yeni ay, Boğa burcunda gerçekleşeceği için küçük mutluluklar da bize yetecektir nasılsa. Pazar günü yazımda yeni ay'ın etkilerini daha detaylı ele almıştım. İletişim problemlerinin, yanlış mesajlaşma ve ileti trafiğinin, sistemlerde çöküşlerin ve yanlış anlaşılmaların artacağı günlerdeyiz. Detayları atlamayalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli haftalar, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki koşullarda istikrar arayışı içinde olabilirsiniz. Sizi yoran ve yıpratan konulara karşı öfkenizi kontrol etmeniz gereken zamanlar olabilir. Sağlığınıza özen göstermelisiniz. Gün içinde hizmet aldığınız kişilerle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız konularda engellendiğinizi düşünebilirsiniz. Gün içinde akışta kalın.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Şeytan... Son günlerdeyerinizde size rahat vermeyen insanlar var. Aşkta sorunlar çözüldü. Bu açıdan oldukça rahatladınız.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerinizde ve görüşmelerinizdeki iletişiminizde, duygularınızı daha fazla ön planda tutarak, soğuk ve mesafeli davranışlar yerine, sevginizi göstermeniz ve sıcakkanlı davranmanızın faydalı olacağı bugün, yakın çevre ilişkileri ve trafikte gerginliklerle karşılaşabilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İkili ilişkiler, ortaklı işler alanınızda gerçekleşen yeniay, bu alanlarda yeni başlangıç ve kararlarınızı uygulayacağınız bir döneme işaret ediyor. Evlilik ve ilişkilerinizle ilgili konular içinde olabilirsiniz.

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün hayal gücünüz ve sezgileriniz oldukça yoğundur. Risk gerektiren işlerde sezgilerinize güvenin. Maddi anlamda beklentilerinizin hızlı gelişmelerle istediğiniz yönde gerçekleşeceği bir gündesiniz. Hukuksal konularda sıkıntıları olan Akrep’ler problemleriniz ortadan kalkacak ve rahat bir nefes alacaksınız. Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin küçük şeylerden büyük tartışmalar çıkarmaya çalışır tarzda yaklaşımına tepkiniz oldukça sert olacaktır. Sizler yapınız gereği oldukça sabırlı insanlarsınız fakat her şey bir yere kadar… Sizin sabrınızı zorlamak hiç kimse için olumlu sonuçlar doğurmayacaktır. Bekar Akrep’ler bugün eski sevgiliniz pişmanlıkları ile karşınıza gelebilir ve duygusal bir konuşma ile sizi etkileme çabası içine girebilir. Duygularınızla aklınız aynı mesajı veriyorsa karar sizin bir şans daha vermek için…

18 Mayıs 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakında kendinizi zirvede bulacağınızdan hiç kuşkunuz olmasın. Şu günlerde sevgilinizden size karşı daha tutkulu davranmasını bekleyeceksiniz. Yalnızsanız artık utangaçlığı bırakın. Biraz cesaret çok işinize yarayacak. Komşularınızla ilişkileriniz giderek daha sıcak bir hal alacak.

18 Mayıs 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
27° 54' 07" R
Ay
Başak
29° 09' 36"
Merkür
Boğa
03° 26' 17"
Venüs
Boğa
23° 14' 45"
Mars
Koç
13° 34' 19"
Jüpiter
Boğa
28° 12' 27"
Satürn
Balık
17° 58' 34"
Uranüs
Boğa
23° 23' 33"
Neptün
Balık
29° 23' 35"
Plüton
Kova
02° 02' 51"
Chiron
Koç
21° 37' 33"
Lilith
Başak
25° 20' 30"
True Node
Koç
14° 55' 44"
Son Güncelleme : 18/05/2024 11:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>