Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Şubat 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin ediyordunuz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir. Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor.

Yanlış kişilere yanlış tepkiler verebiliyorsunuz. Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz.

Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor. Müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz.

Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız. Gönlünüzdeki sisi, ışıl ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok ortak yanlarınızın olduğu birini fark edeceksiniz. Bu durum, bugüne kadar birbirinize uzak kalışınızdaki sübjektif koşullanmaları su yüzüne çıkartacak. Akraba ilişkilerinizde geleneksel ilişkilerin dışında duruyorsunuz. Bu ilişkilere biraz kuraldışı bakışınız, aile içi bazı dayanışmaların dışında kalmanıza yol açıyor.

2 Şubat 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler saat 02:35-17:49 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu süre içinde geçmiş gözlerinizin önünden bir film gibi şeridi gibi geçer. Bazen garip bir yalnızlık duygusu üzerinizde hakim olabilir. Hayat sanki bir tiyatro sahnesine benzemektedir. Oyuncular bellidir ancak senaryonun sonunu kestirmek oldukça güçtür. Acı bir gülümseme kimi zaman dudaklarınızda belirir. Artık ne olursa olsun, hiçbir konuda özellikle ilişki mevzularında karşınızdaki kişiyi iyice tanımadan iyi niyetli düşünmeyeceğinize dair kendinize söz verebilirsiniz.Saat 17:49 itibariyle gün boyu etkili olacak Ay-Yay burcu geçişi, parasal anlamda güce susamışlığın işaretidir. Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir. Bazen düşünmeden para harcayabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerçeğe dönüştürülmesi gereken planlarınızı hayata geçirmek adına son derece aktif bir dönemdesiniz. Küçük bir cesaretlendirilme kıvılcım etkisi yaratacaktır. Şansınıza güvenmenizin de faydalarını göreceksiniz. Kendinize güven duymanız sizi karşı cinsin favorisi haline getirecektir.

2 Şubat 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Size öğretecekleri olan kişilerle bir araya gelebilir veya seyahatler esnasında yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Dolayısıyla, bu türlü planları es geçmemenizde fayda var. Fikirlerinizi açıkça paylaşabilir ve evinizde parlak fikirlerinizi ortaya koyabilecek alışılmadık değişiklikler yapabilirsiniz. Sevgi temalı ilişkilerinizde anlayış ön planda. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında kişisel olarak önem verdiğiniz olaylarda mücadele etmeniz gerekebilir. Yeni konular gündeme gelebilir. Bazı işlerinizi karara bağlamak durumunda kalabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Günün ikinci yarısında parasal konularda dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. Bu konuda başkalarından yardım alabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İNSANLARI yargılamadan önce onları dinlemesini öğrenmeli ve çevrenizdeki kişilerin de sizi anlamasına zaman bırakmalısınız.

2 Şubat 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde görüşmeler, iletişim, haberleşme ve yakın çevre ilişkilerinizde ifade gücünüzü kullanmakta zorluk yaşayabilirsiniz. 17.00'dan sonra iletişim yeteneklerinizi çok daha güçlü kullanırken, akşam saatlerinde özel hayatınızda buluşma ve görüşmeler gerçekleştirebilir, daha kaliteli iletişim kurabilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda oldukça esnek ve keyifli bir gün olacak. Sporla uğraşıyorsanız bugün enerjiniz yüksek seyredecek. Tiyatro, sinema ve her türlü sanatsal etkinlik size mutluluk verebilir.

2 Şubat 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çalışmalarınızı büyük bir istek ve keyifle sürdüreceksiniz. Parasal konularda rahatladığınızı düşünebilir veya önceden duyduğunuz sıkıntılardan uzaklaşabilirsiniz. Arkadaş ve yakınlarınıza karşı sabırlı davranmalısınız.

2 Şubat 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Maddiyat ile ilgili konuları ön planda tutacağınız bir gün geçirmeniz mümkündür. Çok da gerekli olmadığını düşündüğünüz şeyler için yapıp durduğunuz harcamaları kısmak ve hiç gerekli olmadığına kanaat getirdiğiniz lüks tüketimlerinizden vazgeçmek gibi kararlar verebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 51' 56" R
Ay
Aslan
09° 06' 38" R
Merkür
Koç
28° 08' 29"
Venüs
Boğa
18° 05' 40"
Mars
Koç
10° 22' 51"
Jüpiter
Boğa
27° 13' 09"
Satürn
Balık
17° 41' 17"
Uranüs
Boğa
23° 08' 58"
Neptün
Balık
29° 17' 33"
Plüton
Kova
02° 04' 25"
Chiron
Koç
21° 24' 46"
Lilith
Başak
24° 52' 39"
True Node
Koç
14° 53' 41"
Son Güncelleme : 14/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>