Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal bir çöküntüye girebilirsiniz ve sevgilinizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Ona derdinizi duygu sömürüsü yapmadan anlatmaya çalışın yoksa sizi dinlemek istemeyebilir.

İş hayatınızda bugün duygularınızı geri planda bırakmak isteyecek ve aktif bir çalışma ortamına girmek isteyeceksiniz. Amirinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz.

Para durumunuz idare eder bir vaziyette fakat bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Harcamalarınıza dikkat etmek zorundasınız. Aksi takdirde maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün özellikle beslenmenize ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün duygusal iniş çıkışlar yaşayabilir ve kendinizi genel olarak gergin ve huzursuz hissedebilirsiniz. Özellikle öğle saatlerinde , sağlığınızla ilgili problemlerden kaynaklanan sıkıntılar yaşayabilir ve bu sıkıntıları sinirli davranışlarla dışa vurabilirsiniz. Akşam saatlerinde gireceğiniz kalabalık bir ortam sizi rahatlatacaktır.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Çarşamba gününe saat:08:28 Pluto-Kuzeydüğüm görünüm etkisi altında başlayacağız. Uranüs-Koç geçişiyle de örtüşen bu görünüm, çalışma hayatınızla ilgili konuların uzun yıllardır inişli çıkışlı olması, bazen yenilikleri getirirken, kimi zaman da dalgalı seyri nedeniyle sizi yoruyor.  Sağlığınız da doğal olarak bundan etkileniyor. Ancak yine de söylemeliyim ki, sizi geliştiriyor,  farklı yönlerinizi, yeteneklerinizi ortaya çıkartıyor. Pluto geçişi, bilgilenmenizi, yaratıcı düşünmenizi, değişik çevrelere girerek kendinizi geliştirmenizi desteklerken,  Kuzey düğüm, sizi biraz yoruyor.  Çünkü hem özel hayatınız hem  iş ortaklıklarınız, fiziksel ve ruhsal anlamda her ne olursa olsun adil düşünmeniz, durumları her türlü açıdan ele almanız gerektiğinin işaretidir. Bunların tümü gelişimsel derslerdir, karmik işaretlerdir. Farkında olursak, bu neden böyle, neden şöyle diye sızlanmaz, yolumuzun gereklerine göre hareket ederiz. Saat 11:41 Ay-Uranüs olumlu görünümü etkisi altında, özgür hareket etmek ve yaşamımızı düzene koymak gerektiğini düşüneceğiz. 21 Ocak saat:17:54 â€' 11 Şubat saat:16:57 tarihleri arasında Merkür Kova burcunda gerileyecek. Bu tarihin bir hafta öncesi itibariyle, bilgilenmeye dayalı ofis ve ev içi araştırmalar, veri toplanma, düzenleme, yaratıcı tarzda düşünme yönünde olumludur. Bu alanda kullanılan bilgisayarların, teknolojik ürünlerin sorun çıkarmaması için mutlaka gözden geçirilmesinde yarar var. Bilmediğiniz tamiratlara kalkışmayınız. Ailenizle olan iletişiminiz, evinizle alakalı kira, satış, yatırım gibi konuları da bir daha gözden geçiriniz. Saat 22:22 Ay-Jüpiter karşıtlığı sıra dışı bir yaşam sürmek, özgür olmak arzumuz yoğunlaşıyor. Bir taraftan da, dış dünyada kendimizi ifade etmemiz, sorumluluk almamız gerekiyor. Bugünkü tüm enerjilerin, hepimiz için olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,  

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıların bir müddet daha devam etme olasılığına rağmen, sınırlarınızı zorlamaktan hoşlanıyorsunuz.. Karşı cinsle ilişkilerinizde çok şüphecisiniz. Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları unutmalısınız. Bazı konularda ki güvensizliğiniz sizi durgunlaştırıyor. Oysa, gerçeklerle yüzleşmeye başladınız artık.

20 Ocak 2015, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

21 Ocak 12 Şubat aralığında, eviniz ve ailenizi ilgilendiren yarım kalmış konuları tamamlamak, evi düzenlemek veya revize etmek türünde konulara vakit ayırmak isteyebilirsiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Kaos meraklıları çok özlemiş olabilir belki. hemen müjdeyi verelim: 21 Ocak'ta meydana gelecek Merkür gerilemesi Kova burcunda başlıyor ve 12 Şubat' a kadar yine iletişimsel sorunlara ve yanlış anlaşılmalara neden olmak üzere hayatımıza dahil oluyor. Yani, bir kredi kartı borcu ödeyebilmek ya da faturaları yatırmak için bankalarda, rötar yapan uçaklara veya bozulan araçlara binebilmek için terminallerde saatlerce beklemeye başlıyoruz(her gün değil tabii, bazı günler ağırlıklı). El birliği içinde çöken bilgisayar sistemleri, bozulan elektrikli veya mekanik cihazlar, bunlara ek olarak unuttuğumuz eşyalar, anahtarlar, kaybolan evraklar, yanlış atılan mesajlar, yanlış adrese giden gönderiler, yanlış aramalar vb türünde gelişmelerle sabrımızı sınıyoruz ve bunlar yetmezmiş gibi söylediklerimizi yanlış anlayan veya söylediklerinden hiç birşey anlamadığımız kişiler yüzünden ilişkilerimizi geriyoruz. Güzel şeyler yok mu? Tabii ki var: Geçmişle bağlantılıveya projeleriniz tekrar gündeme gelebilir ya da eski arkadaşlarınızla planlar yapabilir veya tesadüfen karşılaşarak sevinebilirsiniz. Eski aşklar canlanabilir veya tamamlanması gereken işlerin üzerinden geçme fırsatı bulunabilir. Tamamlanması gereken işler için güzel bir dönem olabilecekken, yeni başlangıçlar yapmak için 14 Şubat'a kadar beklemek daha doğru olacaktır. Epostalarımı doğru zamanda yollayamazsam, kahve falıyla idare edebilirsiniz umarım. Yukarıda her burç gerilemeyi özellikle hangi alanda yaşıyor, onu ele aldım. Burç yorumunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayata umutla bakacağınız gelişmeler içine giriyorsunuz. Bir çok konuda destek almanızın rahatlığı içinde olacaksınız. Arkadaşlarla ilgili konular size çok keyif verebilir. Bugünü verimli kullanmayı başaracaksınız. Zira sosyal alanda sizi aktif kılan çalışmalar içinde yer edinebileceksiniz. İyi organize edilmiş toplantılar da gününüze yön vermenizi kolaylaştırıyor.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Yargılama... Aile içinde harcamalarınızın bol olması sebebi ile bir takım tartışmaları başlatacağa benziyorsunuz. Sorumluluklarınızı unutmuş gibi davranıyorsunuz.

21 Ocak 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

21 Ocak 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık bir sosyal ortamda çeşitli fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Diğer taraftan kafa karışıklığı yaşayabileceğinizden, ev hayatı ile ilgili kararları biraz zor bir süreç içinde alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar seçimleriniz konusunda size alışılmadık fikirler verebilirler.

21 Ocak 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 34' 58" R
Ay
Balık
25° 50' 09"
Merkür
Koç
19° 09' 07"
Venüs
Boğa
06° 16' 43"
Mars
Koç
03° 01' 30"
Jüpiter
Boğa
24° 57' 35"
Satürn
Balık
16° 56' 35"
Uranüs
Boğa
22° 35' 35"
Neptün
Balık
29° 02' 04"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 53"
Lilith
Başak
23° 48' 47"
True Node
Koç
15° 23' 51"
Son Güncelleme : 04/05/2024 16:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>