Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal bir çöküntüye girebilirsiniz ve sevgilinizin desteğine ihtiyacınız olabilir. Ona derdinizi duygu sömürüsü yapmadan anlatmaya çalışın yoksa sizi dinlemek istemeyebilir.

İş hayatınızda bugün duygularınızı geri planda bırakmak isteyecek ve aktif bir çalışma ortamına girmek isteyeceksiniz. Amirinizden övgü dolu sözler duyabilirsiniz.

Para durumunuz idare eder bir vaziyette fakat bu durum sizde para harcama isteği uyandırabilir. Harcamalarınıza dikkat etmek zorundasınız. Aksi takdirde maddi zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Bugün özellikle beslenmenize ve diş sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dostlarınız arasındaki işle alakalı bir yakınlaşmaya mani olmak isteyeceksiniz. Bu konu hiç ummadığınız biçimde şekillenebilir. Aile içinde sizi çok mutlu eden biri var. Onunla ilgili bugünlerde bazı girişimleriniz olacak. Cesaretli birisiniz. Ama bir zamanlar düşünmeden gözünüzü kararttığınız birçok şeye karşı şimdilerde çekingenlikler gösterebiliyorsunuz

21 Ocak 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler cumartesi günümüzün ilk etkin enerjisi, saat 12:43 Ay-Pluto görünümüdür. Bu sayede insanları etkileme gücünüz yükselir. Başarıya odaklısınızdır. Çünkü amacınız güçlü görünmektir. Çekiciliğiniz size apayrı bir hava katabilir. Karşı cins özellikle partnerinizle olan ilişkinizde cinselliğinizi etkileme aracı olarak kullanabilirsiniz. Eğer ilişkinizde dengeler sarsılmışsa ve buna sebep karşı taraf ise, kıskançlık ve ele geçirme arzunuz daha da yoğunlaşır. Yani sizden uzak duruldukça ısrarla takip ederek avınızı ele geçirmeye çalışabilirsiniz. Saat 14:23 Ay-Venüs olumlu görünümü size iyi gelecektir. Huzur vericidir. Kuşkularınızı giderir, rahatlatır, şifalandırır. İyi niyet, tutku, ılımlı yaklaşımlar sayesinde sorularınıza cevap bulabilirsiniz. En azından gerginlik sona erer. Gün boyunca her işinizde olumlu gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk ve huzuru bir arada yaşadığın bir gün. Yalnız bir Akrep burcuysan eski bir dostunla yakınlaşabilirsin.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk ve ilişkilerde aldığınız güzel etkilerin arasında bazı engellerin olması, söz konusu bu engelleri nasıl aşabileceğiniz. Önemli olan aşk uğruna savaşma zamanı. Aniden geçmişten gelen kişilere dikkat, ileride problem yaratabilme potansiyeli olan kişiler.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken duygusal açıdan daha dalgalı olabilirsiniz. Aşk hayatınızla ilgili konularda oldukça duyarlısınız.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün çok inatçı davranıyor ve başkalarının akıl vermesini istemiyorsunuz. Kızgın ve küskün olarak gününüzü geçirmeyin. İnsanlar size yaptıklarından dolayı zaten pişmanlık duyuyor.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

21 Ocak 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay bugün herkesin gözü önünde olmanızı ve dikkat çekmenizi sağlayabilir. Lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, cesur ve girişimci yönlerinizden yararlanabilirsiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günü bireysel etkinliklerle geçirmek isteyebilirsiniz. Zihniniz ve sezgileriniz yüksek olmasına rağmen bedensel enerjilerinizde düşüş hissedebilirsiniz.Daha içe kapanık ve esrarengiz davranışlar içinde olmak işinize gelecektir. Ay/Plüton olumlu açı teması nedeniyle ise soyut ve manevi alışverişleriniz konusunda destekleyici olma durumu mevcuttur. Sosyal ilişkileriniz, eğitim ve pazarlama konularınızda duygusal dönüşümler kaydedebilirsiniz. Kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde duygusal baskılar üzerine düşünebilirsiniz.

21 Ocak 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kalabalık bir sosyal ortamda çeşitli fikir alışverişlerinde bulunabilirsiniz. Diğer taraftan kafa karışıklığı yaşayabileceğinizden, ev hayatı ile ilgili kararları biraz zor bir süreç içinde alabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar seçimleriniz konusunda size alışılmadık fikirler verebilirler.

21 Ocak 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 30" R
Ay
Balık
13° 44' 02"
Merkür
Koç
18° 36' 58"
Venüs
Boğa
05° 15' 08"
Mars
Koç
02° 23' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 51"
Satürn
Balık
16° 52' 24"
Uranüs
Boğa
22° 32' 42"
Neptün
Balık
29° 00' 37"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 07"
Lilith
Başak
23° 43' 14"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>