Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Şubat 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Daha dışa açık, problemleri paylaşmadan yana, uzlaşmacı bir tavır sergilemenizde yarar olacak. İlişkinizi biraz daha içtenlikle yaşayarak içe kapanmış, küskün görüntünüzden arınabilirsiniz.

Veriminiz,dışındaki sorunlarınızla ilgili olarak düşüyor olabilir. Dağınık zihninizin altında, küçükproblemlerinizin ötesinde çok daha başka sorunlar yatıyor olmalı.

Önümüzdeki günlerde çok ilgileneceğiniz teklifler var. Ekonomik durumunuz, sizin dışınızdaki bir gelişmeyi doğru değerlendirip katılmanız halinde, birdenbire atağa kalkabilir.

Kendinize zaman ayıramadığınız yolundaki yakınmalarınız, o kadar çözümsüz görünmüyor. Koşulları biraz zorlamanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Önünüzdeki seçeneklerin karşısında, zorlama tercihler yapacak gibi duruyorsunuz. Bu seçenekleri yeniden gözden geçirmeniz, yeni değerlendirmeler getirebilir. Önümüzdeki günlerde kendi bakış açınızla değerlendirerek, bir olayı olumlayacaksınız. Konudan en haberli kişi siz olduğunuzdan, değişik bakışlar karşısında değerlendirmenizde ısrarcı olacaksınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, cumartesi günümüz saat 01:13 itibariyle etkili olacak Ay-Koç burcu geçişiyle başlayacak. Yuvanız sınırları içindeki sıkıntılardan kurtulmak ve kendinize yeni bir dünya kurmak arzusu yine yoğun olacak. Başkalarına uymakta ve sabır göstermekte zorlanabilirsiniz. Saat 01:30 Ay-Venüs kavuşumu, başta ilişki ve sağlık konuları üzerinde çabucak alevlenmeye müsait olduğunuzu gösteriyor. Bu iki konuda,  bir probleminiz varsa ve bu problemleri dışa yansıtmayıp içinize atıyorsanız keyifsiz bir akşam geçirebilirsiniz. Onun için, sizi rahatsız eden ne varsa lütfen sakin olmaya çalışınız. Saat 02:28 Ay-Mars kavuşumu,  eğer bir işverenseniz, yeni işçi alımları, sözleşme,hakları konusunda aktif kararların simgesidir. Siz Akrepler için, gelişim ve yeniliklerin simgesidir. Ayrıca eğitim,girişimi, yeni görüşmeler, kişisel anlamdaki kararların alınmasında destekleyicidir. Fakat gerginliğe de sebep olabilir. Haksız bir durum oluştuğunda buna sabretmeniz kolay olmaz. Dikkatli olmayı da bilelim. Saat 08:32 Ay-Satürn görünümü, aktif ve özgür biçimde hareket etmemize engel olan koşulları, maddi durumumuzu,veya eğitimle ilgili konuları, yaşadığımız ortamı gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Saat 10:44 Ay-Merkür görünümü, gerek günlük tempomuzda gerekse aile içindeki iletişimin önemini vurguluyor. Bir şeyleri derleyip toparlamak, ev içinde düzenlemelerde bulunmak yönünde bir hayli aktifiz. Esenlik dolu bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrenizde, kendinizi ispat etme konusunda başlattığınız olumlu çalışmaları gizli tutmalısınız. Araştırmacı yönlerinizin takdir görmesi, hedeflerinizi daha da yüksek tutmanıza neden olacaktır. Güven duygunuz mükemmel. Becerikli yönlerinizi hayallerinizle birleştirmeyi denemelisiniz. Performansınızı mantık çerçevesi içinde değerlendirmeniz gereken bir gün.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz. İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız. Bugünlerde tanışacağınız kişilerle ileriki dönemde birlikte çalışabilirsiniz. Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevdiğiniz insandan beklediğiniz haber biraz gecikebilir. Biraz daha sabırlı olmanız gerekiyor. Geçen bu süre sizi huysuzluğa itmesin sakın.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ikili ilişkiler ve yakın dostluklarınızda kendinizi en iyi şekilde ifade edebileceğiniz, sizin için uyumlu ve sevgi dolu görünümler var. Aşk ve sevgi ihtiyacınız artarken, varolan koşulları iyileştirebilmek için enerjinizi en iyi şekilde kullanabileceğiniz günlerden birindesiniz. Para konusunda yeni ilerlemeler sağlayabilirsiniz. 19.00 sonrası gruplarla hareket etmek, arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçirmek ve organizasyonlarda yer almak için harika bir zaman, eğlenmeye bakın

21 Şubat 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Zihniniz sürekli maddiyat ile meşgul olacaktır. Özellikle de düzenli geliriniz ve taşınmazlarınız ile ilgili bazı düşüncelere sahip olabilirsiniz. Bunlar ve ilgili konuları, yakın çevrenizle paylaşmaya ihtiyaç duymanız da mümkündür.

21 Şubat 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 39' 35" R
Ay
Koç
12° 06' 60"
Merkür
Koç
19° 56' 03"
Venüs
Boğa
07° 38' 50"
Mars
Koç
03° 52' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 13' 13"
Satürn
Balık
17° 02' 06"
Uranüs
Boğa
22° 39' 26"
Neptün
Balık
29° 03' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 57' 33"
Lilith
Başak
23° 56' 10"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 05/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>