Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Değer ölçülerinize uygun biriylesiniz, ama yine de yolunda olmayan bir şeylerin varlığını hissediyorsunuz. Her şeyin yoluna girmesi dileğiyle sürdürüyorsunuz ilişkinizi.

Herkesin sorununa kendi sorununuz gibi yaklaşıyorsunuz. Paylaşmacı karakterinizarkadaşlarınızın önünüze sürüyleve sorun yığmasına neden oluyor. Fazla fedakar oluşunuz daha çok yorulmanıza neden oluyor.

Bugünlerde bir satın alma işiniz var. Bu satın alma işinde iyi masraf yapacaksınız. Paranızı dikkatli kullanma alışkanlığınız, bu satın alma işiyle biraz çelişiyor gibi.

İlk ilişki kurduğunuz insanlara birden yakınlaşıyorsunuz Bunun çok zararını görmenize ve bu huyunuzdan kurtulmak istemenize rağmen kurtulamıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sorunları yerinde ve zamanında halletme alışkanlığı edinmeniz gerekiyor. Bu akşam bir toplulukla yemekte olacak ve unutamayacağınız saatler geçireceksiniz. Son günlerde içinde taşıdığınız size garip, sebepsiz gelen sıkıntının birçok nedeni var. Aldırmadığınız bir iki ufak sorun ve sürekli ertelediğiniz bir temel sorun bir araya gelince sizi bunaltmaya yetiyor.

22 Eylül 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler 22 Eylül- 7 Ekim tarihleri arasında Merkür düz seyirle Başak burcunda ilerleyecek. Geçtiğimiz 30 Ağustos tarihinden bu yana yaşananlara bir daha bakacağız. Geri hareket döneminde gözden geçirip karar verdiklerimizi yürürlüğe koyacağız. Bu geçiş, genel olarak sosyal hayatta ve hedeflerimiz yönünde detaylı düşünmemizi sağlar. Aslında böyle düşünmek zaman zaman işin içinden çıkmakta zorluklar yaratsa da, sonuçta başarılı bir karar vermede, ayrıntıların farkına varmada sizi destekleyicidir. Venüs de burcunuzda ilerleyeceği için, doğru, mantıklı ve hakikaten size faydalı olacak gelişmelerle karşılaşırsınız. 22 Eylül- 23 Ekim tarihleri arasında, Terazi burcunda ilerleyecek Güneş, fiziksel ve ruhsal anlamda huzur ve uyum arzumuzun işaretçisidir. Bir takım olaylar nedeniyle belli bir güvensizlik, çelişki ve kararsızlık hissedebiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tadımız kaçar. Fiziksel ve ruhsal anlamda, huzur ve ilişkilerde denge gayet kıymetlidir.  Ancak işin ilginç yanı, bunları istememize rağmen, hayata öyle ikilemli bir tavır içinde bakarız ki,  dış dünyadan ziyade kendi içimizdeki çelişkiler bizi zorlayabilir. Bazen oldukça bilinçli davranırken, bir anda bilinçsizce, öylesine tepkilerde bulunabilir, kararlar alabiliriz. Ortayı bulayım derken, yoruluruz. Bulmadığımızda tatmin olmayız. Özlediğiniz tüm güzellikler sizinle olsun. Her şey umduğunuzdan çok daha güzel olsun. Kalben sevgilerimle,  

22 Eylül 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hızlı düşünüyor ve kavrama yeteneğinizi farklı donelerde kullanıyorsunuz.. Bugün klasik davranışlarınızı bir kenara bırakmalı ve olaylara daha esnek bir şekilde bakmalısınız. Sezgilerinizin pratiğe dönüştürme konusunda kişisel beceriniz artıyor. Arkadaşlarınıza destek vermeli fakat onları yargılamaktan kaçınmalısınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kaldıramayacağınız harcama ve masraflardan kaçınmalısınız. Bugünlerde, anlaşmalar veya pazarlıklar esnasında olmazsa olmazlarınız var ve bu alanda uzlaşmanız zor görünüyor. Ancak, genel anlamda ılımlı ve türlü hoşluklara açık atmosfer sizi de olumlu etkileyecektir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bilgimizi arttırabileceğimiz, eğitsel faaliyetlere eğilebileceğimiz, yeteneklerimizi geliştirebileceğimiz bir gündeyiz. Eğitim başlıklı konular ön planda. Doğru harekete geçen Merkür, üç haftadır zaman zaman yaşanan aksiliklerin, iletişim sorunlarının ve sistemsel problemlerin son bir hamle yaptıktan sonra düzelmeye başlayacağına işaret ediyor.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Eylül 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konularda daha fazla sıkıntı hissedebilirsiniz. Ortaklı konularda başarılı olmak için sorumluluk almanız gerekebilir. Finansal konularda alternatif planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkiler ön plana çıkabilir. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. İşlerdeki teknik sorunlar canınızı sıkabilir.

22 Eylül 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal etkinlikler düzenleyerek kendinizi motive etmeye çalışıyorsunuz. Aşkta kendinizi güçlü hissediyorsunuz ve ona biraz daha yaklaşıyorsunuz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz kalabalık ve sosyal ortamlar aracılığı ile size maddi manevi fırsatlar sunan teklifler ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizin gerçekleşebileceği bugün, kuracağınız bağlantılar her zamankinden daha güçlü ve içinde belirli bir fırsat saklıyor olacak.

22 Eylül 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hesapta olmayan gelişmeler karşısında şartları çok zorlamamalısınız. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Daha etkili bir şekilde iletişiminizi sosyal çevrenizde göstermeye başlıyorsunuz.

22 Eylül 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde maddi ve manevi olarak birileriyle tartışmak veya gerilim yaşamak mümkündür. Kredi ve ödemelerle ilgili görüşmeler yapabilir, oranları değerlendirebilir, maddi krizleriniz mevcutsa bunları toparlamak için haberleşme yapabilirsiniz.Hizmet alanınızda önemli bir teknik ayrıntı ile yeni bir düzen veya yönteme başlangıç yapabilirsiniz. Hizmet alanınızda değişikliğe gidebilirsiniz. Bağımsız çalışmak için girişimde bulunabilirsiniz. Sezgileriniz sayesinde sosyal çevrenizdeki bir meseleyi çözmüş olacaksınız.

22 Eylül 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

22 Eylül 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 06" R
Ay
Oğlak
16° 20' 55"
Merkür
Koç
16° 39' 41"
Venüs
Boğa
00° 11' 14"
Mars
Balık
29° 13' 01"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 12"
Satürn
Balık
16° 31' 02"
Uranüs
Boğa
22° 18' 34"
Neptün
Balık
28° 53' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 18"
Lilith
Başak
23° 15' 53"
True Node
Koç
15° 22' 30"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>