Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Nisan 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal olarak bazı gerginlikler yaşayabilirsiniz. Çevrenizden etkilenmeye açık olduğunuz gibi sizin de duygularınız çevrenizi etkileyecektir. Sevdiğiniz insanla olan iletişimlerinizde bazı sorunlar ortaya çıkabilir veya siz küçük sorunları büyütebilirsiniz. Mantığınızla duygularınızı dengelemeyi başaracaksınız ve duygusal olarak tutarlı davranacaksınız. Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun olmanıza rağmen bunu çevrenizdeki insanlara belli etmeyeceksiniz.

İş ortamınızda yada genel çevrenizde bazı huzursuzluklar yaşayabilirsiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. İş çevrenizde bazı gelişmeler beklentilerinizden farklı olacaktır. Dikkatinizi bir konuya odaklamakta zorlanabilirsiniz ve ilginizi çekmeyecek konularla uğraşabilirsiniz. Daha önce planlamadığınız bazı olaylarla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Hedefinize yönelik ciddi adımlar atmaya çalışacaksınız. Yeni girişimler için uygun bir günde değilsiniz.

Maddi konularda dikkatli hareket etmeyi tercih edeceğiniz ve imkanlarınızı olumlu olarak kullanmaya çalışacağınız bir gündesiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınacaksınız ve bütçenizi dengelemeyi başaracaksınız.

Dikkatinizi bir noktaya yönlendirmekte zorluklar yaşayacaksınız. Herhangi bir karar almaktan ve girişimde bulunmaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde duygularınızın tamamıyla kendi denetiminizde olması, biraz karmaşıklık içinde görünen ilişkilere belli ölçülerde netlik kazandırabilmenize bağlı. Daha ağırlık verip yoluna koymaya çalıştığınız bazı iletişim sorunlarınız var. Belli ortak amaçlarda birleştiğiniz kişi ya da kişilere karşı ani ve aşırı duygusal davranışlar içerisine girebilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 01:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, çıkarlarımıza uygun şekilde hem özel hemhayatımızla ilgili konuları ele almamızı sağlıyor. Parasal durum şu aralar bizi zorladığı için bir çözüm arıyoruz. Ancak bu çözümün aceleye getirilmemesi lazım. Merkür gerilediği için, tabii ki sakin ve bilinçli bakmakta yarar var. Geleceğimizi ilgilendiren her meseleyi bugünlerde dikkatli ele almalıyız. Dereyi görmeden paçamızı sıvamamalıyız. Saat 02:25 Ay-Güneş olumlu görünümünde, partnerinizin size karşı hem dürüst hem de ılımlı davranmasını istersiniz. Saat 22:57 Ay-Neptün kavuşumu rahatlatıcı, huzur verici, aşkı hissetmemizi sağlayıcıdır. Aşık olmak isteriz veya aşkı ruhumuzun derinliklerinde kucaklamaktan yana oluruz. Gün boyunca şans yanınızda olsun. Umduğunuz gibi güzel gelişmelerle karşılaşmanız dileğimle,

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşına çıkan kişiler, nerede hata yaptığını anlamanı sağlayacak. Özeleştirinin dozunu kaçırmamalısın.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geleceğe yönelik ideallerinizi planlama zamanı. Hayallerinizin önünde birçok engel olması motivasyonunuzu düşürebilir ama bugünü sadece hayallerinizi yazarak ve şekillendirerek geçirin.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Aşkta ve sevdiklerinizle ilgili konularla daha çok hassasiyet gösterebilirsiniz. Bu konularda kendinizi aşırı kaptırmamalısınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Size bir takım yeni sorumluluklar vermek isteyebilirler. Fakat siz önce özel yaşamınızdakileri gündeme getirmeyi amaçlıyorsunuz. Her işinizi doğru zamanda çözmelisiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Çocuklarınızla iletişiminiz ve özel yaşamınızdaki ilişkilerinizde belirsizlikler, yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, aşk hayatınızda size verilen sözlere hemen inanmak yerine bir süre karşınızdaki insanlara zaman vermek ve bu sözleri yerine getirip getirmediğini gözlemlemek faydalı olacaktır. Sanat sahne işleri yapanlar için maksimum derecede faydalı bir zamanda bulunuyorsunuz.

22 Nisan 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Romantik etkileşimlerin özlemiyle, özel hayatınızda biraz hayalci davranmanız söz konusu olabilir. Kendinizi eğlenceli olaylara kolay kaptırabilirsiniz. Başkalarının hikâyelerini dinlerken kendi yaşadıklarınızı sorgulayacaksınız.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hayatınızın dağınık alanlarını toplamak ve pratik bir yaklaşımla detaylara önem vererek toparlanma gerekliliği hissedebilirsiniz. Duygusal olarak yoğun ve derin bir gün deneyimleyeceksiniz. Ancak çevrenizden soğuk, katı ve esnek olmayan tavırlarla karşılaşabilirsiniz. Karamsar olabilir ve hayal gücünüzü kullanmadan katı gerçeklere saplanmış kalmış olabilirsiniz. Çocuklarınıza ve eşinize sevgi vermekte zorlanabileceğiniz gibi sevgiyi almakta da sıkıntılar gelişebilir.

22 Nisan 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, tüm gününüzü maddi nitelik taşıyan konu ve kavramlar üzerinde düşünmeye harcayabilirsiniz. Özellikle parasal konuların, siz isteseniz de istemeseniz de, zihninizi meşgul edip dikkatinizi üzerlerine toplamalarını bekleyebilirsiniz.

22 Nisan 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 22' 33"
Ay
Kova
23° 07' 17"
Merkür
Koç
17° 47' 45"
Venüs
Boğa
03° 28' 31"
Mars
Koç
01° 16' 25"
Jüpiter
Boğa
24° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 45' 02"
Uranüs
Boğa
22° 27' 44"
Neptün
Balık
28° 58' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 18"
Lilith
Başak
23° 33' 38"
True Node
Koç
15° 20' 53"
Son Güncelleme : 02/05/2024 10:13

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>