Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Şubat 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevdiğinize bağlılığınızı bugün güçlü bir şekilde hissedeceksiniz. Size günlük meselelerde olan yardımını takdir ediyorsunuz ve siz de ona destek olmak istiyorsunuz. Merak etmeyin, o sevildiğinin farkında.

Takdir görmemek sizi kızdırıyor. İş arkadaşlarınıza karşı bir konuda hırs yapmışsınız. Kendinizi ıspatlama çabası içinde işinize dört elle sarılmanız sizin veyeriniz için olumlu sonuçlar doğuracak.

İki ayrı yerden para bekleyişi içindesiniz. Bunlardan birisi geliyor, diğerini biraz daha beklemeniz gerekebilir. Sağlam ve sürekli kaynaklara yönelmelisiniz.

Soğuk havalara karşı dikkatli olun. Sağlığınız şu sıralar en dikkat etmeniz gereken konu.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sevgi dolu ve nazik bir kişiliğiniz var. İnsanlara karşı sürekli olumlu duygularla yaklaşmanız güzel tabii. Özellikle zor durumdaki yakınlarınıza yardım etmek için elinizden geleni yapıyorsunuz. Daha önceki deneyimlerinizde hayal kırıklıkları yaşadınız ve şimdi insanlara yaklaşmaktan biraz çekiniyorsunuz. Çevrenizde size tahmin ettiğinizden daha çok değer veren birisi var.

22 Şubat 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler, saat 00:04 Ay-Uranüs kavuşumu, Pazar gününe adım atarken, belli bir gerilimin işaretçisi olabilir. Bunun nedeni, istediğiniz gibi  bir yaşam sürdürmüyor oluşunuzdur. Kısıtlanmaktan hiç hoşlanmazsınız. Saat 01:13 Ay-Pluto görünümü baskın tarzda hareket etmenize neden olur. Ancak koşullar gereği tabii ki dikkatli olmakta yarar vardır. Güçlü olmak, gücünüzü kanıtlamak ve kabul ettirmekten bir hayli hoşlanabilirsiniz. Saat 02:36-23 Şubat saat 02:28 arasıAy-Boşluk etkisi altında geçecek.  Belirsizlik içeren her mesele sizi rahatsız edebilir. Anlamak, bilmek, müdahalede bulunmak istersiniz. Benzetme yerindeyse, gülün dikenlerinden kurtulmaya çalışırsınız. Ancak şartlarınız gereği katlanmanız gereken durumlar oluşursa içten içe öfkelenebilirsiniz. Ilımlı  bir şekilde iletişimde bulunmak pek kolay değildir. Saat 07:13 Venüs-Mars kavuşumu, çalışma hayatınızla ilgili konular üzerinde aktif bir enerjidir. Ancak doğru şekilde kullanılmadığında veya gerginlik içinde hareket etmeniz halinde bir hayli zorlanmanız mümkün. Oysaki girişim yönünde cesaret verici olan bu enerjiyle neler yapılmaz ki? Aktif bir şekilde öne çıkabilir, detaylı işlerin üstesinden gelerek hızlı biçimde hareket edebilirsiniz. Sizi rahatsız eden meseleleri bu etki altında, kavga ederek çözümlemeye çalışırsanız başkalarıyla karşı karşıya gelmeniz mümkündür. Sağlığınız gayet önemli. Özellikle bir operasyon, değişim anlamında bir tedavi düşünüyorsanız, bu enerji şikayetlerinizi kökünden halletmenizi sağlar. Bu kavuşum gizli rakiplerin veya gizli düşmanlarınortamında sizi bir hayli yormasına, sinirlendirmesine yol açabilir. Aslında siz hırsla öne çıkarken, onlar bunu çekemiyor olabilirler. Sadeceolarak da düşünmeyelim. Kıskanç insanların, kendini bilmezlerin sizi öfkelendirmesine izin vermeyin. İlişki hayatınızı ilgilendiren konularda bu kavuşum, kafanızın biraz karışık olduğunu gösterebilir veya aynı şekilde partneriniz üzerine gelinmesinden hoşlanmıyordur. Riskli konuşmalardan, kararlardan kaçınalım. İş değişimlerinde bu enerji aktif edicidir. Ancak kısa vadeli bir işin belirtecidir. Staj gibi, kurs benzeri gelişmeleri gösterir. Sabırlı bir şekilde çalışırsanız başarılı olabilirsiniz. Sizden taleplerde bulunan işveren veya ustalarınıza, büyüklerinize karşı ılımlı yaklaşımlar faydalı sonuçlar verecektir. Sağlığınıza özen gösteriniz. Aktif, girişimci, yenilikçi bir bakış açısıyla hareket edebileceğiniz güzel bir gün olsun. Can-ı yürekten sevgilerimle,  

22 Şubat 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Çevrenizde bir çok zincirleme işin üstesinden gelebilecek çalışmalar içindesiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz. Akşam saatlerinde dinlenmeye çalışın.

22 Şubat 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aynı an da çok fazla sayıda işle uğraşıyor olabilirsiniz. İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız. Bugünlerde tanışacağınız kişilerle ileriki dönemde birlikte çalışabilirsiniz. Evde meydana gelebilecek alışılmadık değişiklikler rekabet içerse de, yenilikler işinize yarayabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sevme ve sevilme ihtiyacımızın arttığı günlerdeyiz. İlişkilerimizi renklendirebilecek programlar yapabiliriz. Aşk hayatımızda veya sosyal yaşamımızda yeni kararlarımızı devreye sokabiliriz. Bu hafta sonu, cinsel çekim, kıskançlık, rekabet hepsi birarada! Geceye doğru saatlerde ise, gerilim ve asabiyet içeren enerjiler söz konusu. Mücadeleci ortamlara girebiliriz. Ani gelişmeler veya beklenmedik yöne ilerleyen durumlar ya da ilişkiler söz konusu olabilir. Ay Uranüs kavuşumu ve Ay'ın Pluton'la yapacağı olumsuz görünüm akşam saatlerinden itibaren ortamı gererken, Pazar gecesi 02.30 civarı Jüpiter' in şans getiren duruşu gece hayatı olan veya gecenin bu saatlerinde yatmamış olan okuyucularımıza hoş dakikalar da yaşatabilir. Manevi çalışmalar yapmak için de uygun saatlerde olacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

21 Şubat 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Koşullarınızın hızla değiştiği bir dönemden geçmektesiniz. Bu yeni dönemde tam olarak istediğiniz gibi hareket edememek söz konusu olabilir. Sanki bir hazırlık ve bekleme dönemindesiniz. Bazı elde olmayan nedenler özellikle ikili ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili olarak meşgul edici de olabilir. Neyse ki Merkür burcunuzda ilerlerken sezgilerinizden yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz. Bu dönemde eğitim, hareket ve iletişim hayatınıza daha fazla girebilir. Bu arada sosyal konular, arkadaşlarla ciddi çalışmalar da mümkün.

22 Şubat 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir koşuşturma içerisinde bulabilirsiniz kendinizi. İki yakınızın arasında arada kalabilirsiniz. Konuya pek dahil olmayın yanlış anlaşılabilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca geçici sağlık problemleri yaşayabilir, motivasyon kaybı hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde problemlerin göz önüne gelebileceği bugün, akşam saatlerinde iyileştirici ve olası problemleri çözümleyici bir enerji sözkonusu iken, iletişim gücünüz ve motivasyonunuz geri gelmiş olacak.

22 Şubat 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fazlasıyla cesur olabilirsiniz. Bu cesaret, daha önce atmaya korktuğunuz adımları atmanızı mümkün kılabilir. Geleceğe yönelik uzun vadeli planlarınızla da tekrar ilgilenmeye, kurgulama işine kaldığınız yerden devam etmeye karar verebilirsiniz.

22 Şubat 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 24' 14" R
Ay
Koç
08° 14' 24"
Merkür
Koç
19° 44' 29"
Venüs
Boğa
07° 19' 20"
Mars
Koç
03° 40' 35"
Jüpiter
Boğa
25° 09' 30"
Satürn
Balık
17° 00' 48"
Uranüs
Boğa
22° 38' 31"
Neptün
Balık
29° 03' 31"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 56' 41"
Lilith
Başak
23° 54' 25"
True Node
Koç
15° 24' 39"
Son Güncelleme : 05/05/2024 13:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>