Akrep Burcu

Akrep Burcu

24 Ekim - 22 Kasım
Günün Mottosu

Akrep Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Eylül 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hatalı davrandığınızı anladınız.. Ama geri dönüp bir şeyleri onarma şansınızı kaybettiniz. Onu bırakıp ayrılırken kırıcı davranmış olmanın bedelini ödüyorsunuz.

İşyerinizdeki ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyorsunuz. Buradan bir an evvel kurtulmak istiyorsunuz. Yaptığınızbaşvurularından yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülecek.

Harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bazı büyük ödemelerinizin aslında ihtiyacınız olmadığını, ödeme günü yaklaşırken anlıyorsunuz. Bu pişmanlık da işe yaramıyor.

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Bunu da sık, sık yaşıyorsunuz. Bu konuda biraz dikkatli davranmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aşırı harcamalarla bütçenizi yormamalısınız. Şu sıralar imza aşamasında olan işlerinizde anlaşma sağlamakta güçlük çekebilirsiniz. Fakat genel hatlarıyla sizin için sürprizlerle dolu pozitif bir süreç başlıyor.

23 Eylül 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Akrepler Saat 11:51itibariyle bir kez daha gerçekleşecek Merkür-Pluto görünümü olumlu bir etkidir. Merkür-Başak burcunda ilerlediğinden  bir işin, bir projenin, bir planlamanın veya kafanızın içinde tasarladığınız bir durumun gayet faydalı bir şekilde yürürlüğe konulmasında yardımcıdır. Pluto sizin yöneticiniz olarak, insanlar üzerinde etkili olmanızda destekçiniz. Demek oluyor ki, harekete geçip güvenle ilerlemeye karar verirseniz gayet başarılı olabilirsiniz. Saat 12:56 Yengeç  burcunda oluşan sondördün etkisi altında, gerek ilişki gerekveya gerekse parasal konularda hayatınızı şekillendirmek, yeni kararlar alarak girişimde bulunmak ve eskiyi geride bırakarak yeni bir pencereden hayata bakmak isteğinizin işaretçisidir. Fakat bilginiz  dahilinde olmayan bazı gelişmeler ve bu durumların yarattığı sorunlar canınızı bir hayli sıkabilir.  Ya bütün bunlara boyun eğip  kaderim böyleymiş deyip hayata havlu atarsınız veyahut gerçeklerin ışığı altında durumunu gözden geçirir, sakin olursunuz.  Unutmayalım ki, hayatın mutluluk verici tarafları gibi, huzursuz edici deneyimleri de vardır. Bize düşen yılmamak, ayaklarımızın üzerinde durarak inançla yol almaktır. 23 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde seyrini sürdürecek Venüs, fiziksel anlamda çekicilik kazandığınız, ilişkilerde güçlü, tutkulu ve baskın olduğunuz bir zaman dilimidir. Süreci yöneten Mars, 27 Eylül tarihinde Oğlak burcunda ilerlediğinde, kendinizden emin bir şekilde, neyi istediğinizi bilerek kararlar verirsiniz. İlişkiniz sizi mutlu ediyorsa yolunuza devam ederseniz. Soru işaretleri uyandırıyor, güvenmiyorsanız veda edersiniz. Kendi hayatınıza önem verirsiniz. Sağlam olanla olmayanı iyi ayırt edersiniz. Sevdiğinizle birlik, bütünlük içinde geleceğe yol almaktan yanasınızdır. Kafanızda soru işaretleri uyandıran hiç bir şeye tahammülünüz yoktur. Tutkulu olduğunuz kadar, seçicisiniz ve kontrolü elinde tutan taraf olarak, her konuda kendinizi sağlama alırsınız. Umduğunuzdan daha güzel bir güne uyanmanız dileğimle,  

23 Eylül 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İkili ilişkilerinizde ketum davrandığınız bir gün. Bugün, sosyal çalışmalarınıza belli bir kariyer kazandırma çabası içindesiniz. Çekici kişiliğinizin size kazandıracağı prestijler konusunda kendinizden emin gibi görünseniz bile, içsel olarak, güven arayışı içindesiniz.. Kalabalık ortamlarda, bu duygunuzun yoğunlaştığını hissedeceksiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşk hayatınızı, sevgi temalı ilişkilerinizi veya çocuklarınızı ilgilendiren konularda sürpriz gelişmeler ön plana çıkabilir. Az tanıdığınız bazı kişileri saplantı haline getirebilirsiniz veya mevcut ilişkinizde sürprizler söz konusu olabilir. Bir ihtimal, yalnız kalma arzunuza saygı duyulmamasına tepki de verebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün yaşayacağımız Balık burcunda meydana gelen Ay Tutulması hayalci yaklaşımlarımızı 1 Eylül deki Güneş Tutulması nın pratik ve uygulanabilir özellikleriyle birleştirmemiz gereğini hatırlatıyor. Karar vermek veya doğru düşünmek yine zor olabilir. Aldatıcı etkiler altındayız, bir alan seçip o alanda ilerleme zamanı. Gerilimin kendiliğinden geçmesini bekleyemeyerek ani tepkiler verebilir, ani hareketler yapabiliriz. Geçmişten gelen konular ilerlemenin önünü kesebilir veya bu konularla uğraşmak durumunda kalabiliriz. Anılarımızı zorlayabilir ve nelere takıldığımızı neleri unutamadığımızı tahlil etme ihtiyacı duyabiliriz. Ancak, Uranüs ve Mars etkileşimi ekleyeceği sürpirizler, türlü hoşluklar ve özgün çözümlerle yardımımıza yetişecektir.Öfke açığa çıkabilir. Başkalarına zarar vermemek veya zarar görmemek için ekstra çaba gösterilmesi gerekebilir. Provokatif tavırlara karşılık vermemek ve sabırlı olmak en iyisidir. Duygusal veya fiziksel anlamda yaralayıcı olaylara karşı tedbirli olmak gerekebilir. Hayal dünyamız geniş olabilir, ama sorumlulukları ve ihmal kabul etmeyecek durumları asla ihmal etmemeliyiz.Tartışmalara girmekten kaçınmak ve ufak tefek kazalara veya sakarlıklara karşı tedbirli olmak da en iyisi iki hafta için. Tutulmanın detaylarını hafta başında ele almıştık, okumanızı öneririm Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Eylül 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğinizle ilgili konularda kararlar alabilirsiniz. Gün içinde sanatsal konularla ilgilenmek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla program yapabilirsiniz. Aşk hayatınızda renklenebilir. Sorumlu olduğunuz konularda başarılı olmak için mücadele verebilirsiniz. Alternatif hayat planları içinde kendinizi biraz karışmış hissedebilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Sessizlik... İşyerinde fanatik düşüncelerinizi savunmanız pek doğru değil. Daha ılımlı konulara yönelmelisiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ilişkilerle ilgili tekliflere açık olduğunuz, yeni görüşmeleri değerlendirebileceğiniz, sevgi ve aşk duygusunu daha yoğun hissederek, hayatın keyifli ve eğlenceli taraflarına odaklanabileceğiniz son derece mutluluk veren bir zaman diliminde olacaksınız.

23 Eylül 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Venüs sizin burcunuzda ilerliyor. Özel hayatınızda açığa çıkmayan taraflar artık görünür hale geliyor. Hayatınızı oturtmakta ve vereceğiniz kararları uygulamakta zorlanabilirsiniz.

23 Eylül 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sevgi, empati ve merhametin inanç sistemlerinize yansıdığı bugün ruhani eğitimlere, kişisel gelişim seminerlerine ve yoga meditasyon seanslarına katılabilirsiniz.Koyduğunuz hedeflerle ilgili olumsuz gelişmeler mevcut ve sizin öncelikle ruhunuzu besleyip keyif aldığınız konulara yönelmeniz gerekiyor. Krizli alanlarınızı toparlamak için önemli fırsatlara sahip olacaksınız. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular metafizik, bilinçaltı, kontrol dışı gelişen fenomenler, aldandığınız durumlar ve ruh sağlığınızdaki denge ihtiyacı olacaktır.

23 Eylül 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Daha çok sosyal ilişkilerle ilgili konularla bu sıralar uğraşacaksınız. Hareketleriniz ve sözlerinizde dikkatli olmanız gerekiyor. Kendinizi kapana kıstırılmış hissedebilirsiniz. Aşk hayatınızda heyecanlarınızı ve duygularınızı bastırmakta zorlanacaksınız.

23 Eylül 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 49' 56" R
Ay
Oğlak
17° 00' 07"
Merkür
Koç
16° 40' 39"
Venüs
Boğa
00° 14' 50"
Mars
Balık
29° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 31' 17"
Uranüs
Boğa
22° 18' 44"
Neptün
Balık
28° 53' 22"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 28"
Lilith
Başak
23° 16' 12"
True Node
Koç
15° 22' 24"
Son Güncelleme : 29/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>